- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #1.501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Strest yapmamak elde değil ki çayın yanında bol tuzlu çekirdek olmadan netcem benNormal tempo yrüyüşten birşey olmaz bildiğim kadarıyla . Diğer hareketler için sen yine de dikkatli ol ve doktora danış , ilk 3 ay tutunma dönemi çünkü .
Tabi tabi aynen bahsettiğim muz şimdiden stres yaptın ben gibi anlaşılan , akşam çerez olmadan nasıl oturacam onu düşünüyorum .
OlurStrest yapmamak elde değil ki çayın yanında bol tuzlu çekirdek olmadan netcem ben
Bugün eşimin doğum günü mecburen pasta yemek zorundayım ben sana yarın katılacam canim
Sanki 8 çok mu erken 9 mu yapsak şunu hem çekirdeğimi de yerim
Ablan zayıflamışsın demiş ya bundan iyi motivasyon mu olur ?Yagmurun_kizi 750 makas + 150 iç bacak + 130 köprü + videodaki hareketler + mari winsor buns & thigh
C cranial
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + mari winsor buns & thigh
@rise_rainbow
nazlma
TanGO 1 mile leslie
Selenofil
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN
Çok iyisiniz kızlar bende daha tık yok. Dün spor yapamadım. Bir gün önce artırarak jullian yapayım dedim. (15-20dk kadar), iki gündür bacaklar nanay. Çok sıkı spor yaptığım söylenemez ve neredeyse 2 aydır uğraşıyorum bilginiz üzere, birden dbire de yüklenmiyorum ama vücut isyan ediyor.
Uzun süredir ablamla görüşemiyorduk. Ctesi günü park sefası yaptık kardeşlerle. Zayıfladığımı söyledi, özellikle yüzümden gitmiş.Basen ve bacağa henüz yorum yapan yok. Motive edin kızlar beni.
Oncelikle hosgeldin canım.mrb kızlar bende çok olmasa da basenden yana dertliyim 1,65 boy 56 kilo ideal gibi görünse de kendime göre basenim var rahatsız eden.egzersizle pek alakam bilgim yok,bana da yardımcı olur musunuz düzenli girip yazamasam da ben de evde bişeyler yapmak istiyorum,bu hareketleri anlatacak biri var mı vidyo demişsiniz ne vidyosu,basenler alıp başını gitmeden bişeyler yapmam lazım
Ben 2 haftadır neler çekiyorum bir bilsen hareketin birini yapıyorum salona geçiyorum. Şu içmeye gidiyorum diye salondan çıkıyorum diğer egzersizi yapıyorumHafta sonu girince ben bi kopuyorum yaa koca evde olunca dün yapamadım bugün de sadece mari winsoru yapabildim. yarın telafi edicem inşallah.
selam canlarim 40 dk yürüyüş tibet 11 tekrat sinavlarim baslayacak ama yapabildigimi yapacagim yineYagmurun_kizi 750 makas + 150 iç bacak + 130 köprü + videodaki hareketler + mari winsor buns & thigh
C cranial
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + mari winsor buns & thigh
@rise_rainbow
nazlma
TanGO 1 mile leslie
Selenofil 250 ip atlama
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN
Allah zihin açıklığı versin , başarılar sınavlarında .selam canlarim 40 dk yürüyüş tibet 11 tekrat sinavlarim baslayacak ama yapabildigimi yapacagim yine
yarin da 21 gunluk seker orucuna baslamayi düşünüyorum katilmak isteyen olur mu acaba
cok sagol canim :)Allah zihin açıklığı versin , başarılar sınavlarında .
Tam olarak nasıl bir şey bu şeker orucu ve ortalama ne kadar kilo kaybı olur?
