Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

canim cok sevindim senin adina darisi basimiza. cm bazinda olctun mu kac cm inceldin? ?
bi de hangi hareketleri kac tekrar yaptin ayrintili anlatirsan cok sevinirim

Kızlar bugün anneme geldik. Farklı bir şehirdeyim. Annem ne yemekler hazırlamış bize sadece Mari winsor buns&thigh yapabildim. Dönünce telafi edeceğim mutlaka.
Zaten kilo almamızın en büyük suçlusu anneler

Ne güzel darısı başımıza
Neler yaptığınızı daha ayrıntılı yazabilirmisiniz

canim cok sevindim senin adina darisi basimiza. cm bazinda olctun mu kac cm inceldin? ?
bi de hangi hareketleri kac tekrar yaptin ayrintili anlatirsan cok sevinirim

Ne güzel darısı başımıza
Neler yaptığınızı daha ayrıntılı yazabilirmisiniz

açık söylemek gerekirse ben burda yapılan egzersizleri yapmadım. her gün eve geldiğimde başlangıcı 100 ile 150 arasında ip atlayarak yapıyorum bazen 200 bile yapıyorum tabi belli aralıklarla... ipten sonra youtubede squat hareketleri içeren bi video var onu açıp bayanın yaptıklarını tekrar ettim . en sonda yere uzanıp yan yatıp bacagımı biraz kendime doğru çekip ve üst bacağımı indirip kaldırıyorum ilk önce elli tane indirip kaldırıyorum ara verip aynı pozisyonda üst bacağımı kendi doğru çekip ileri götüüryorum ve aynı şekilde tekrarlıyorum. 50 tane yaptıktan sonra bir süre dinlenip tekrar başa dönüyorum yukarı aşağı kaldırıyorum 100 taneyi bir set sayarsak bu şekilde 100+100+100 şeklinde 3 set yapıyorum. gerçekten yarım saatimi bile almıyor. ve basenlerim çok büyüklerdi başlamadan önce ölçtüğümde 110 civarıydı şu an 95 im bu kadar kısa sürede erimelerini ipe ve bol su içmeme bağlıyorum. ip atlamak yağ yaktığı için erimelerine daha çok yardımcı oluyor

squata yeni başlayacaksanız kaslarınızı çok çalıştırmamaınzı öneriyorum.. ertesi gün yürüyememe sebebiniz olabilir 1. gün 20 den başlayarak arttırmalısınız. aynı şekilde squat basen kısmınızı şekillendirip düzgün durmasına yardımcı olabilirsiniz

hangi video acaba linkini paylaşırmısın

500 makas+100 köprü+50 iç bacak+100 lastikle yana adım+mari winsor buns &thigh+esnetme hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…