• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Günaydın kızlarrrrr sonunda bekledigim gün geldi:KK76:
Eşim dün senin popon küçüldü biraz sanki dedi:21:
Ben de evde kendi yaptığım hafif yemekleri yiyorum ondandır dedim.:KK49:
Ölçü olarak fark etmedi ama demekki sıkılaşma belli oluyor:KK73::KK73:

Canım inan senin adına çok çok sevindim ve cok mutlu oldum.:KK60::KK36:

Benim goca dana fark etmedi daha :KK53::KK62:

Hafif yemekler ya:KK48::KK70::KK70: hafif yemeğini yiyeyim senin:KK70::KK70:

Egzersiz yapacaz diye ölüp ölüp diriliyoruz deseydin ya:KK70::KK70:

Canım inan senin adına çok çok sevindim ve cok mutlu oldum.:KK60::KK36:

Benim goca dana fark etmedi daha :KK53::KK62:

Hafif yemekler ya:KK48::KK70::KK70: hafif yemeğini yiyeyim senin:KK70::KK70:

Egzersiz yapacaz diye ölüp ölüp diriliyoruz deseydin ya:KK70::KK70:
Ahahaha oldu canım öyle derim :KK70: sus çaktırma :kk77:
Kendi de göbeğinden şikayetçi olmaya başladı dün herhalde kendiyle ilgilenirken bana da dikkat etti :KK45:
Darısı seninkinin başına inşallah o da farkeder en kisa zamanda:KK60:

Ahahaha oldu canım öyle derim :KK70: sus çaktırma :kk77:
Kendi de göbeğinden şikayetçi olmaya başladı dün herhalde kendiyle ilgilenirken bana da dikkat etti :KK45:
Darısı seninkinin başına inşallah o da farkeder en kisa zamanda:KK60:

Bizimkinde de var göbek ve o göbeğiyle gayet mutlu yada bana çaktırmıyor. Bende aynını ona yapıyorum. Basenleriyle gayet mutlu bir kadın rolü gel bana sor ama ne mutlu ne mutlu:KK70::KK70:

Fark eder etmez yazarım sana:p uyuyan kurt uyandi deyi:-)

Ooo süpersin ya çok güzel bir motivasyon olmuştur senin için çok sevindim senin adina

Bizimkinde de var göbek ve o göbeğiyle gayet mutlu yada bana çaktırmıyor. Bende aynını ona yapıyorum. Basenleriyle gayet mutlu bir kadın rolü gel
Fark eder etmez yazarım sana:p uyuyan kurt uyandi deyi:-)
Ben mutlu rolü yapamıyorum maalesef biliyor taktigimi ama eritmek için cabaladigimi bilmiyor :D

Screenshot_20160318-095259.png

Kızlar 3 şubatta yazdıgımı buldum 30 taneyi zor yapiyormusum 300imkansiz demisim şimdi 400 yapıyorum.yeni başlayan arkadaşlar siz de yılmayın başta çok zor gelen hareketlere zamanla vücut alışıyor

Kesinlikle öyle aslında hiçbirşey olmasa da kendi kendimizi motive etmemiz lazım başkalarından beklemek yerine
Haklısın kesinlikle . Aynaya baktığımızda fark görmek ya da kıyafetlerimizin eskiye nazaran daha rahat hissettirmesinin tarifi yok .
Yaz geliyor belki sıcaklarla daha hızlı eririz :KK45:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 500 makas+500 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht
@rise_rainbow
nazlma nazlma
TanGO TanGO başta 1mil leslie+400 basen+50 kopru+50 iç bacak+50 lastikle yana adım+25 videodaki hareketler+sonda esnetme
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm sdktm
A aykumsal
Hannaz Hannaz
selam canlarim biraz programima farkli hareketler ekliyim dedim vucut sasirsin biraz baya da zorlandim az tekrar yapmama ragmen.
350 basen 30 köprü 30 kalça 20 lunge 20 squat 100 ayakta saga sola egilme tibet 7 tekrar 1. Gün sevgiler ;))

ayyy caniiimm iltifati kendim almis gibi sevindim cook mutlu oldum emeklerinin karsiligini alman cok güzel en önemlisi biz elimizde olana razi olmadık degistirmek guzellestirmek icin elimizden geleni yapiyoruz daim olsun inşallah aslaaa pes etmekk yoook ;)))

10 saat normal callaneticsten sonra süpere geçtim bugün. Bugün basenlerimin çalıştığını çook fazla hissettim :KK6:
8 min buns + mari winsor buns & thigh + 1. saat süper callanetics

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 500 makas+500 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial 350 basen + 30 köprü + 30 kalça+20 lunge +20 squat +100 ayakta sağa sola eğilme +tibet 7 tekrar 1. gün
Safir Taht Safir Taht 300 basen + 300 iç bacak + 400 ipsiz atlama + 20 köprü +1,5 dk plank
@rise_rainbow
nazlma nazlma
TanGO TanGO başta 1mil leslie+400 basen+50 kopru+50 iç bacak+50 lastikle yana adım+25 videodaki hareketler+sonda esnetme
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm sdktm
A aykumsal
Hannaz Hannaz
Ni5AN Ni5AN 8 min buns + mari winsor buns & thigh + 1. saat süper callanetics

selam canlarim biraz programima farkli hareketler ekliyim dedim vucut sasirsin biraz baya da zorlandim az tekrar yapmama ragmen.
350 basen 30 köprü 30 kalça 20 lunge 20 squat 100 ayakta saga sola egilme tibet 7 tekrar 1. Gün sevgiler :KK66:)
Bayağı çeşitlemişsin farklı hareketlerle :KK9: , sonuçlarınla da fark yaratırsın inşallah .

10 saat normal callaneticsten sonra süpere geçtim bugün. Bugün basenlerimin çalıştığını çook fazla hissettim :KK6:
8 min buns + mari winsor buns & thigh + 1. saat süper callanetics
Şimdi netten baktım da mari winsor buns & thigs için çok iyi basen eritir demişler . 18 dk lık bir video var onu mu yapıyorsun ? Şartlarım uygun olmadığından böyle videoya bakarak yapılan hareketleri yapamam ama yine de merak ettim . Etkisini hissetin mi ve bacakta kas yapar mı bu ?

Back