- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.361
İki gün önce parkta spor aletleriyle çalıştım 20 dakika kadar. Aletler daha hızlı çalıştırıp, sayıyı daha fazla yaptırıyor.kızlar 1,5 saat spor salonundaydım dün.
hakkını verdim:)
Daha ne olsun.Günaydın arkadaşlar
Dün 600 iç bacak+ videodaki hareketleri yapabildim sadece
Bugun için 600 makas+ 600 iç bacak+80 köprü ve videodaki hareketler
TanGO hu hu bacım altıyuze gel
Bu arada o videoya baktım eşim geri ise başlar başlamaz hemen yapacağım ondan da
BirebirdEn mi arttırdın sayını. Yaparken yanma oluyor ama yaptıktan sonra bende ağrı falan olmuyor ki canımDaha ne olsun.
Dün aralıksız 250 basen yaptım, bu gün yürüdükçe ayaklarım ağrıyor.
600e gelemem canım ya önce 500e iyice alışmam lazım seni tebrik ederimGünaydın arkadaşlar
Dün 600 iç bacak+ videodaki hareketleri yapabildim sadece
Bugun için 600 makas+ 600 iç bacak+80 köprü ve videodaki hareketler
TanGO hu hu bacım altıyuze gel
Bu arada o videoya baktım eşim geri ise başlar başlamaz hemen yapacağım ondan da
bendede basen sorunu vardı 2 ay kadar önce şimdi yoklargerçekten muhteşem bir duygu. bol bol su içtim ve egzersiz yaptım günde sadece yarım saat ayırdım. sonuç muhteşem. ben ayrıca ip atlama ve squat yaptım hepsinden az az yaptım ama hepsinden yapmaya çalıştım
benim çok canımı sıkmışlardı artık dalga konusu olmuşlardı arkadaşlarım arasındaÇok tebrik ederim , 2 ayda tamamen kurtulmanız mucize , darısı bizlerin başına inşallah .
Sizin adınıza çok sevindim darısı bizim başımıza. Bizim yaptigimiz makas egzersizlerin den falan da yapmış miydiniz.bendede basen sorunu vardı 2 ay kadar önce şimdi yoklargerçekten muhteşem bir duygu. bol bol su içtim ve egzersiz yaptım günde sadece yarım saat ayırdım. sonuç muhteşem. ben ayrıca ip atlama ve squat yaptım hepsinden az az yaptım ama hepsinden yapmaya çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?