• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Bacaklarından şikayetçi hanımlar hareketlerle ilcelmez kardiyo yapmanız lazım yürüyüş yapın dedi

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi hareketleri karisik anlattı basene yönelik bisey yapmadı zaten ama anladığım şu 5 10 dk da olsa hergun spor yapmak lazım hiç bisey yapamıyorsan aklına geldiğinde kalcanı sıkıp bırakacaksın

köpru harıka olmaz mı yapana kadar çatlıyor bıryerlerım:KK48::KK48:
Ben eskiden yaptığım için alıştım sanırım çok zorlanmiyorum ben de makasta zorlaniyorum ama ölçümde sonuç alacagimi sanmıyorum baktığımda fark yok çünkü bir dahaki ölçümde inşallah incelmiş olacağım

Ben eskiden yaptığım için alıştım sanırım çok zorlanmiyorum ben de makasta zorlaniyorum ama ölçümde sonuç alacagimi sanmıyorum baktığımda fark yok çünkü bir dahaki ölçümde inşallah incelmiş olacağım

bende kendımde bir değişim göremıyorum kı..
zaten hemen de etki edecegını pek zannetmıyorum ama yılmak yok nisan 15de incelmiş oluruz inşallah..:KK45:

bu arda diğer bayanlar hala bıldırm yapmadı :KK12:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 400 basen+400 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma nazlma
TanGO TanGO 250 makas+ 50 köprü+ 50 iç bacak+ 50 lastikle yana adım+ videodaki hareketler 25er tekrar+başta ve sonda esnetme hareketleri
@Hazal
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
@BahaRaslan99
morordek morordek
sdktm sdktm
Bildirimlerinizi bekliyorum :KK36:

Bildirim yapmayanlar:KK53:
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal:KK8:

kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.:rolleyes::rolleyes:

C cocoo_
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
morordek morordek

Bayanlar çarşambaya kadar bildirim Yapmazsanız listeden çıkaracağım bilginize. Bize listede öylece duran nickler lazım değil. Birbirimizi motive edecek arkadaşlar lazım o_O

Bayanlar bugunde bildirim Yapmazsanız listeden maalesef ki çıkartmak zorundayım

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 400 basen+400 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht 200 basen + 200 iç bacak + 300 ipli - 300 ipsiz atlama + 1 dk plank
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma nazlma
TanGO TanGO 250 makas+ 50 köprü+ 50 iç bacak+ 50 lastikle yana adım+ videodaki hareketler 25er tekrar+başta ve sonda esnetme hareketleri
@Hazal
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
@BahaRaslan99
morordek morordek
sdktm sdktm
Bildirimlerinizi bekliyorum :KK36:

Bildirim yapmayanlar:KK53:
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal:KK8:

kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.:rolleyes::rolleyes:

C cocoo_
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
morordek morordek

Bayanlar çarşambaya kadar bildirim Yapmazsanız listeden çıkaracağım bilginize. Bize listede öylece duran nickler lazım değil. Birbirimizi motive edecek arkadaşlar lazım o_O

Bayanlar bugunde bildirim Yapmazsanız listeden maalesef ki çıkartmak zorundayım

arkadaşlaşr ben ip atlayınca boynum ağrıyor sizde öyle şeyler olmuyor mu

bende kendımde bir değişim göremıyorum kı..
zaten hemen de etki edecegını pek zannetmıyorum ama yılmak yok nisan 15de incelmiş oluruz inşallah..:KK45:

bu arda diğer bayanlar hala bıldırm yapmadı :KK12:
Zaten her seferinde pes ettiğim için kurtulamadim bu basenlerden bu sefer sonuç alamasam da devam edicem bi de böyle deniyeyim bakalım :D

Back