Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

mari winsor buns &thigh cok etkili sanırım bugün deniyeyim dedim kalcam bacaklarim baya ağrıdı sanki hiç calistirmadigim kaslarım çalışmış gibi hissediyorum

Gerçekten çok etkili. Yaparken hiç yorulmuyorum ama kalçamdan ateşler çıkıyor Direk basen bölgesine saldırıyor egzersizler.
Birgün uykudan uyanacak ve beni öyle yakaliycak

Kötü koca

Bu yolda yapılan hersey mubahtir canım
Şu basenler gitsinde amuda bile kalkarım valla

Aynen

8 min buns + mari winsor buns & thigh + 5.saat süper callanetics. Bugün de tamam portakallı yeşil çayımı da içtim
Bir de masaj aleti aldım bi 10 dk kadar bacak ve basenlerime uyguladım.

Yagmurun_kizi 540 makas + 525 iç bacak + 80 köprü + videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + 25 köprü + 1,5 dk plank + mari winsor buns & thigh
@rise_rainbow
nazlma
TanGO 15 dk Isınma amaçlı dans + 500 basen + 100 köprü + 50 iç bacak + 100 lastikle yana adım + mari winsor buns&thigh + esnetme hareketleri
Selenofil
A aydogdu06
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN
8 min buns + mari winsor buns & thigh + 5.saat süper callanetics. Bugün de tamam portakallı yeşil çayımı da içtim .Bir de masaj aleti aldım bi 10 dk kadar bacak ve basenlerime uyguladım.

selaaam kizlarr 375 basen 450 ic bacak 105 köprü 100 bel tibet 7 tekrar :))

caniimm cok gecmis olsuun hemen iyiles de savasa devam et (

Çok gecmis olsun , iyileşinceye telafi edersin sen .

Yagmurun_kizi 540 makas + 525 iç bacak + 80 köprü + videodaki hareketler
C cranial 375 basen 450 ic bacak 105 köprü 100 bel tibet 7 tekrar :))
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + 25 köprü + 1,5 dk plank + mari winsor buns & thigh
@rise_rainbow
nazlma
TanGO 15 dk Isınma amaçlı dans + 500 basen + 100 köprü + 50 iç bacak + 100 lastikle yana adım + mari winsor buns&thigh + esnetme hareketleri
Selenofil
A aydogdu06
sdktm
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN 8 min buns + mari winsor buns & thigh + 5.saat süper callanetics. Bugün de tamam portakallı yeşil çayımı da içtim .Bir de masaj aleti aldım bi 10 dk kadar bacak ve basenlerime uyguladım.

Çok geçmiş olsun iyileşince devam edersin salma kendini

Gerçekten çok etkili. Yaparken hiç yorulmuyorum ama kalçamdan ateşler çıkıyor Direk basen bölgesine saldırıyor egzersizler.

Aynen
Kalça bölgesinde farklı kasları calistiriyormus gibi hissediyorum sanki kıyıda köşede hiç çalışmadan uyuyan kaslarım kalmış

Bi yatak reklamı var sırt ağrıları için heryerde spor yapmaya çalışıyorlar kadın buzdolabına yaslanmış oturup kalkıyor cocuk da tuhaf tuhaf bakoyor aynı biz

Geçmiş olsun. İyileşince toparlarsınız hemen. Önce sağlık

Cansın sen can

Sankim artık egzersizleri sık yapımıyorsun gibi
Yoksam basenlerinden memnun musun
Hele o birbirinden farklı ölçülerdeki bacaklar

Bunlarla mutlu musun

Değilsen hadi spora
o bacak mevzusuna bittim
Yok kuşum öyle değilde hiç giremiyorum bu aralar sorma kuzenimin dedesi yoğun bakimda teyzemin kayinbabasi yani
Bi toparlayalim kendimizi depar atcam.: P

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…