- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spor öncesi ısınma yapın sonra esnemeBittim ben
300makas+ 50 köprü+ 50 iç bacak+ 50 lastikle yanaadım+ videodaki hareketler 25er tekrar+başta ve sonda esnetme hareketleri
Çok ağır hareketler yapmadigimiz için ısınma ihtiyacı duymadım onun yerine esnetmeyle başladım. leslie nasıl gidiyor??spor öncesi ısınma yapın sonra esneme
yansın yağlar :)
SenEee şimdi yemeği kim yapacak peki![]()
Kız naptin sen masallahBittim ben
300makas+ 50 köprü+ 50 iç bacak+ 50 lastikle yanaadım+ videodaki hareketler 25er tekrar+başta ve sonda esnetme hareketleri
Valla çok zorlanarak yaptım yemeği de yaptımKız naptin sen masallahİyiki de yorgunsun yorgun olmasan neler yapardın allah bilir
![]()
Çok ağır hareketler yapmadigimiz için ısınma ihtiyacı duymadım onun yerine esnetmeyle başladım. leslie nasıl gidiyor??
merhaba canim sonuclari heyecanla bekliyorumYagmurun_kizi 400 basen+400 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht
@rise_rainbow
nazlma
TanGO
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm
Bildirimlerinizi bekliyorum
Bildirim yapmayanlar
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal
kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.
C cocoo_
Zynpnz666
M Mrtays
morordek
uzun süre bildirim yapmadığınız için listeden çıkardım bayanlar.. düzenli olarak aramıza dönmek isterseniz biz buradayız![]()
Maşallah 51 kilo musun ? Çok iyisinSelam kizlar.bu gun 200 yaptim.ip atliycaktim vakit bulamadim pek.birdeYagmurun_kizi canim kecen soyledin haklisin gece gece ne zorum varsa yedim.ama malesef simdide yedim.aksami yemeyince böyle oluyor.tatliya kosuyorum.bu olcumlerde degisiklik beklemiyorum.vucudum alisdi o yeter bana.bu arada 1.5 kilo vermisim.51 kilo olmusum.saglikliz verdim tabii.hastane kizlarin hastaligi kosusturmakdan.keske sporla dietle verilseydi.
Tunaydin canımGünaydın bayanlar![]()
O boğazı tutmayı öğrenirsen banada öğretMaşallah 51 kilo musun ? Çok iyisin
Ben de 50 olsam keşke ama çok zor şu kiloları vermek , boğazı tutmak .