• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Selam kizlar.150 yaptim.150 de ip atladim...birde gece kek yedim:KK51: Alakasiz Dimi kizlar

Canım sana dua ediyorum zati bilin ya:))
Ama diğer dualarıma da ekliycim seni. İnşallah kazanırsın canım. Rabbim gönlüne göre versin. Ondan daha iyi yardimci olmaz. Fetih süresini okurum canım senin için ne zaman sinav
Ayy canim ya Allah razı olsun ne kadar iyiisn bende seni gönülden dualarima ekliyorum :21:
Ohoo taa ekim de canim :KK49:

Selam kizlar.150 yaptim.150 de ip atladim...birde gece kek yedim:KK51: Alakasiz Dimi kizlar
Gece gece derdine ne oldu da kek yedin:eek:
Ayy canim ya Allah razı olsun ne kadar iyiisn bende seni gönülden dualarima ekliyorum :21:
Ohoo taa ekim de canim :KK49:

Senden de Allah razı olsun canım.
Oo baya varmış daha sınava

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 400 basen+400 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht 200 basen + 200 iç bacak + 300 ipli - 300 ipsiz atlama + 1 dk plank
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma nazlma 150 hareketler 150 ip atlama
TanGO TanGO 250 makas+ 50 köprü+ 50 iç bacak+ 50 lastikle yana adım+ videodaki hareketler 25er tekrar+başta ve sonda esnetme hareketleri
Selenofil Selenofil
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
@BahaRaslan99
morordek morordek
sdktm sdktm
Bildirimlerinizi bekliyorum :KK36:

Bildirim yapmayanlar:KK53:
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal:KK8:

kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.:rolleyes::rolleyes:

C cocoo_
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
morordek morordek

Bayanlar çarşambaya kadar bildirim Yapmazsanız listeden çıkaracağım bilginize. Bize listede öylece duran nickler lazım değil. Birbirimizi motive edecek arkadaşlar lazım o_O

Bayanlar bugunde bildirim Yapmazsanız listeden maalesef ki çıkartmak zorundayım

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 400 basen+400 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma nazlma
TanGO TanGO 250 makas+ 50 köprü+ 50 iç bacak+ 50 lastikle yana adım+ videodaki hareketler 25er tekrar+başta ve sonda esnetme hareketleri
Selenofil Selenofil
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
@BahaRaslan99
morordek morordek
sdktm sdktm

C cocoo_
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
morordek morordek

Bayanlar çarşambaya kadar bildirim Yapmazsanız listeden çıkaracağım bilginize. Bize listede öylece duran nickler lazım değil. Birbirimizi motive edecek arkadaşlar lazım o_O

Bayanlar bugunde bildirim Yapmazsanız listeden maalesef ki çıkartmak zorundayım
Selam canım 300 basen 300 ic bacak 1 saat yürüyüş yapildi

C cranial
Safir Taht Safir Taht 200 basen + 200 iç bacak + 300 ipli - 300 ipsiz atlama + 1 dk plank
@rise_rainbow
nazlma nazlma
TanGO TanGO
Selenofil Selenofil
@BahaRaslan99
sdktm sdktm

C cocoo_
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
morordek morordek

uzun süre bildirim yapmadığınız için listeden çıkardım bayanlar.. düzenli olarak aramıza dönmek isterseniz biz buradayız:KK49::KK49::KK49:

Çok Yoruldum bugün hiç yapasim yok ama kendimde o enerjiyi bulduğum anda kalkıp yapıcam:110:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi [/USER] 400 basen+400 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
@rise_rainbow
nazlma nazlma
TanGO TanGO
Selenofil Selenofil
@BahaRaslan99
sdktm sdktm

C cocoo_
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
morordek morordek

uzun süre bildirim yapmadığınız için listeden çıkardım bayanlar.. düzenli olarak aramıza dönmek isterseniz biz buradayız:KK49::KK49::KK49:

Back