Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

ayy geçmiş olsun
evet yaklaşık 1 seneden beri araştırmadayım bu ortalama bir fiyat hatta daha fazla söyleyenler var, sırf daha fazla araştırmak için 1-2 sene daha bekleyeceğim zaten
ilgin için teşekkür ederim :)

Bugün kendimi astım :)
200 basen
50 kalça
50 iç bacak
Videodaki hareketler
Bi de bende plates lastiği var onu halka yapıp bileklerime geçirdim ayakta yana adım atma hareketi yaptım 50 kez

Buna benziyor ama ben bacağımı hafif kaldırıp yana adım arıyorum 5adim sağa 5adim sola gidiyorum

Aynen benimde gözüm hemen basenlere kayıyor. Takımın var hamın abla

Yagmurun_kizi 375 basen+375 iç bacak 50 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma
TanGO 200 basen 50 kalça 50 iç bacak Videodaki hareketler
Bi de bende plates lastiği var onu halka yapıp bileklerime geçirdim ayakta yana adım atma hareketi yaptım 50 kez
@Hazal
Zynpnz666
M Mrtays
A aydogdu06 tüm hareketlerden sadece 50ser tane yapabildim.
morordek
sdktm

Bildirimlerinizi bekliyorum

Bildirim yapmayanlar
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal

kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.

C cocoo_
Zynpnz666
M Mrtays
morordek

Bayanlar çarşambaya kadar bildirim Yapmazsanız listeden çıkaracağım bilginize. Bize listede öylece duran nickler lazım değil. Birbirimizi motive edecek arkadaşlar lazım

Yagmurun_kizi 375 basen+375 iç bacak 50 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht 200 basen + 200 iç bacak + 300 ipli -300 ipsiz atlama + 1 dk plank
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma
TanGO 200 basen 50 kalça 50 iç bacak Videodaki hareketler
@Hazal
Zynpnz666
M Mrtays
A aydogdu06 tüm hareketlerden sadece 50ser tane yapabildim.
morordek
sdktm

Bildirimlerinizi bekliyorum

Bildirim yapmayanlar
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal

kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.

C cocoo_
Zynpnz666
M Mrtays
morordek

Bayanlar çarşambaya kadar bildirim Yapmazsanız listeden çıkaracağım bilginize. Bize listede öylece duran nickler lazım değil. Birbirimizi motive edecek arkadaşlar lazım

Bunu bir dönem çok araştırmıştım , madem 1-2 sene sonra düşünüyorsun . Bu sürede uzun uzun yürüyüşler yap ama yavaş / normal tempoda yürü . Hemen değil ama mutlaka sonuç alırsın .

Bunu bir dönem çok araştırmıştım , madem 1-2 sene sonra düşünüyorsun . Bu sürede uzun uzun yürüyüşler yap ama yavaş / normal tempoda yürü . Hemen değil ama mutlaka sonuç alırsın .

kendimi bildim bileli sporun içindeyim
yüzme basket voleybol fitnes plates yürüyüş yaptım zaten
her taraftan güzel sonuç alırken alt bölge zor geç cevap veriyor, alt bacak minicik fark ediyor, sporu asla bırakmam, sor benim için yaşam biçimi
düzenli sağlıklı beslenmem de öyle
ama buna mecburum bence en azından alt bacak için

ayyy masalllaah canim yaa be güzel artirmissun oyleee hayran kaldimm

Benim de bacaklar yapısal kalın
Kendi tecrübem var 6 ayda çok güzel sonuclar almıştım .fermuarı kapanmayan çizmelerim bollaşmişti . Sonra iş , hamilelik vs . devam edemedim .
Bildigim baska örnek de var .
Sen bilirsin ama ne kaybedersin 2-3 ay hergün uzun uzun yavaş yürümeye çalış . Netten de biraz araştırabilirsin bu dediğimi . Ameliyat olman gerekiyorsa yine olursun , hayırlısı olsun .

Kız ben korse giyemiyorum afakanlar basıyor bana

Bu basenler gidecek başka çaresi yok
Beni de basıyor ama napiyim mecbur kalıyorum gece kıyafetlerinde basenler pörtlüyor gidecek canım gidecek onlar bizi terketmiyor biz terketmeliyiz artık bu iliski bize zarar veriyor ayrılmanın vakti geldi

Beni de basıyor ama napiyim mecbur kalıyorum gece kıyafetlerinde basenler pörtlüyor gidecek canım gidecek onlar bizi terketmiyor biz terketmeliyiz artık bu iliski bize zarar veriyor ayrılmanın vakti geldi
Baseni belli etmeyen elbiseleri tercih ediyordum ben.
Ama artık bitti balık elbise giymek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…