Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

İşte bana da dusuk geliyor ama arastiriyorum normal sınırlar içinde bakalım 2. Test önemli simdi
Naçizane tavsiyem KURCALAMA. Kurcaladıkça o konuda imtihan olursun. Başıma geldiği için diyorum bunu. Ablamda test yapıp öğrenince aynı şeyi demişdi.
Ben kan tahlili yaptırdım, doktorumu belirleyeyim dedim. Kadın değeri yüksek buldu her hafta yeniledi. En sonunda dışarda yaptırınca 200bin çıkacak değer 2 milyon çıktı acil kürtaja alıp kemoterapiden bile bahsedildi... Neyse sonuç olarak Allaha sığınıp başka doktorlara gittim. Kan değerleri sulandırılarak işlem yapılıyor bir sıfır fazla atılınca az kalsın yavrumda olacaktım. koskoca araştırma hastanesi, yar.doç ve prof. yanlış teşhis koymuştu.
İkinci bebeğim de çok sık doktora gitmedim, şeker yüklemesi dahil hiç bir testi yaptırmadım. Ayrıntılı ultrason ve doktorun çağırdığı zamanlarda rutin ultrason kontrollerini yaptırdım.
Bana kalırsa; rahat bir hamilelik geçirmek istiyorsan, 3 ay etrafana bildirme kuzum. 8. haftadan sonra kese kontrolü, 10 haftadan sonra, kalp atışı 12. haftadan sonra cinsiyet için gidersin.
Ben çok araştırıp okudum ve doktorumla çok sohbet ederdim. Hatta, mesela kalp atışını 40 günden sonra dinleyebiliyorsun ya onda bile bebeğin kalbi tükenmez kalemin baş ucu kadarmış. Ses frekansıyla çalışan ultrason cihazlarında bu haftalarda, çok uzun süre kalp atışı dinlenirse kalp ısınır ve ani kalp durması yaşanabilirmiş.
Allah esirgesin iler ki haftalarda dahi bir sıkıntı çıktığında hiç bir tedavi yada ilaç kullanımı olmadığı için, anne sadece beklemek zorunda. Bunu stresli ve sıkıntılı geçirmek istemeyen, gebeliğini çok düşünüp takmayacak, kurcalamayacak. Dikkatli ve mutlu yaşayacak. Bebeğin karakterine de sirayet ediyor çünkü annenin her türlü duygu dalgalanmaları.

Canım benim ilgin için teşekkür ederim ilk bebegimin kalbi durduğu için ocak ayında kürtaj oldum ister istemez daha endiseliyim şuan ama söylediklerinde çok haklısın

oo süper sayimiz giderek artiyor cok mutlu olurum gel tabi canim birlikten kuvvet dogar :)
dün misafirlikteydim onumde herkes yedi ben yemedim insallah dayanacagim cunku gerçekten zaafim var tatliya yemeyecegim dedikce daha cok yiyorum ama bu 21 gün tutacagim kendimi insallah merak ediyorum degisiklikleri hem yaz geliyor kendimize ödül veriyoruz aslında güzel vucut için oyle dusunmek lazim :)

Canım benim ilgin için teşekkür ederim ilk bebegimin kalbi durduğu için ocak ayında kürtaj oldum ister istemez daha endiseliyim şuan ama söylediklerinde çok haklısın
O zaman dozunda tedbir iyidir. Anneler hisseder zaten. Tatlı heyecanlar bunlar. Rabbim tamamına da eriştirsin sağlıcakla inşaAllah..

Yeni başlık mı acsan acaba şeker orucu diye oraya ayrı bildirim yapsak :)

Hayirli Kandil'ler herkese ,
Çok gecmiş olsun canım , bende dünden beri biraz kotuyum . Dün yapamadım bugün yapmaya çalışıcam.

Merhabalar...
Benimde basen problemim var, ekmeği azalttım ama spora başlayamadım henüz, neler yapabilirim yaza kadar istediğim ölçülere gelebilirim derken sizi buldum,hemen kaydoldum :)
Şubattan beri burada olanlar var sanırım, sonuç alabildiniz mi?
Beni de listeye dahil eder misiniz, sizden feyz alırım umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…