- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
evet oMari Winsor Pilates Buns & Thigh videosu mu canım ?
çok etkili kısa süreli,uzandığın yerden yapılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet oMari Winsor Pilates Buns & Thigh videosu mu canım ?
kac cm inceldinizevet o
çok etkili kısa süreli,uzandığın yerden yapılıyor
geçen sene sadece bunu 2 ay kadar yaparak 10 cm incelmiştimkac cm inceldiniz
oo ciddi misin o kadar etkili mi 2 ay her gun mu yaptiniz baska spor diyet filan yaptiniz migeçen sene sadece bunu 2 ay kadar yaparak 10 cm incelmiştim
300e cikacaksin zamanla canim ona göree yaaz yaklasiyor :))Ben şimdi 100 bi tarafa 100 tarafa yaptım canım inşallah yaza kadar basen belasından kurtuluruz hepimizz
Aksama dogru yazicam canim.
Evet ilk kez başladım bu gece 3. Yapıcam callanetics i 15 gün yapiyim bakalim yanında da 5. Sayfada bi video var onu yapıcam birini sabah birini akşam arada da eserde yan makas yaparım planlarim bu bakalimilk yapisin mi canim 2 senedir yapip bırakıyorum imkanim olsa hep yaparım ancak ortam oldugunda yapabiliyorum bence müthiş etkili
olculerin neydi senin?Evet ilk kez başladım bu gece 3. Yapıcam callanetics i 15 gün yapiyim bakalim yanında da 5. Sayfada bi video var onu yapıcam birini sabah birini akşam arada da eserde yan makas yaparım planlarim bu bakalim
Tamam bekliyorumAksama dogru yazicam canim.
tam benlik bi topic aslında benim kilom yok. basenlerim de öyle aman aman büyük değil 97 cm. ama ben taktım işte rüyama falan giriyo ben günde 1000 tane makas hareketi yapıyorum. 500 sağ 500 sol olarak. ama bu hareketi yapınca basenim değil kalçalarım yanıyo o yüzden basenlerimin ericeğinden pek umudum yok. fakat cuma günü marankinin yağ tarifini uygulamaya başladım ondan bi fayda görürsem sizlere de bildiririm :)
Canım bildigin fitsin sen :)
Fitim de sıkılaşmak lazım :)) Bide ön muhasebe ciyim butun gun otur otur popiş ezildi basenler çıkmaya başladıCanım bildigin fitsin sen :)