- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.521
hoşbulduk,vidyodaki hareketler çok açık gerçekten.daha önce yapmadığım için henüz ısınmaya çalışıyorum egzersiz yapma fikrine:) peki mari winsor buns & thigh nedir?Oncelikle hosgeldin canım.
1. Sayfaya bakarsan orada ayrıntılı şekilde herseyi anlatmiştım
:))
ne güzel canim ya benim zaafim var resmen tatliya simdi de önümde baklava duruyorr ama yemeyecegim insalllaaah :))Bende çok yiyordum , içeriğindeki bazı maddelerden ötürü kestim bayağı zamandan beridir yemiyorum . Benim tatlı ile aram pek yok . Ben çekirdek ve hamurişi çok yiyorum maalesef .
Yine de arkadaş istersen katılırım motive olsun diye , arada yediğim çikolata var , onu da yemem .
ne güzel canim ya benim zaafim var resmen tatliya simdi de önümde baklava duruyorr ama yemeyecegim insalllaaah :))Bende çok yiyordum , içeriğindeki bazı maddelerden ötürü kestim bayağı zamandan beridir yemiyorum . Benim tatlı ile aram pek yok . Ben çekirdek ve hamurişi çok yiyorum maalesef .
Yine de arkadaş istersen katılırım motive olsun diye , arada yediğim çikolata var , onu da yemem .
Canım kesinlikle gel katil bize benim de zaafim var ama dayanacagim insallah destek oluruz birbirimizeBasenler yeterince zorluk çıkarmıyormuş gibi kocalar zorluk çıkarıyor bir deFutbol, pc oyun gibi sevdiği bir şeyler varsa yanında aç sonra geç sen başka odaya bak bakalım yokluğunu fark ediyor mu
Bu çok iyiymiş yaa. Şeker zaten çok zararlı bir şey. Bütün hastalıkların kaynağı. Ama ben hayatta yapamam ki2 gün tatlı yemesem kriz başlıyor Ama kendimi tutmaya çalışırım. Elimden geldiğince katılırım size.
Aslında motivasyonun kralını yapmışBen olsam sıkı bi spor ve diyetle incelir ona bıngıl neymiş gösteririm. Önce bi tane çakarım tabi
Teşekkür ederim. biraz daha kilo verebilirsem jullianla devam etmek istiyorum. Sadece bacak değil çünkü sıkıntı. Üst bölgenin de sıkılaşması lazım.
Eşim beni basen çalışırken gördüğünde koştur koştur perdeyi kapattı. Ki karşı apartmanın penceresinde kaç yıldır kimseyi görmedik.
Aman eşine söylemeyen bildirmesin valla. Dün "hani sen spor yapıyordun, baldırın bıngıl bıngıl"dedi adam. Bunda iyi motivasyon mu olur dedim kendime. Bu gün her fırsatta çalışacağım.
Googleye yazarsan çıkar. Oda baya etkili bir egzersiz basen ve kalça yi baya bir çalıştırıyor. Şu an telden giriyorum pcden girdiğim ilk fırsatta o videoyu da eklerim 1. Sayfaya :))hoşbulduk,vidyodaki hareketler çok açık gerçekten.daha önce yapmadığım için henüz ısınmaya çalışıyorum egzersiz yapma fikrine:) peki mari winsor buns & thigh nedir?
Tamam canım bugün tatlı yemedim hiç. Bugün başlamış sayıyorum kendimi. Hadi hayırlısı inşallahCanım kesinlikle gel katil bize benim de zaafim var ama dayanacagim insallah destek oluruz birbirimize
ne güzel canim ya benim zaafim var resmen tatliya simdi de önümde baklava duruyorr ama yemeyecegim insalllaaah :))
gel canim katil bana kilo da veririz beraberce guzelce inceliriz :))
Tamam canım bugün tatlı yemedim hiç. Bugün başlamış sayıyorum kendimi. Hadi hayırlısı inşallah
kizlaaar bugun onumde duran baklavaya direndim coook şükür 1. Günümüz hayirli ugurlu olsun yaz geliyorrr yapacağız biz bu işi :))Hadi bakalım yavaş yavaş boğazlarımızı da tutmayı başarabilsek daha hızlı olacak erime .
Şeker orucu fikri çok güzel beni de kat zaten şeker tuketmemeye çalışıyorum bu aralar dün hiç yemedim beni de dün başlamış kabul edebilirsin. Önündeki baklavaya dayanman güzel ama en güzeli gözünün önünden kaldırmak gordukce insanın canı çekiyorkizlaaar bugun onumde duran baklavaya direndim coook şükür 1. Günümüz hayirli ugurlu olsun yaz geliyorrr yapacağız biz bu işi :))
bu arada 35 dk yürüyüş tibet 11 tekrar yapildi
Günaydın kızlar dün giremedim kan tahlili yaptırdım HCG 282 çıktı yani gebelik var ama sanki değer biraz dusuk gibi geldi bana aslında normal sınırlar içinde ama ilk gebeligimde daha yüksekti. 48 saat sonra bir daha yatiricam önemli olan 2 kat artması.
Spor olarak dün biraz yürüyüş yaptım
Senin bebisin yok mu canım anlaman lazımgünaydın canım.
ben bu değerlerden fazla anlamam ama sen gönlünü ferah tut tatlım inşallah 2 gün sonra dediğin gibi artar
bebişini alırsın kucağına
Var canım 2 tane ellerinden öper :))Senin bebisin yok mu canım anlaman lazım
Çok yeni daha teyzesi 4 hafta bittiVar canım 2 tane ellerinden öper :))
Kaç haftalik hamile sin ki suan? 282 çıktı değerlerin
Hm. 282 düşükmus gerçekten benim 400 çıkmıştı. 4 haftalikken. Bakalım diğer sonuçta 2 katına çıkar inşallah.Çok yeni daha teyzesi 4 hafta bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?