• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

5 dk ve 18 dakikalık 2 video paylaşmışsınız ilk sayfada ikisinide hergün yapıyormuyuz, yada ilk 2 resimi belli bir sayıda mı yapıyoruz?? ben leg magic de aldım ama üşeniyorum sanırım, ve cok yoruyor cd sinde ki gibi yapmak :((

5 dk ve 18 dakikalık 2 video paylaşmışsınız ilk sayfada ikisinide hergün yapıyormuyuz, yada ilk 2 resimi belli bir sayıda mı yapıyoruz?? ben leg magic de aldım ama üşeniyorum sanırım, ve cok yoruyor cd sinde ki gibi yapmak :KK43:(
Merhaba yaptığımız hareketleri ve ne kadar yaptigimizi hergun bildiyoruz takip edebilirsin.sana tavsiyem 18 dklik videonun tamamını yap çok etkili

Hayirli Kandil'ler herkese ,
Çok gecmiş olsun canım , bende dünden beri biraz kotuyum . Dün yapamadım bugün yapmaya çalışıcam.
Çok teşekkür canım mahvetti beni bu hastalık inşallah bebegime geçmez derken onunda sesi değişmeye başladı.
Merhabalar...
Benimde basen problemim var, ekmeği azalttım ama spora başlayamadım henüz, neler yapabilirim yaza kadar istediğim ölçülere gelebilirim derken sizi buldum,hemen kaydoldum :)
Şubattan beri burada olanlar var sanırım, sonuç alabildiniz mi?
Beni de listeye dahil eder misiniz, sizden feyz alırım umarım.
Hoş geldin canım yaza istediğimiz ölçülerde girmek bizim elimizde 1. Sayfadaki egzersizleri yaparsan basenlerinde 1 kaç cm küçülme olduğunu fark edeceksin benim ilk ayda 2 cm küçülme olmuştu. Nisan 15 tekar ölçüm günümüz bakalım ne kadarlık değişim olacak :))

Basen kalça ve iç bacak ölçümlerini yaz 1. Sayfadaki tabloya ekleyeyim hemen seni :))

5 dk ve 18 dakikalık 2 video paylaşmışsınız ilk sayfada ikisinide hergün yapıyormuyuz, yada ilk 2 resimi belli bir sayıda mı yapıyoruz?? ben leg magic de aldım ama üşeniyorum sanırım, ve cok yoruyor cd sinde ki gibi yapmak :KK43:(
Resimlerin hepsini 2. Videonun tamamını ki çok etkili bir video basenleri yanma manyağı yapıyor. 1. Videodaki ilk hareketi yapıyorum sadece.

Sen yaşıyon mu hazal:KK53:

Çok teşekkür canım mahvetti beni bu hastalık inşallah bebegime geçmez derken onunda sesi değişmeye başladı.

Hoş geldin canım yaza istediğimiz ölçülerde girmek bizim elimizde 1. Sayfadaki egzersizleri yaparsan basenlerinde 1 kaç cm küçülme olduğunu fark edeceksin benim ilk ayda 2 cm küçülme olmuştu. Nisan 15 tekar ölçüm günümüz bakalım ne kadarlık değişim olacak :))

Basen kalça ve iç bacak ölçümlerini yaz 1. Sayfadaki tabloya ekleyeyim hemen seni :))
cok geçmiş olsun canımm

Back