Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

selam canim hosgeldin :) suan kac cm basenlerin ve kac cm inceltti bu video basenlerini
Merhaba gec donus yapabildim kusura bakmayin. Eski olcumu bilmiyorum ama su anda 95 cm basenlerim. Duzenli yaptigim zaman 92ye inmisdir herhalde cunku bir kilo bile vermemis olmama ragmen beni her goren aaa sen kilo vermissin diyordu.

Merhaba gec donus yapabildim kusura bakmayin. Eski olcumu bilmiyorum ama su anda 95 cm basenlerim. Duzenli yaptigim zaman 92ye inmisdir herhalde cunku bir kilo bile vermemis olmama ragmen beni her goren aaa sen kilo vermissin diyordu.

Canim benim bana net basen kalça ve üst bacak ölçülerini yazar misin tablo ya ekliyecegim

Tamamdir beybisi aksama kesin sonuçları bildirirsin.
Squat duydum ama hiç araştırmadim. Nasıl iyi inceltiyor mu
Popişi kaldırmak ve basen sıkılaştırmak için yapıyorum 1 ay yaptım çok güzel sonuç aldım . Şuan lisabella ile başladık 5. gunumuz bugun :)) Akşam hepsini yazıp gönderceemm

Hafta sonu için KV ye geldik burda bisey yapamıyorum. Zaten ne zaman kendimle ilgili değişim kararı alsam karşıma engeller çıkar :KK43: ptesi ölçülerimi yazarım
Squat a gelince popoyu kaldırıyor ama daha çok bacaklari çalıştırıyor bacaklar kaslanip kalinlasiyor haberiniz olsun kızlar

Hafta sonu için KV ye geldik burda bisey yapamıyorum. Zaten ne zaman kendimle ilgili değişim kararı alsam karşıma engeller çıkar :KK43: ptesi ölçülerimi yazarım
Squat a gelince popoyu kaldırıyor ama daha çok bacaklari çalıştırıyor bacaklar kaslanip kalinlasiyor haberiniz olsun kızlar

Tamam canim pazartesi bekliyorum ölçülerini
Birde pazartesi başlıyoruz. Egzersizlere haberin ola .

Squat dediğim gibi isteğe bağlı çoğunluk isterse yaparız yoksa yok:KK52:

X