• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Gunaydin canım supersin:KK19:
Öyle olmak zorundayım. Bıktım çünkü şu basenlerden.:KK12:

Bir bıraksam varya bir daha kimse yaptıramaz bana gaza gelmişken son vitese attım gidiyorum :KK70::KK70:

Eşim olmasa Ni5AN in yaptığı hareketleri de deneyecegim ama eşim evde bunları bile zar zor yapıyorum. :KK45:

Bir bıraksam varya bir daha kimse yaptıramaz bana gaza gelmişken son vitese attım gidiyorum :KK70::KK70:

Eşim olmasa Ni5AN in yaptığı hareketleri de deneyecegim ama eşim evde bunları bile zar zor yapıyorum. :KK45:
Dün benimki de evdeydi ben de o yüzden fazla yapamadım bugün telafi edeceğim insallah

Bırakmak yok şimdiye kadar verdiğin emeklere yazık bak 1ayı geçti

Dün benimki de evdeydi ben de o yüzden fazla yapamadım bugün telafi edeceğim insallah
Hadi bakalım. Uyurken falan yapıyorum ben. Diken üstünde rahat rahat sporumuzuda yapamiyoz şu kocalardan:KK48:
Bırakmak yok şimdiye kadar verdiğin emeklere yazık bak 1ayı geçti
Aynen canım düzenli yapalım bakalım artık hep:KK49:

Bazen benim eşim de erken geliyor eve. Sporu daha yapmamış oluyorum. Sen şurda otur az ben spor yapıp gelicem diyorum. :KK48::KK48: Başka odaya geçip yapıyorum. Bir keresinde yakalandım zaten garip garip pozisyonlara giriyoruz basenlerden kurtulucaz diye :KK70:

mari winsor buns &thigh cok etkili sanırım bugün deniyeyim dedim kalcam bacaklarim baya ağrıdı sanki hiç calistirmadigim kaslarım çalışmış gibi hissediyorum

Bazen benim eşim de erken geliyor eve. Sporu daha yapmamış oluyorum. Sen şurda otur az ben spor yapıp gelicem diyorum. :KK48::KK48: Başka odaya geçip yapıyorum. Bir keresinde yakalandım zaten garip garip pozisyonlara giriyoruz basenlerden kurtulucaz diye :KK70:
Birgün uykudan uyanacak ve beni öyle yakaliycak :D

benimkide tam spor salonuna gidecem: motive olmuşum, aman aşkım gel şuraya yatalım dedi...:)
ve anında uyudum.
pişmanım maalesef.
Kötü koca :63:
Bu yolda yapılan hersey mubahtir canım :KK53:
Şu basenler gitsinde amuda bile kalkarım valla:KK70::KK70:

Back