- 19 Ocak 2016
- 1.387
- 1.389
- 83
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.541
İşte bana da dusuk geliyor ama arastiriyorum normal sınırlar içinde bakalım 2. Test önemli simdiHm. 282 düşükmus gerçekten benim 400 çıkmıştı. 4 haftalikken. Bakalım diğer sonuçta 2 katına çıkar inşallah.
Naçizane tavsiyem KURCALAMA. Kurcaladıkça o konuda imtihan olursun. Başıma geldiği için diyorum bunu. Ablamda test yapıp öğrenince aynı şeyi demişdi.İşte bana da dusuk geliyor ama arastiriyorum normal sınırlar içinde bakalım 2. Test önemli simdi
Canım benim ilgin için teşekkür ederim ilk bebegimin kalbi durduğu için ocak ayında kürtaj oldum ister istemez daha endiseliyim şuan ama söylediklerinde çok haklısınNaçizane tavsiyem KURCALAMA. Kurcaladıkça o konuda imtihan olursun. Başıma geldiği için diyorum bunu. Ablamda test yapıp öğrenince aynı şeyi demişdi.
Ben kan tahlili yaptırdım, doktorumu belirleyeyim dedim. Kadın değeri yüksek buldu her hafta yeniledi. En sonunda dışarda yaptırınca 200bin çıkacak değer 2 milyon çıktı acil kürtaja alıp kemoterapiden bile bahsedildi... Neyse sonuç olarak Allaha sığınıp başka doktorlara gittim. Kan değerleri sulandırılarak işlem yapılıyor bir sıfır fazla atılınca az kalsın yavrumda olacaktım. koskoca araştırma hastanesi, yar.doç ve prof. yanlış teşhis koymuştu.
İkinci bebeğim de çok sık doktora gitmedim, şeker yüklemesi dahil hiç bir testi yaptırmadım. Ayrıntılı ultrason ve doktorun çağırdığı zamanlarda rutin ultrason kontrollerini yaptırdım.
Bana kalırsa; rahat bir hamilelik geçirmek istiyorsan, 3 ay etrafana bildirme kuzum. 8. haftadan sonra kese kontrolü, 10 haftadan sonra, kalp atışı 12. haftadan sonra cinsiyet için gidersin.
Ben çok araştırıp okudum ve doktorumla çok sohbet ederdim. Hatta, mesela kalp atışını 40 günden sonra dinleyebiliyorsun ya onda bile bebeğin kalbi tükenmez kalemin baş ucu kadarmış. Ses frekansıyla çalışan ultrason cihazlarında bu haftalarda, çok uzun süre kalp atışı dinlenirse kalp ısınır ve ani kalp durması yaşanabilirmiş.
Allah esirgesin iler ki haftalarda dahi bir sıkıntı çıktığında hiç bir tedavi yada ilaç kullanımı olmadığı için, anne sadece beklemek zorunda. Bunu stresli ve sıkıntılı geçirmek istemeyen, gebeliğini çok düşünüp takmayacak, kurcalamayacak. Dikkatli ve mutlu yaşayacak. Bebeğin karakterine de sirayet ediyor çünkü annenin her türlü duygu dalgalanmaları.
Canım benim hayirli ugurlu olsun saglikla al kucağına insallah :)Çok yeni daha teyzesi 4 hafta bitti
oo süper sayimiz giderek artiyor cok mutlu olurum gel tabi canim birlikten kuvvet dogar :)Şeker orucu fikri çok güzel beni de kat zaten şeker tuketmemeye çalışıyorum bu aralar dün hiç yemedim beni de dün başlamış kabul edebilirsin. Önündeki baklavaya dayanman güzel ama en güzeli gözünün önünden kaldırmak gordukce insanın canı çekiyor
Bu arada canan Karatay hocanın dediği gibi ekmek de şeker mümkün olduğunca onu da az yemek lazım
O zaman dozunda tedbir iyidir. Anneler hisseder zaten. Tatlı heyecanlar bunlar. Rabbim tamamına da eriştirsin sağlıcakla inşaAllah..Canım benim ilgin için teşekkür ederim ilk bebegimin kalbi durduğu için ocak ayında kürtaj oldum ister istemez daha endiseliyim şuan ama söylediklerinde çok haklısın
Com teşekkür ederim canımCanım benim hayirli ugurlu olsun saglikla al kucağına insallah :)
Yeni başlık mı acsan acaba şeker orucu diye oraya ayrı bildirim yapsak :)oo süper sayimiz giderek artiyor cok mutlu olurum gel tabi canim birlikten kuvvet dogar :)
dün misafirlikteydim onumde herkes yedi ben yemedim insallah dayanacagim cunku gerçekten zaafim var tatliya yemeyecegim dedikce daha cok yiyorum ama bu 21 gün tutacagim kendimi insallah merak ediyorum degisiklikleri hem yaz geliyor kendimize ödül veriyoruz aslında güzel vucut için oyle dusunmek lazim :)
Kız benimki evde ya anca bu kadar yapabildim.Yagmurun_kizi canım sayıları azaltmışsın
aciyim canim hemenYeni başlık mı acsan acaba şeker orucu diye oraya ayrı bildirim yapsak :)
Günaydınlar hayırlı kandiller güzel bayanlar. Bu güzel ve mübarek günde Rabbim tüm dualarımızı kabul eder inşallah
Yagmurun_kizi
C cranial
Safir Taht
@rise_rainbow
nazlma
TanGO
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN
Bayanlar ben grip oldum her tarafım ağrıyor bugün egzersizleri yapacak dermanım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?