Bende çok yiyordum , içeriğindeki bazı maddelerden ötürü kestim bayağı zamandan beridir yemiyorum . Benim tatlı ile aram pek yok . Ben çekirdek ve hamurişi çok yiyorum maalesef .cok sagol canim :)
şeker orucu vucudumuza zararli olan paketli islenmis urunlerden cikolatadir gofrettir buskividir tatlidir bunlardan uzak durmaktir. şekerli tatli olarak nitelendirecegimiz zararli her seyden.
ancak meyveler kuru meyveler serbest.
bu aralar abur cuburu cok abarttim moralim bozuldukca yiyorum bagimlilik yapti resmen insallah bu tatli bagimliligimdan kurtulmak icin deneyecegim.
tatli disinda pek zaafim olmadigi icin bence güzel bir kilo kaybim olacak şeker sonucta direk yaga dönüşüyor.
tavsiye ederim canım
Teşekkür ederim. biraz daha kilo verebilirsem jullianla devam etmek istiyorum. Sadece bacak değil çünkü sıkıntı. Üst bölgenin de sıkılaşması lazım.Ablan zayıflamışsın demiş ya bundan iyi motivasyon mu olur ?
Mesela buraya yazmayı ihmal etme . Daha evvel de yazdım , eğer bu konu olmasaydı bıkıp , bırakmış olma ihtimalim çok yüksek . Kolay kilo vermeye müsait bir bünyemiz olmadığı icin düzenli ve birazda zorlayıcı egzersiz şart maalesef . ( bana diyette lazım ama şimdilik tık yok )
Bu aralar basen hareketinin yanında bazılarımız Ni5AN in yaptığı mari winsor videosunu yapmaya başladık . Etkili olduğunu düşünüyoruz . İstersen bacak hareketiyle beraber sende dene hem değişiklik olur .
Bir de ölçüm gününe az kaldı , bırakmayalım ...
Eşim beni basen çalışırken gördüğünde koştur koştur perdeyi kapattı. Ki karşı apartmanın penceresinde kaç yıldır kimseyi görmedik.Ben 2 haftadır neler çekiyorum bir bilsen hareketin birini yapıyorum salona geçiyorum. Şu içmeye gidiyorum diye salondan çıkıyorum diğer egzersizi yapıyorum
Bir gün eşim beni acayip bir durumdayken yakalayacak da bakalım ne zaman
Ben 2 haftadır neler çekiyorum bir bilsen hareketin birini yapıyorum salona geçiyorum. Şu içmeye gidiyorum diye salondan çıkıyorum diğer egzersizi yapıyorum
Bir gün eşim beni acayip bir durumdayken yakalayacak da bakalım ne zaman
Bu çok iyiymiş yaa. Şeker zaten çok zararlı bir şey. Bütün hastalıkların kaynağı. Ama ben hayatta yapamam ki 2 gün tatlı yemesem kriz başlıyor Ama kendimi tutmaya çalışırım. Elimden geldiğince katılırım size.cok sagol canim :)
şeker orucu vucudumuza zararli olan paketli islenmis urunlerden cikolatadir gofrettir buskividir tatlidir bunlardan uzak durmaktir. şekerli tatli olarak nitelendirecegimiz zararli her seyden.
ancak meyveler kuru meyveler serbest.
bu aralar abur cuburu cok abarttim moralim bozuldukca yiyorum bagimlilik yapti resmen insallah bu tatli bagimliligimdan kurtulmak icin deneyecegim.
tatli disinda pek zaafim olmadigi icin bence güzel bir kilo kaybim olacak şeker sonucta direk yaga dönüşüyor.
tavsiye ederim canım
Teşekkür ederim. biraz daha kilo verebilirsem jullianla devam etmek istiyorum. Sadece bacak değil çünkü sıkıntı. Üst bölgenin de sıkılaşması lazım.
Eşim beni basen çalışırken gördüğünde koştur koştur perdeyi kapattı. Ki karşı apartmanın penceresinde kaç yıldır kimseyi görmedik.
Aman eşine söylemeyen bildirmesin valla. Dün "hani sen spor yapıyordun, baldırın bıngıl bıngıl" dedi adam.Bunda iyi motivasyon mu olur dedim kendime. Bu gün her fırsatta çalışacağım.