• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Günaydın arkadaşlar

Dün 600 iç bacak+ videodaki hareketleri yapabildim sadece :(

Bugun için 600 makas+ 600 iç bacak+80 köprü ve videodaki hareketler :KK45:

TanGO TanGO hu hu bacım altıyuze gel:p
Bu arada o videoya baktım eşim geri ise başlar başlamaz hemen yapacağım ondan da :KK53::KK53:

Günaydın arkadaşlar

Dün 600 iç bacak+ videodaki hareketleri yapabildim sadece :KK43:

Bu arada o videoya baktım eşim geri ise başlar başlamaz hemen yapacağım ondan da :KK53::KK53:
Daha ne olsun. :nazar:
Dün aralıksız 250 basen yaptım, bu gün yürüdükçe ayaklarım ağrıyor. :KK12:

üç gün önce diş teli taktırdım
çok halsizim üç günde 1 kilo vermişim sadece basen ce makas hareketi yaptım 100 er tane

Günaydın arkadaşlar

Dün 600 iç bacak+ videodaki hareketleri yapabildim sadece :KK43:

600e gelemem canım ya önce 500e iyice alışmam lazım seni tebrik ederim:KK9:bugun de benim eşim evde fazla yapamadim o yüzden
200 basen+100 kalça+50 iç bacak

bendede basen sorunu vardı 2 ay kadar önce şimdi yoklar :KK73:gerçekten muhteşem bir duygu. bol bol su içtim ve egzersiz yaptım günde sadece yarım saat ayırdım. sonuç muhteşem. ben ayrıca ip atlama ve squat yaptım hepsinden az az yaptım ama hepsinden yapmaya çalıştım

bendede basen sorunu vardı 2 ay kadar önce şimdi yoklar :KK73:gerçekten muhteşem bir duygu. bol bol su içtim ve egzersiz yaptım günde sadece yarım saat ayırdım. sonuç muhteşem. ben ayrıca ip atlama ve squat yaptım hepsinden az az yaptım ama hepsinden yapmaya çalıştım

Çok tebrik ederim , 2 ayda tamamen kurtulmanız mucize , darısı bizlerin başına inşallah .

Çok tebrik ederim , 2 ayda tamamen kurtulmanız mucize , darısı bizlerin başına inşallah .
benim çok canımı sıkmışlardı artık dalga konusu olmuşlardı arkadaşlarım arasında :-) her gün okuldan gelir gelmez egzersizlerimi yapıyorum ve her gün arttırarak yaptım hiç aksatmadım . ve tabi akşam 8 den sonra hiçbişey yemedim kalori açığı oluşturmaya çalıştım ve başardım kısa bir süre içinde . gerçeekten kararlı ve düzenli bir şekilde gerekenleri yaparsanız kısa süre içinde kurtulunuyor bu fazlalıklardan

Sizin adınıza çok sevindim darısı bizim başımıza. Bizim yaptigimiz makas egzersizlerin den falan da yapmış miydiniz.

Back