- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Benim kızın aglamasıKızlar egzersiz yaparken sizi motive eden bir müzik yada video varmı biraz baktım güzel bisey bulamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızın aglamasıKızlar egzersiz yaparken sizi motive eden bir müzik yada video varmı biraz baktım güzel bisey bulamadım
Hafta sonu bir küre başlıyıcam , iştah kapatıyormuş 1 hafta denemeyi düşünüyorum belki etkili olur .Tunaydin canım
O boğazı tutmayı öğrenirsen banada öğret
Kız o bizde inan yan etki yapar bizim boğaz iyice açılırHafta sonu bir küre başlıyıcam , iştah kapatıyormuş 1 hafta denemeyi düşünüyorum belki etkili olur .
Kimse bulaşmadan bir an evvel yapayım da bitsin modunda oluyorum ben . Müzik yok maalesef .Kızlar egzersiz yaparken sizi motive eden bir müzik yada video varmı biraz baktım güzel bisey bulamadım
Denediğim bazı kürler öyle oldu gercektenKız o bizde inan yan etki yapar bizim boğaz iyice açılır
İnsallah etkisi olur sen bi dene sonra ben deneyeyim
Kız bende aynı moddayım.Kimse bulaşmadan bir an evvel yapayım da bitsin modunda oluyorum ben . Müzik yok maalesef .
Hadi bakalimDenediğim bazı kürler öyle oldu gercekten
Burda gordum , yeni açmışlar konuyu iyi gidiyormuş . Bir umut deniyicem insallah faydalı olurda yazarım sana da .
öncelikle herkese merhaba
benim gibi basen problemi olan arkadaşlar bu beladan birlikte kurtulmaya ne dersiniz
Hayallerimizi gerçekleştirmek bizim elimizde.. Yaza hayalimiz de ki vücutla girmemız için egzersizlerimizi yapalım...
yapacağımız hareket çok basit yan yatıp bacaklarımızı 90 derece kırıp kaldırıp indireceğiz. Üstteki ayak bükük olacak...
Eki Görüntüle 1775725
basene çalışırken iç bacağa çalışmazsak iç kısım sarkabilir onun için de 1 sandalyenin en ucunda oturacağız pilates çemberi pilates topu veya hiçbiri yoksa bir yastığı dizlerimizin arasına alıp en az 100 defa sıkıp bırakalım..
köprü hareketimiz.
bu videodaki egzersizlerin tamamı
katılacak olan arkadaşlar bacak, kalça ve basen bölgelerini ölçüp bildirim yapsınlar bakalım kim ne kadar sürede ne kadar incelmiş.
Arkadaslar ölçimleri yaparken basen, kalça ve üst bacağin en geniş oldugu yerden ölçelim
Koca popişLerden kurtulmaya başlıyoruz
ayda 1 ölçüler yenilenecektir
İşte tablomuz
Nick Başlama tarihi Eski Basen cm Yesi Basen cm Eski kalça cm Yeni Kalça cm Eski Üst Bacak Cm Yeni üst Bacak Cm Yagmurun_kizi 15.02.2016 106 . 104 . 60 . C cranial . 101 . 102 . 59 . Safir Taht 15.02.2016 98 . 100 . 58 . @rise_rainbow 15.02.2016 98 . 99 . 60 . @cocoo_ 14.02.2016 97 . 101 . 59 . nazlma 15.02.2016 90 . 92 . 53 . TanGO 15.02.2016 103.5 . 102 . 55 . @Hazal 15.02.2016 92 . 95 . 59 . @Zynpnz666 15.02.2016 94 . 96 . 59 . @Mrtays 17.02.2016 93 . 98 . 57 . @BahaRaslan99 18.02.2016 90 . 94 . 55 . @morordek 22.02.2016 101 . 99 . 57 . sdktm 02.03.2016 97 . 99 . 59 . . . . . . . . . . . . . . . . .
TabikiBeni de ekler misiniz
Evet aynen maalesef mecbur olduğum icin yapıyorum ama biraz Vücudu toparlıyım sonra yürüyüşe başlamak istiyorum onu sürekli devam ettirmeyi planlıyorum .Kız bende aynı moddayım.
Sabah kalkar kalmaz hemen yapıyorum yoksa zamanım olmuyor. Yapayım sa kurtulsam modundayim. Seve seve yapamıyorum
Şu an ışteyim akşam ölçüp yazayımTabiki
Basen kalça iç bacak ölçülerini yaz tabloya ekleyeyim seni
Kimse bulaşmadan bir an evvel yapayım da bitsin modunda oluyorum ben . Müzik yok maalesef .
Ben de severek yapmıyorum yapayım kurtulayim modundayim o yüzden kendimi motive edecek birşeyler arıyorumKız bende aynı moddayım.
Sabah kalkar kalmaz hemen yapıyorum yoksa zamanım olmuyor. Yapayım sa kurtulsam modundayim. Seve seve yapamıyorum
Evet aynen maalesef mecbur olduğum icin yapıyorum ama biraz Vücudu toparlıyım sonra yürüyüşe başlamak istiyorum onu sürekli devam ettirmeyi planlıyorum .
Ben de severek yapmıyorum yapayım kurtulayim modundayim o yüzden kendimi motive edecek birşeyler arıyorum
Tamam canim akşam eklerim listeyeŞu an ışteyim akşam ölçüp yazayım
Yardımcı bayanlarla is yapmak daha zor onun önünde arkasında kosturmaca.Dün için
Yagmurun_kizi 400 basen+400 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht 200 basen + 200 iç bacak + 300 ipli - 300 ipsiz atlama + 1 dk plank
@rise_rainbow 200 basen+300 iç bacak
nazlma
TanGO 300 makas+50 köprü +50 iç bacak +50 lastikle yan adım +videodaki hareketler 25er tekrar+ başta ve sonra esneme hareketleri
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm 1 mil leslie+40dk plates+tibet hareketi
Bugün daha yapamadım. Yardımcı bayan vardı. Onun kadar bende çalıştım ev işi için.
Öğleden sonrada işe geldim. Kadın olmak zor vallaha yaa..
Kesinlikle tek motivasyon kaynağım bu suanİyiki bu konu var o zaman
Yoksa çoktan bırakmıştık
BenimdeKesinlikle tek motivasyon kaynağım bu suan
Akşam az olda olsa yaparım inşallah.Yardımcı bayanlarla is yapmak daha zor onun önünde arkasında kosturmaca.
Bugün olmadı yarın yaparsın canım :))