Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Bittim ben
300makas+ 50 köprü+ 50 iç bacak+ 50 lastikle yanaadım+ videodaki hareketler 25er tekrar+başta ve sonda esnetme hareketleri

spor öncesi ısınma yapın sonra esneme
yansın yağlar :)
Çok ağır hareketler yapmadigimiz için ısınma ihtiyacı duymadım onun yerine esnetmeyle başladım. leslie nasıl gidiyor??

Yagmurun_kizi 400 basen+400 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht 200 basen + 200 iç bacak + 300 ipli - 300 ipsiz atlama + 1 dk plank
@rise_rainbow
nazlma
TanGO 300 makas+50 köprü +50 iç bacak +50 lastikle yan adım +videodaki hareketler 25er tekrar+ başta ve sonra esneme hareketleri
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm 1 mil leslie+40dk plates+tibet hareketi

Bildirimlerinizi bekliyorum

Bildirim yapmayanlar
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal

kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.

C cocoo_
Zynpnz666
M Mrtays
morordek

uzun süre bildirim yapmadığınız için listeden çıkardım bayanlar.. düzenli olarak aramıza dönmek isterseniz biz buradayız

Çok ağır hareketler yapmadigimiz için ısınma ihtiyacı duymadım onun yerine esnetmeyle başladım. leslie nasıl gidiyor??

leslie yi ısınma mantığıyla yapıyorum 1 mil
geçen sene de 3 mil yapıyordum
çok seviyorum leslie i
eğlenceli geliyor :)

Bende tembellik var hatta atalet var tembelligin üst versiyonu ama henüz ona çözüm bulamadım hepsini birden yapmak bana zor gelir belki şimdiki hareketlere ara verip dönüşümlü yapılabilir

merhaba canim sonuclari heyecanla bekliyorum )
40 dk yürüyüş 300 basen 300 ic bacak 60 köprü yapıldı

Selam kizlar.bu gun 200 yaptim.ip atliycaktim vakit bulamadim pek.birde Yagmurun_kizi canim kecen soyledin haklisin gece gece ne zorum varsa yedim.ama malesef simdide yedim.aksami yemeyince böyle oluyor.tatliya kosuyorum.bu olcumlerde degisiklik beklemiyorum.vucudum alisdi o yeter bana.bu arada 1.5 kilo vermisim.51 kilo olmusum.saglikliz verdim tabii.hastane kizlarin hastaligi kosusturmakdan.keske sporla dietle verilseydi.

Maşallah 51 kilo musun ? Çok iyisin
Ben de 50 olsam keşke ama çok zor şu kiloları vermek , boğazı tutmak .

Kızlar egzersiz yaparken sizi motive eden bir müzik yada video varmı biraz baktım güzel bisey bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…