- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
- 163
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
ayy geçmiş olsunAnladım canım haklisin o zaman ama ben yine de iyi arastir derim kliniklerin söylediklerine çok inanma müşteri cekmek için yalan söylüyorlar daha önce yaptiranlari falan arastir. Vücut la oynamak cok doğru değil bi hasar birakiyor ben kasima kontur yaptirdim 2 sene geçti hala elimle bastırınca sizliyor hassaslığı gecmedi
Aynen benimde gözüm hemen basenlere kayıyor.Sen de benim gibisin aynı basen takıntısısanki bütün guzelligim basenden ibaret gibi goruyorum diğer kadınlara bakıyorum kalça basen guzelse ne giysiler güzel gorunuyor gözüme sanki başka özellikleri önemli degil
Kendimi aşmayam da ne edem yaza kaynimin dugunu var elbise gitem lazım
Geçmiş olsun canım özel günlerde yapmayabilirsintüm hareketlerden sadece 50ser tane yapabildim.
sancılarım var reglıyım...
Olmadı korse giyersin ben tuvaletlerle öyle yapiyorumKendimi aşmayam da ne edem yaza kaynimin dugunu var elbise gitem lazım
Ama bu basenler le güzel olmuyor ki
Kız ben korse giyemiyorum afakanlar basıyor banaOlmadı korse giyersin ben tuvaletlerle öyle yapiyorum
Bunu bir dönem çok araştırmıştım , madem 1-2 sene sonra düşünüyorsun . Bu sürede uzun uzun yürüyüşler yap ama yavaş / normal tempoda yürü . Hemen değil ama mutlaka sonuç alırsın .ayy geçmiş olsun
evet yaklaşık 1 seneden beri araştırmadayım bu ortalama bir fiyat hatta daha fazla söyleyenler var, sırf daha fazla araştırmak için 1-2 sene daha bekleyeceğim zaten
ilgin için teşekkür ederim :)
Bunu bir dönem çok araştırmıştım , madem 1-2 sene sonra düşünüyorsun . Bu sürede uzun uzun yürüyüşler yap ama yavaş / normal tempoda yürü . Hemen değil ama mutlaka sonuç alırsın .
ayyy masalllaah canim yaa be güzel artirmissun oyleee hayran kaldimmGünaydın kader ortaklarım can yoldaşlarım
Yagmurun_kizi 375 basen+375 iç bacak 50 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma
TanGO
@Hazal
Zynpnz666
M Mrtays
A aydogdu06
morordek
sdktm
Bildirimlerinizi bekliyorum
Bildirim yapmayanlar
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal
kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.
C cocoo_
Zynpnz666
M Mrtays
A aydogdu06
morordek
Bayanlar çarşambaya kadar bildirim Yapmazsanız listeden çıkaracağım bilginize. Bize listede öylece duran nickler lazım değil. Birbirimizi motive edecek arkadaşlar lazım
Benim de bacaklar yapısal kalınkendimi bildim bileli sporun içindeyim
yüzme basket voleybol fitnes plates yürüyüş yaptım zaten
her taraftan güzel sonuç alırken alt bölge zor geç cevap veriyor, alt bacak minicik fark ediyor, sporu asla bırakmam, sor benim için yaşam biçimi
düzenli sağlıklı beslenmem de öyle
ama buna mecburum bence en azından alt bacak için
Yarın 400 yapacam bakalımayyy masalllaah canim yaa be güzel artirmissun oyleee hayran kaldimm
Beni de basıyor ama napiyim mecbur kalıyorum gece kıyafetlerinde basenler pörtlüyorKız ben korse giyemiyorum afakanlar basıyor bana
Bu basenler gidecek başka çaresi yok
Baseni belli etmeyen elbiseleri tercih ediyordum ben.Beni de basıyor ama napiyim mecbur kalıyorum gece kıyafetlerinde basenler pörtlüyorgidecek canım gidecek onlar bizi terketmiyor biz terketmeliyiz artık bu iliski bize zarar veriyor ayrılmanın vakti geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?