- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Valla çok yüzsüzler hemen yayılıveriyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla çok yüzsüzler hemen yayılıveriyorlar
spor öncesi ısınma yapın sonra esnemeBittim ben
300makas+ 50 köprü+ 50 iç bacak+ 50 lastikle yanaadım+ videodaki hareketler 25er tekrar+başta ve sonda esnetme hareketleri
Çok ağır hareketler yapmadigimiz için ısınma ihtiyacı duymadım onun yerine esnetmeyle başladım. leslie nasıl gidiyor??spor öncesi ısınma yapın sonra esneme
yansın yağlar :)
SenEee şimdi yemeği kim yapacak peki
Kız naptin sen masallah İyiki de yorgunsun yorgun olmasan neler yapardın allah bilirBittim ben
300makas+ 50 köprü+ 50 iç bacak+ 50 lastikle yanaadım+ videodaki hareketler 25er tekrar+başta ve sonda esnetme hareketleri
Valla çok zorlanarak yaptım yemeği de yaptımKız naptin sen masallah İyiki de yorgunsun yorgun olmasan neler yapardın allah bilir
Çok ağır hareketler yapmadigimiz için ısınma ihtiyacı duymadım onun yerine esnetmeyle başladım. leslie nasıl gidiyor??
merhaba canim sonuclari heyecanla bekliyorum )Yagmurun_kizi 400 basen+400 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht
@rise_rainbow
nazlma
TanGO
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm
Bildirimlerinizi bekliyorum
Bildirim yapmayanlar
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal
kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.
C cocoo_
Zynpnz666
M Mrtays
morordek
uzun süre bildirim yapmadığınız için listeden çıkardım bayanlar.. düzenli olarak aramıza dönmek isterseniz biz buradayız
Maşallah 51 kilo musun ? Çok iyisinSelam kizlar.bu gun 200 yaptim.ip atliycaktim vakit bulamadim pek.birde Yagmurun_kizi canim kecen soyledin haklisin gece gece ne zorum varsa yedim.ama malesef simdide yedim.aksami yemeyince böyle oluyor.tatliya kosuyorum.bu olcumlerde degisiklik beklemiyorum.vucudum alisdi o yeter bana.bu arada 1.5 kilo vermisim.51 kilo olmusum.saglikliz verdim tabii.hastane kizlarin hastaligi kosusturmakdan.keske sporla dietle verilseydi.
Tunaydin canımGünaydın bayanlar
O boğazı tutmayı öğrenirsen banada öğretMaşallah 51 kilo musun ? Çok iyisin
Ben de 50 olsam keşke ama çok zor şu kiloları vermek , boğazı tutmak .