• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Bittim ben:rolleyes:
300makas+ 50 köprü+ 50 iç bacak+ 50 lastikle yanaadım+ videodaki hareketler 25er tekrar+başta ve sonda esnetme hareketleri

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 400 basen+400 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht 200 basen + 200 iç bacak + 300 ipli - 300 ipsiz atlama + 1 dk plank
@rise_rainbow
nazlma nazlma
TanGO TanGO 300 makas+50 köprü +50 iç bacak +50 lastikle yan adım +videodaki hareketler 25er tekrar+ başta ve sonra esneme hareketleri
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm sdktm 1 mil leslie+40dk plates+tibet hareketi

Bildirimlerinizi bekliyorum :KK36:

Bildirim yapmayanlar:KK53:
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal:KK8:

kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.:rolleyes::rolleyes:

C cocoo_
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
morordek morordek

uzun süre bildirim yapmadığınız için listeden çıkardım bayanlar.. düzenli olarak aramıza dönmek isterseniz biz buradayız:KK49::KK49::KK49:

Çok ağır hareketler yapmadigimiz için ısınma ihtiyacı duymadım onun yerine esnetmeyle başladım. leslie nasıl gidiyor??

leslie yi ısınma mantığıyla yapıyorum 1 mil
geçen sene de 3 mil yapıyordum
çok seviyorum leslie i
eğlenceli geliyor :)

Bende tembellik var hatta atalet var tembelligin üst versiyonu ama henüz ona çözüm bulamadım :KK45: hepsini birden yapmak bana zor gelir belki şimdiki hareketlere ara verip dönüşümlü yapılabilir

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 400 basen+400 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht
@rise_rainbow
nazlma nazlma
TanGO TanGO
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm sdktm
Bildirimlerinizi bekliyorum :KK36:

Bildirim yapmayanlar:KK53:
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal:KK8:

kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.:rolleyes::rolleyes:

C cocoo_
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
morordek morordek

uzun süre bildirim yapmadığınız için listeden çıkardım bayanlar.. düzenli olarak aramıza dönmek isterseniz biz buradayız:KK49::KK49::KK49:
merhaba canim sonuclari heyecanla bekliyorum ;))
40 dk yürüyüş 300 basen 300 ic bacak 60 köprü yapıldı

Selam kizlar.bu gun 200 yaptim.ip atliycaktim vakit bulamadim pek.birde Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi canim kecen soyledin haklisin gece gece ne zorum varsa yedim.ama malesef simdide yedim.aksami yemeyince böyle oluyor.tatliya kosuyorum.bu olcumlerde degisiklik beklemiyorum.vucudum alisdi o yeter bana.bu arada 1.5 kilo vermisim.51 kilo olmusum.saglikliz verdim tabii.hastane kizlarin hastaligi kosusturmakdan.keske sporla dietle verilseydi.

Selam kizlar.bu gun 200 yaptim.ip atliycaktim vakit bulamadim pek.birde Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi canim kecen soyledin haklisin gece gece ne zorum varsa yedim.ama malesef simdide yedim.aksami yemeyince böyle oluyor.tatliya kosuyorum.bu olcumlerde degisiklik beklemiyorum.vucudum alisdi o yeter bana.bu arada 1.5 kilo vermisim.51 kilo olmusum.saglikliz verdim tabii.hastane kizlarin hastaligi kosusturmakdan.keske sporla dietle verilseydi.
Maşallah 51 kilo musun ? Çok iyisin :KK9::KK9::KK9:
Ben de 50 olsam keşke ama çok zor şu kiloları vermek , boğazı tutmak .

Kızlar egzersiz yaparken sizi motive eden bir müzik yada video varmı biraz baktım güzel bisey bulamadım

Back