-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
canim olculerimi veriyorum arkadaslari etiketle onlar da bu olculeri versinleröncelikle herkese merhaba
benim gibi basen problemi olan arkadaşlar bu beladan birlikte kurtulmaya ne dersiniz
yapacağımız hareket çok basit yan yatıp bacaklarımızı 90 derece kırıp kaldırıp indireceğiz.
basene çalışırken iç bacağa çalışmazsak iç kısım sarkabilir onun için de 1 sandalyenin en ucunda oturacağız pilates çemberi pilates topu veya hiçbiri yoksa bir yastığı dizlerimizin arasına alıp en az 100 defa sıkıp bırakalım..
son olarak da şu videodaki esneme hareketlerini yapalım
katılacak olan arkadaşlar bacak ve basen bölgelerini ölçüp bildirim yapsınlar bakalım kim ne kadar sürede ne kadar incelmiş.
hem böylelikle birbirimize destek oluruz
C cranial
flz9035
TanGO
@grace16
Zynpnz666
kızlar sizlerde katılır mısınız
selam canim hosgeldin :) suan kac cm basenlerin ve kac cm inceltti bu video basenleriniMerhabalar bu benim forumdaki ilk mesajim olacak Ben de genel olarak ince bir fizigim olmasina ragmen basen bolgemin orantisiz durmasindan sikayetciyim. Gecen sene tesadufen bir egzersiz videosu buldum. Su an uzerinde konustugunuz leg raise adli hareketi de iceren bu 15 dakikalik videoyla baya gozle gorulur bir incelme ve sikilasma farkettim. Kesintisiz 15 gun yaptiginizda cevrenizden ne kadar zayiflamissin yorumunu duymaniz garantili. Bu egzersizin en sevdigim yani hergun gozunuzde buyumeyecek kadar kisa olmasi ve pilates topu , cemberi, dumbel gibi ekstra bir alet gerektirmemesi. Gecen yaz istedigim goruntuye ulasinca tabiki tembellik yapip birakmistim ama simdi yine duzenli olarak baslamak istiyorum. Umarim siizn de hosunuza gider.
Oncelikle hoş geldin. Umarım güzel zamanlar geçirirsin kkda.Merhabalar bu benim forumdaki ilk mesajim olacak Ben de genel olarak ince bir fizigim olmasina ragmen basen bolgemin orantisiz durmasindan sikayetciyim. Gecen sene tesadufen bir egzersiz videosu buldum. Su an uzerinde konustugunuz leg raise adli hareketi de iceren bu 15 dakikalik videoyla baya gozle gorulur bir incelme ve sikilasma farkettim. Kesintisiz 15 gun yaptiginizda cevrenizden ne kadar zayiflamissin yorumunu duymaniz garantili. Bu egzersizin en sevdigim yani hergun gozunuzde buyumeyecek kadar kisa olmasi ve pilates topu , cemberi, dumbel gibi ekstra bir alet gerektirmemesi. Gecen yaz istedigim goruntuye ulasinca tabiki tembellik yapip birakmistim ama simdi yine duzenli olarak baslamak istiyorum. Umarim siizn de hosunuza gider.
tabi canim belin agrimamali dikkatli ol. vucudun tam duz olsun hareketi yaparken karnin ve kalcanı sık belin agrirsa zorlama sağlık daha önemliSuan 70 bir bacak 70 bir bacak yaptim iki set halinde yapacagim cunku belimi cok agrittim yanlis bisey mi yapiyorum acaba bel agrisi olmamasi lazim degilmi arkadaslar
Yok yilmak:)devam daha dikkatli olacagim sadece:)bu arada karin ve kalcayi sikmayi ihmal etmeyecegim cnmtabi canim belin agrimamali dikkatli ol. vucudun tam duz olsun hareketi yaparken karnin ve kalcanı sık belin agrirsa zorlama sağlık daha önemli
bayanlar sabah herkes ölçülerini alıp bildirsin bana
Tamam canim tabloyu yapar yapmaz ekleyecegm seniEğer doğru alabildiysem , ölçülerim bu.
kalca 100
basen 98
ust bacak 58
canimmm ilk bildirimii ben yapayım :))Tamam canim tabloyu yapar yapmaz ekleyecegm seni
Tabiki canım hosgeldin aramizaBen de katılmak istiyorum. Ölçüleri yarın yazsam olur mu bilmiyorum şimdi?
HoşbuldukTabiki canım hosgeldin aramiza
BaSen kalça be üst bacak üçünü istiyoruz canım.Hoşbulduk
Ölçümler nasıl yapılıyor ben bilmiyorum. Tarif ettiğin bir mesaj var mı Deryali görmedim.
Tamam yarın bakar yazarım buraya. Yatıyorum şimdi, iyi geceler :)BaSen kalça be üst bacak üçünü istiyoruz canım.
İyi geCeler. Yarın bekliyorum ölçüleriniTamam yarın bakar yazarım buraya. Yatıyorum şimdi, iyi geceler :)