• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Bu saatte mark winsor&buns thigh ilk kez yaptım . Ne kadar doğru yapabildim bilmiyorum ama zorlandım . Sabah bacak ağrısıyla uyanmam kesindir .

Listeye de ekliyim bari :)

Günaydın tatlım:KK60:

Dün biraz yoğundum giremedim siteye:KK53:
Ama hareketlerimi yaptım tabisi:KK53:

Bugün için 525 makas 500 iç bacak + 80 köprü + videodaki hareketler
Günaydin canım herşeyin yolunda olmasına sevindim :KK19:
Maşallah sayılarınıda bayağı arttırdın , süpersin :KK9: yansın basenler , yağlar ... :KK6:

Bu saatte mark winsor&buns thigh ilk kez yaptım . Ne kadar doğru yapabildim bilmiyorum ama zorlandım . Sabah bacak ağrısıyla uyanmam kesindir .

Listeye de ekliyim bari :)

Ağrı var mı ağrı :KK48: vücudum spora ne kadar alışırsa alışsın her yapışımda inanılmaz yanıyor kalçam. Yansın basenler :KK62:

Ağrı var mı ağrı :KK48: vücudum spora ne kadar alışırsa alışsın her yapışımda inanılmaz yanıyor kalçam. Yansın basenler :KK62:
Olmaz mı :KK48: hele bazı hareketleri yaparken inanılmaz zorlanıyorum . Video neyse ki çabuk bitiyor :confused:
Ben de yaptıkça alışıcam diye kendimi teselli ediyordum ama :KK64:

Yansınlar yansınlar tüm çabamız , dualarımız bu yönde :KK6::KK6:

Herkese mutlu günler,
Dün için
Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi
C cranial 355 basen 450 basen 100 köprü
Safir Taht Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + 25 köprü + 1,5 dk plank
@rise_rainbow 300 basen+50 iç bacak
nazlma nazlma
TanGO TanGO 400 basen+50 iç bacak+50 lastikle yana adım
Selenofil Selenofil
A aydogdu06
sdktm sdktm 1 mil leslie+videodaki hareketler+tibet
A aykumsal
Hannaz Hannaz
Ni5AN Ni5AN 8 min buns + mari winsor buns & thigh + 3.saat süper callanetics
Bu gün henüz yapmadım.:cool:
Bir kaç gün bildirim yapamayabilirim ama sayıyı 400'e çıkaracağım. Kızlar rejim yaptıkça, Allah tarafından kekler, kurabiyeler etrafımda uçuşuyor. Hamur işi çok yapılıyor etrafımda. Çin işkencesi görüyorum valla.:KK72::KK12:

Günaydin canım herşeyin yolunda olmasına sevindim :KK19:
Maşallah sayılarınıda bayağı arttırdın , süpersin :KK9: yansın basenler , yağlar ... :KK6:

Bu aralar eşim evde onun için sık giremiyorum siteye. Erkekler evde olunca malum is bitmiyor :eek::63::63:
Arttırmaktan başka çarem yok gibi duruyor :(

Yansin yağlar gitsin basenler oh oh:KK49::KK53:

Back