- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Bende olmuyor zarkadaşlaşr ben ip atlayınca boynum ağrıyor sizde öyle şeyler olmuyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende olmuyor zarkadaşlaşr ben ip atlayınca boynum ağrıyor sizde öyle şeyler olmuyor mu
Ayy canim ya Allah razı olsun ne kadar iyiisn bende seni gönülden dualarima ekliyorumCanım sana dua ediyorum zati bilin ya:))
Ama diğer dualarıma da ekliycim seni. İnşallah kazanırsın canım. Rabbim gönlüne göre versin. Ondan daha iyi yardimci olmaz. Fetih süresini okurum canım senin için ne zaman sinav
Gece gece derdine ne oldu da kek yedinSelam kizlar.150 yaptim.150 de ip atladim...birde gece kek yedim Alakasiz Dimi kizlar
Ayy canim ya Allah razı olsun ne kadar iyiisn bende seni gönülden dualarima ekliyorum
Ohoo taa ekim de canim
Amin canim kaç gündür spor yapamadim ozledim nerdeyse yapmayi valla inşallah bugun onun bildirimini de yapcam canimGece gece derdine ne oldu da kek yedin
Senden de Allah razı olsun canım.
Oo baya varmış daha sınava
Hastanedeydim falan demişsin dua da hayırdır önemli birsey yoktur insallahAmin canim kaç gündür spor yapamadim ozledim nerdeyse yapmayi valla inşallah bugun onun bildirimini de yapcam canim
Sorma canim yaaHastanedeydim falan demişsin dua da hayırdır önemli birsey yoktur insallah
Geçmiş olsun kuzumSorma canim yaa
Kulağım iltihap kapmış
Çok şükür iyiyim canim sagolasin:)Geçmiş olsun kuzum
Umarim biraz daha iyisindir
Selam canım 300 basen 300 ic bacak 1 saat yürüyüş yapildiYagmurun_kizi 400 basen+400 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma
TanGO 250 makas+ 50 köprü+ 50 iç bacak+ 50 lastikle yana adım+ videodaki hareketler 25er tekrar+başta ve sonda esnetme hareketleri
Selenofil
Zynpnz666
M Mrtays
@BahaRaslan99
morordek
sdktm
Bildirimlerinizi bekliyorum
Bildirim yapmayanlar
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal
kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.
C cocoo_
Zynpnz666
M Mrtays
morordek
Bayanlar çarşambaya kadar bildirim Yapmazsanız listeden çıkaracağım bilginize. Bize listede öylece duran nickler lazım değil. Birbirimizi motive edecek arkadaşlar lazım
Bayanlar bugunde bildirim Yapmazsanız listeden maalesef ki çıkartmak zorundayım
ne demek yapasım yok en fazla 10 dk alırÇok Yoruldum bugün hiç yapasim yok ama kendimde o enerjiyi bulduğum anda kalkıp yapıcam
Evde çok iş vardı Yoruldum canım ondan öyle dedim ama söz biraz dinleneyim yapıcamne demek yapasım yok en fazla 10 dk alır
Evde çok iş vardı Yoruldum canım ondan öyle dedim ama söz biraz dinleneyim yapıcam
Valla çok yüzsüzler hemen yayılıveriyorlarbenimde bir sürü işim var valla pazartesinden itibaren başlayacagım temizliğe
egzersizleri yap tabi bacım ihmal etmeye gelmez goca totolarr