- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #1.321
Günaydın canlarrrrr
540 makas+525 iç bacak + 80 köprü +videodaki hareketler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canım supersinGünaydın canlarrrrr
Öyle olmak zorundayım. Bıktım çünkü şu basenlerden.Gunaydin canım supersin
Dün benimki de evdeydi ben de o yüzden fazla yapamadım bugün telafi edeceğim insallahÖyle olmak zorundayım. Bıktım çünkü şu basenlerden.
Bir bıraksam varya bir daha kimse yaptıramaz bana gaza gelmişken son vitese attım gidiyorum
Eşim olmasa Ni5AN in yaptığı hareketleri de deneyecegim ama eşim evde bunları bile zar zor yapıyorum.
Bırakmak yok şimdiye kadar verdiğin emeklere yazık bak 1ayı geçtiÖyle olmak zorundayım. Bıktım çünkü şu basenlerden.
Bir bıraksam varya bir daha kimse yaptıramaz bana gaza gelmişken son vitese attım gidiyorum
Eşim olmasa Ni5AN in yaptığı hareketleri de deneyecegim ama eşim evde bunları bile zar zor yapıyorum.
Hadi bakalım. Uyurken falan yapıyorum ben. Diken üstünde rahat rahat sporumuzuda yapamiyoz şu kocalardanDün benimki de evdeydi ben de o yüzden fazla yapamadım bugün telafi edeceğim insallah
Aynen canım düzenli yapalım bakalım artık hepBırakmak yok şimdiye kadar verdiğin emeklere yazık bak 1ayı geçti
Aynen ben de uyurken yapıyorumHadi bakalım. Uyurken falan yapıyorum ben. Diken üstünde rahat rahat sporumuzuda yapamiyoz şu kocalardan
Aynen canım düzenli yapalım bakalım artık hep
Öyle olmak zorundayım. Bıktım çünkü şu basenlerden.
Birgün uykudan uyanacak ve beni öyle yakaliycakBazen benim eşim de erken geliyor eve. Sporu daha yapmamış oluyorum. Sen şurda otur az ben spor yapıp gelicem diyorum. Başka odaya geçip yapıyorum. Bir keresinde yakalandım zaten garip garip pozisyonlara giriyoruz basenlerden kurtulucaz diye
Kötü kocabenimkide tam spor salonuna gidecem: motive olmuşum, aman aşkım gel şuraya yatalım dedi...:)
ve anında uyudum.
pişmanım maalesef.
Bu yolda yapılan hersey mubahtir canımBazen benim eşim de erken geliyor eve. Sporu daha yapmamış oluyorum. Sen şurda otur az ben spor yapıp gelicem diyorum. Başka odaya geçip yapıyorum. Bir keresinde yakalandım zaten garip garip pozisyonlara giriyoruz basenlerden kurtulucaz diye
Hm.mari winsor buns &thigh cok etkili sanırım bugün deniyeyim dedim kalcam bacaklarim baya ağrıdı sanki hiç calistirmadigim kaslarım çalışmış gibi hissediyorum
Kız sen makası ne ara 500e çıkardınBugün programımı değiştirdim
15 dk ısınma amaçlı dans+500 makas+100 köprü+50 iç bacak+100 lastikle yana adım+mari winsor buns &thigh+esnetme hareketleri
Evet videodan yaptım canım ilk defa yaptım etkili gibi geldiHm.
Bundan bende yapmak istiyorum ya videodan falan mı yapıyorsun
Bugün çıkarttım ama canım da çıktı mola vere vere yaptım seni kıskandımKız sen makası ne ara 500e çıkardın
Harikasın canım ya
Canım linkini ekler misin burayaEvet videodan yaptım canım ilk defa yaptım etkili gibi geldi
Kıskanç nolcekBugün çıkarttım ama canım da çıktı mola vere vere yaptım seni kıskandım
Yokummmm ölürüm benCanım linkini ekler misin buraya
Kıskanç nolcek
Ben yarın 600 yapacam var misin