• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Kızlar ben genç kız iken hani evlenmeden önce 53 kilodaydım. Ölçülerimde 89 70 90:KK45:Orta boyluyum.
Ama gelin görün ki herkes (en çok ailem) çok zayıf olduğumu düşünür illa kilo almamı isterdi. Zorla yemek yedirirler, az ve uzun sürede yediğimden çok şikayet ederler sürekli hasta muamelesi görürdüm. Büttüün derdim 55-56 kilo ulaşmaktı. Evlenip kendi yemeğimi yapıp yiyince birden 58 oldum hafif toto ve basende büyüyünce herkes rahata ermişti.:KK49:

İş yerinde Adanalı arkadaş vardı, tam bir shakira gibiydi.
Ankaralı arkadaşımda Jenifier Lopez (armut Tipi)
Annaaaamm nasıl bir baskıya maruz kalırdım siz düşünün. Valla talipleride çoktu arkadaşlarında.
Yemeğin salçalısı kadının.. misaliii:KK70:

Şimdi iki çocuktan sonra 68 kilo (66-67 arasıyım şuan) ile kendimi patates çuvalı kadar olmasa da yine hiç güzel bulamıyorum. Ne büyük nimet imiş. Ne psikolojik baskılara maruz kalmışım. Daha iyi anlıyorum falla. Şimdi göbeğim ve basenim olmasa ( bel bayağı incelse), Kediciklerden bir farkım kalmayacak .:confused::KK39:

Kızlar ben genç kız iken hani evlenmeden önce 53 kilodaydım. Ölçülerimde 89 70 90:KK45:Orta boyluyum.
Ama gelin görün ki herkes (en çok ailem) çok zayıf olduğumu düşünür illa kilo almamı isterdi. Zorla yemek yedirirler, az ve uzun sürede yediğimden çok şikayet ederler sürekli hasta muamelesi görürdüm. Büttüün derdim 55-56 kilo ulaşmaktı. Evlenip kendi yemeğimi yapıp yiyince birden 58 oldum hafif toto ve basende büyüyünce herkes rahata ermişti.:KK49:
Aynı muameleyi ben hala goruyorum onlara kalsa hep zayifiz gulazer gibi olunca rahatlayacaklar :D

Akşam az olda olsa yaparım inşallah.
Yardımcı bayanları sorma ya. Biraz yumuşak başlı ve kibar davrandığım için, biraz da sürekli geldiğinden samimiyete güvenip hem işi savsakladı hem de her seferde erken gidiyor. Ama parası tam istiyor hatta fazlasını istedi.:KK35:
Yani üzülüyorum, çok da sık boğaz etmiyorum, benim yapamadığını yapıyor diye anlayışlı davranmaya çalışıyorum. Ama kendisi her seferinde suiistimal ediyor. Neyse boşvereyim. Başkasını çağıracağım.
En iyisi fazla yüz göz olmamak zaten. Yoksa dediğin gibi yüz göz olup savsakliyorlar hemen.

Ölçülmeden nasıl duruyonuz anacım.
Benimde henüz bir fark yok. 1 kilo kaybım var. Kendimi incelmiş hissediyorum .:KK76:
Pozitif düşünelim pozitif olsun değil mi?
Meraktan çat diye catlayacam şimdi. :KK49:O mezurayi elime kaç kez alıp bıraktım tahmin bile edemezsin. :KK48::KK51:
15ini bekliyorum inatla :KK45:
Ben çok pozitif düşünüyorum hep pozitifim ben inşallah incelmişizdir ya:KK49::KK49:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 400 basen+400 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht 200 basen + 200 iç bacak + 300 ipli/300 ipsiz atlama + 2 dk plank , videodaki 2 hareket
@rise_rainbow
nazlma nazlma
TanGO TanGO 300 makas+50 köprü + 50 iç bacak + 50 lastikle yan adım + videodaki hareketler 25er tekrar + başta ve sonda esneme hareketleri
@Hazal
@BahaRaslan99
sdktm sdktm 1 saat yürüyüş + 15 dk plates + tibet
A aykumsal

Bildirimlerinizi bekliyorum :KK36:

kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.:rolleyes::rolleyes:

Ölçülmeden nasıl duruyonuz anacım.
Benimde henüz bir fark yok. 1 kilo kaybım var. Kendimi incelmiş hissediyorum .:KK76:
Pozitif düşünelim pozitif olsun değil mi?
Aynaya baktığımda değişiklik gormedigim için ölçme ihtiyacı duymuyorum sanırım

Bugün eşim evde olduğu için fazla yapamadım
300 basen+50 köprü

Back