- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
bakıyorum canım...Başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakıyorum canım...Başladı
Anlamadim da Kadına hayran kaldımTanGO bişi anladın mı bacım
Bacaklarından şikayetçi hanımlar hareketlerle ilcelmez kardiyo yapmanız lazım yürüyüş yapın dedi
Anlamadim da Kadına hayran kaldım
aynen biz hareketlerimize devam edek bacım..Yagmurun_kizi hareketleri karisik anlattı basene yönelik bisey yapmadı zaten ama anladığım şu 5 10 dk da olsa hergun spor yapmak lazım hiç bisey yapamıyorsan aklına geldiğinde kalcanı sıkıp bırakacaksın
Evet makası ve köprüyü gösterdi köprü için bu hareket harika dedibızım makas hareketını gösterdı ama
ahahah deli
çok hızlı gectı hareketlerın üzerinden
Evet makası ve köprüyü gösterdi köprü için bu hareket harika dedi
Ben eskiden yaptığım için alıştım sanırım çok zorlanmiyorum ben de makasta zorlaniyorum ama ölçümde sonuç alacagimi sanmıyorum baktığımda fark yok çünkü bir dahaki ölçümde inşallah incelmiş olacağımköpru harıka olmaz mı yapana kadar çatlıyor bıryerlerım
Ben eskiden yaptığım için alıştım sanırım çok zorlanmiyorum ben de makasta zorlaniyorum ama ölçümde sonuç alacagimi sanmıyorum baktığımda fark yok çünkü bir dahaki ölçümde inşallah incelmiş olacağım
3 günden beri iple de atlıyorum , ne kadar sürer bilemem ama cok yoruyor .Safir Taht senın ip atlamalarına bayılıyorum ya
3 günden beri iple de atlıyorum , ne kadar sürer bilemem ama cok yoruyor .
Zaten her seferinde pes ettiğim için kurtulamadim bu basenlerden bu sefer sonuç alamasam da devam edicem bi de böyle deniyeyim bakalımbende kendımde bir değişim göremıyorum kı..
zaten hemen de etki edecegını pek zannetmıyorum ama yılmak yok nisan 15de incelmiş oluruz inşallah..
bu arda diğer bayanlar hala bıldırm yapmadı
bu kez pes etmek yokZaten her seferinde pes ettiğim için kurtulamadim bu basenlerden bu sefer sonuç alamasam da devam edicem bi de böyle deniyeyim bakalım
Insallah . Geriye sayım başladıyorgunluklarımıza değer inşallah sonuçlar