- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.561
Suquat +video.Yagmurun_kizi 300 makas + 100 iç bacak + 50 köprü + mari winsor buns & thigh4 videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht
@rise_rainbow 10dk jullian+200 basen
nazlma
TanGO 1 mil leslie
Selenofil
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN
Hayırlı kandiller canım çok geçmiş olsun bugün iyice dinlenGünaydınlar hayırlı kandiller güzel bayanlar. Bu güzel ve mübarek günde Rabbim tüm dualarımızı kabul eder inşallah
Yagmurun_kizi
C cranial
Safir Taht
@rise_rainbow
nazlma
TanGO
Selenofil
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN
Bayanlar ben grip oldum her tarafım ağrıyor bugün egzersizleri yapacak dermanım yok
Merhaba yaptığımız hareketleri ve ne kadar yaptigimizi hergun bildiyoruz takip edebilirsin.sana tavsiyem 18 dklik videonun tamamını yap çok etkili5 dk ve 18 dakikalık 2 video paylaşmışsınız ilk sayfada ikisinide hergün yapıyormuyuz, yada ilk 2 resimi belli bir sayıda mı yapıyoruz?? ben leg magic de aldım ama üşeniyorum sanırım, ve cok yoruyor cd sinde ki gibi yapmak(
Çok teşekkür canım mahvetti beni bu hastalık inşallah bebegime geçmez derken onunda sesi değişmeye başladı.Hayirli Kandil'ler herkese ,
Çok gecmiş olsun canım , bende dünden beri biraz kotuyum . Dün yapamadım bugün yapmaya çalışıcam.
Hoş geldin canım yaza istediğimiz ölçülerde girmek bizim elimizde 1. Sayfadaki egzersizleri yaparsan basenlerinde 1 kaç cm küçülme olduğunu fark edeceksin benim ilk ayda 2 cm küçülme olmuştu. Nisan 15 tekar ölçüm günümüz bakalım ne kadarlık değişim olacak :))Merhabalar...
Benimde basen problemim var, ekmeği azalttım ama spora başlayamadım henüz, neler yapabilirim yaza kadar istediğim ölçülere gelebilirim derken sizi buldum,hemen kaydoldum :)
Şubattan beri burada olanlar var sanırım, sonuç alabildiniz mi?
Beni de listeye dahil eder misiniz, sizden feyz alırım umarım.
Resimlerin hepsini 2. Videonun tamamını ki çok etkili bir video basenleri yanma manyağı yapıyor. 1. Videodaki ilk hareketi yapıyorum sadece.5 dk ve 18 dakikalık 2 video paylaşmışsınız ilk sayfada ikisinide hergün yapıyormuyuz, yada ilk 2 resimi belli bir sayıda mı yapıyoruz?? ben leg magic de aldım ama üşeniyorum sanırım, ve cok yoruyor cd sinde ki gibi yapmak(
Sen yaşıyon mu hazalSuquat +video.
Teşekkür ederim tatlimHayırlı kandiller canım çok geçmiş olsun bugün iyice dinlen
cok geçmiş olsun canımmÇok teşekkür canım mahvetti beni bu hastalık inşallah bebegime geçmez derken onunda sesi değişmeye başladı.
Hoş geldin canım yaza istediğimiz ölçülerde girmek bizim elimizde 1. Sayfadaki egzersizleri yaparsan basenlerinde 1 kaç cm küçülme olduğunu fark edeceksin benim ilk ayda 2 cm küçülme olmuştu. Nisan 15 tekar ölçüm günümüz bakalım ne kadarlık değişim olacak :))
Basen kalça ve iç bacak ölçümlerini yaz 1. Sayfadaki tabloya ekleyeyim hemen seni :))
1 saat yürüyüş 30 squat 30 lunge tibet 11 tekrarYagmurun_kizi
C cranial
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + Mari winsor buns & thigh
@rise_rainbow
nazlma
TanGO 1 mil leslie
Selenofil squat + video
@BahaRaslan99
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN 1 saatlik karışık program
Resimlerin hepsini 2. Videonun tamamını ki çok etkili bir video basenleri yanma manyağı yapıyor. 1. Videodaki ilk hareketi yapıyorum sadece.
Sen yaşıyon mu hazal
Teşekkür ederim tatlımcok geçmiş olsun canımm
hiç sorma bir geldim tam geldim 100 de ip:atladım
Video yu:izledin mi:nasıl ama
Ölçtüm canımcım 2 katına çıkmışTanGO bacım kan değerini ölçtün mu tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?