- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #1.381
Canım o videonun hepsini mi yapıyorsunmari winsor buns &thigh+200 makas+100 köprü+50 iç bacak
canim cok sevindim senin adina darisi basimiza. cm bazinda olctun mu kac cm inceldin? ?benim çok canımı sıkmışlardı artık dalga konusu olmuşlardı arkadaşlarım arasındaher gün okuldan gelir gelmez egzersizlerimi yapıyorum ve her gün arttırarak yaptım hiç aksatmadım . ve tabi akşam 8 den sonra hiçbişey yemedim kalori açığı oluşturmaya çalıştım ve başardım kısa bir süre içinde . gerçeekten kararlı ve düzenli bir şekilde gerekenleri yaparsanız kısa süre içinde kurtulunuyor bu fazlalıklardan
Evet canım hepsini yapıyorum 19dk sanırımCanım o videonun hepsini mi yapıyorsun
Zaten kilo almamızın en büyük suçlusu annelerKızlar bugün anneme geldik. Farklı bir şehirdeyim. Annem ne yemekler hazırlamış bizesadece Mari winsor buns&thigh yapabildim. Dönünce telafi edeceğim mutlaka.
Ne güzel darısı başımızabendede basen sorunu vardı 2 ay kadar önce şimdi yoklargerçekten muhteşem bir duygu. bol bol su içtim ve egzersiz yaptım günde sadece yarım saat ayırdım. sonuç muhteşem. ben ayrıca ip atlama ve squat yaptım hepsinden az az yaptım ama hepsinden yapmaya çalıştım
Ay evet zorla yediriyor bir de. 2 güne geliyorum. 2 kg alıp dönüyorumZaten kilo almamızın en büyük suçlusu anneler
canim cok sevindim senin adina darisi basimiza. cm bazinda olctun mu kac cm inceldin? ?
bi de hangi hareketleri kac tekrar yaptin ayrintili anlatirsan cok sevinirim
Ne güzel darısı başımıza
Neler yaptığınızı daha ayrıntılı yazabilirmisiniz
hangi video acaba linkini paylaşırmısınsquata yeni başlayacaksanız kaslarınızı çok çalıştırmamaınzı öneriyorum.. ertesi gün yürüyememe sebebiniz olabilir1. gün 20 den başlayarak arttırmalısınız. aynı şekilde squat basen kısmınızı şekillendirip düzgün durmasına yardımcı olabilirsiniz
selam canlarim 350 basen 300 ic bacak 50 köprü 50 kalça tibet 9 tekrarYagmurun_kizi 600 makas + 600 iç bacak + 80 köprü + videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + 1 dk plank + mari winsor buns & thigh
@rise_rainbow
nazlma
TanGO
mari winsor buns &thigh+200 makas+100 köprü+50 iç bacak
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm Mari winsor buns & thigh + tibet
A aykumsal
Hannaz
Ni5AN mari winsor buns & thigh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?