-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Canım ya sen bi ara callanetics yapıyordun. İse yaradimi o ? Ben 2 gundur yapıyorum ama ise yaricak gibiyse devam edicemArkadaslar popoyu kalcanin en genis yerinden
baseni de bacaklarin en genis oldugu yerden olcelim
Tamam tatlım ekle ki destek olalım birbirimizeTamam canim senide ekliyorum hemen
AynenTamam tatlım ekle ki destek olalım birbirimize
eveeeeet 2. gün 300 basenTamam canim senide ekliyorum hemen
ilk yapisin mi canim 2 senedir yapip bırakıyorum imkanim olsa hep yaparım ancak ortam oldugunda yapabiliyorum bence müthiş etkiliCanım ya sen bi ara callanetics yapıyordun. İse yaradimi o ? Ben 2 gundur yapıyorum ama ise yaricak gibiyse devam edicem
eveeeeet 2. gün 300 basen
300 ic bacak :)))
arkadaslaaar umursayiniz sallamayinizzz ertelemeyinizzz.
Bugün bitti iste yapsaydiniz hedefinize 1 gün daha yaklasacaktinizzz.
Islerinizin bitmesini beklemeyin is bitmez bu hareketi öyle ya da böyle yapin sıkıştirin hayatinizin rutini görün.
isteyin ve basariiiiiinnn.
hadiiii
Tabiki deMerhabalar, bende katılabilir miyim?
kalca 99
basen 98
ust bacak 60
ben yarın başlayacagım haftasonu bıraz yogun oluyorum maalesefSelam bayanlar misafirlikte oldugum icin(kizkardesimde)olculerimi yazamadim cunku evde menzura yok:))ama duzenli hergun 100 bir bacak 100 bir bacak 2 set halinde yapiyorum boyle bir alisayim 150 ye cikacagim insallah:)sizler ne durumdasiniz
tabıkı hemen ekliyorumkalça 101
basen 97
üst bacak 59
beni de ekleyebilir misinizz kızlarr :)
tamam başla bakalım. inşallah yaza kadar incelirizbu arada o dediğiniz bacak hareketlerini bugün yapmaya başlıyorumm :) bide ben yazın 2 km günde yürüyerek haftada 1 kilo vermiştim şimdi de 3 gündür akşamları leslie 1 mil olanı yapıyodum bugün 3 mile başlicam inşallah
Mari Winsor Pilates Buns & Thigh videosu mu canım ?arkadaşlar 18 dk lık bir video vR mRi winsor yazınca çıkıyor çok etkili bir video