• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Akşam kuşları :KK49:
Çok az kaldı , heyecanla ölçüm günü sonuçlarımızı bekliyorum . Hareketlerimiz ne kadar etkili oldu görelim , inşallah hepimiz motive edici sonuçlar alırız .
Evet ya bende çok merak ediyorum. Geçen gün komşum sanki biraz popon küçülmus dedi ayyyy bit sevindim ki anlatamam sana. :KK48:
İnşallah güzel sonuçlar alacak canım emeğimizin karşılığıni alırız. :KK71::KK71::KK71:

Evet ya bende çok merak ediyorum. Geçen gün komşum sanki biraz popon küçülmus dedi ayyyy bit sevindim ki anlatamam sana. :KK48:
İnşallah güzel sonuçlar alacak canım emeğimizin karşılığıni alırız. :KK71::KK71::KK71:
Maşallah ne güzel bunu duymak bile insani teşvik ediyor . :KK50:

Yılmadan devam o zaman :KK49:

Selam kızlar dün gece evime geldim nihayet ama bugün hiç keyfim yok son zamanlarda ustuste yaşadığım bazı şeyler beni depresyona soktu hareketleri yapasim da yok ama buraya girip okuyunca yapmak zorunda hissediyorum şimdi basliycam bakalım yapabildiğim kadar...

arkadaşlar bugün watsons dan eda taşpınar at kılı fırçası aldım 21 tl ydi fiyatı,
bugun 1 saat yürüyüş yaptım ve dışarıda çok gezdim ektra birşey yapamayacağım akşam üzeri regl oldum, sancım var bugün beni affedin arkadaşlar

Selam kizlar?120 yaptim.deyisiklik hiss etmiyorum ben.etmemem normal . yediklerime dikkat etmiyorum yuruyus yapmiyorum.olcum gunu ne cikacak acaba

Evet biraz ateşleniyor. Üst dişler daha zor çıkıyor. Bir kaç gün çok sinirli oluyor.
Yakaladığını ısırıyor. Kollarımız bütün mor.:KK70:
Yavrum yaa neler çekiyor.

Darısı bizim başımıza olsun. :KK48::KK48:

Şimdi bulduğunu ısırır o valla:KK53:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi Aşmışsın pirim. Maşallah.
Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 350 basen+350 iç bacak 50 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht
@rise_rainbow 150basen+300 iç bacak
C cocoo_
nazlma nazlma
TanGO TanGO
@Hazal
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
@BahaRaslan99
morordek morordek
sdktm sdktm

Bir defa da kaç tane basen yapabiliyorsunuz arkadaşlar? Setler halinde mi? Yani dinlenerek mi? Tek seferde mi?

100 küsür basen olunca insan kopuyor valla:KK70::KK70:
Bıktım Artık lanet olası calardan :KK12:

Ben hepsini pes peşe yapıyorum eğer sonraya bırakırsam zamanım olmuyor :KK45:

Selam kızlar dün gece evime geldim nihayet ama bugün hiç keyfim yok son zamanlarda ustuste yaşadığım bazı şeyler beni depresyona soktu hareketleri yapasim da yok ama buraya girip okuyunca yapmak zorunda hissediyorum şimdi basliycam bakalım yapabildiğim kadar...
Geçmiş olsun canim. Umarım tez zamanda atlatirsın sıkıntılarını.

O zorundalik olayı olmasa 10 kez bıraktıydım ben
:))) böyle iyi yaza.kadar bir şeye benzer vücudumuz

arkadaşlar bugün watsons dan eda taşpınar at kılı fırçası aldım 21 tl ydi fiyatı,
bugun 1 saat yürüyüş yaptım ve dışarıda çok gezdim ektra birşey yapamayacağım akşam üzeri regl oldum, sancım var bugün beni affedin arkadaşlar
Geçmiş olsun. Regl sancısı fena bilirim.:))
Selam kizlar?120 yaptim.deyisiklik hiss etmiyorum ben.etmemem normal . yediklerime dikkat etmiyorum yuruyus yapmiyorum.olcum gunu ne cikacak acaba
YediklerimE bende dikkat etmiyorum ama çok abartılı yemiyorum zaten. Yürüyüş desen evden dışarı çıktığm yokki. Evdeki kosturmacalar yetiyor bana :)))

arkadaşlar ben aynı zamanda yağ aldırmayıda düşünüyorum bunun için bir süredir arat
ştırma yapıyorum
maddi imkanı el veren varsa 1-2 sene spnra yaparım kalabalık gidilince daha uygun fiyat oluyor
dün berker büyükgüral'ın asaitanıyla görüştüm tatmin ediciydi
bir bölge 6 bin üzerine hangi bölgeyi eklemek istersen +2bin dedi
ve hastalarımız 24 saatten kısa sürede ayaklanıyor dedi bakalım

Teşvik etmemi:KK76::KK76:

Komşum egzersizleri yaptığımı bilmiyor. Durup dururken kiz senin popon küçülmüş sanki dedi. Orada bir göbek atmadigim kaldı. :KK70::KK70:
15ini iple cekiyorum valla:KK28:
Ben de kocamdan bunu duymayı bekliyorum ama daha tik yok :D bu ölçümde sonuç alacagimi sanmıyorum yediklerime hiç dikkat edemedim hareketleri de az yaptım

arkadaşlar ben aynı zamanda yağ aldırmayıda düşünüyorum bunun için bir süredir arat
ştırma yapıyorum
maddi imkanı el veren varsa 1-2 sene spnra yaparım kalabalık gidilince daha uygun fiyat oluyor
6 bin fazla değil mi ya.

Ben de kocamdan bunu duymayı bekliyorum ama daha tik yok :KK70: bu ölçümde sonuç alacagimi sanmıyorum yediklerime hiç dikkat edemedim hareketleri de az yaptım
Aman benim herifte de tık yokki. Bi fark etse göbek atacam. :KK70::KK70:

Evet sen egzersizleri az yaptın şu son bir hafta asıl bari:KK49::KK49:
Yediklerime bende dikkat etmiyorum ki maşallah boğaz saglam:kk77::KK48:

Bu arada sende çocuk falan var mio_O

ştırma yapıyorum
Yağ aldirmani hiç tavsiye etmem para tuzakları onlar vücut normal şekilde yağ kaybetmediği orda olması gereken yağlar bir anda yok olduğu için tekrar yerine depolama ihtiyacı duyuyor

Günaydın kader ortaklarım can yoldaşlarım:KK76::KK76:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 375 basen+375 iç bacak 50 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma nazlma
TanGO TanGO
@Hazal
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
@BahaRaslan99
morordek morordek
sdktm sdktm

Bildirimlerinizi bekliyorum :KK36:

Bildirim yapmayanlar:KK53:
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal:KK8:

kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.:rolleyes::rolleyes:

C cocoo_
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
@BahaRaslan99
morordek morordek

Bayanlar çarşambaya kadar bildirim Yapmazsanız listeden çıkaracağım bilginize. Bize listede öylece duran nickler lazım değil. Birbirimizi motive edecek arkadaşlar lazım o_O

Back