- 19 Ocak 2016
- 1.387
- 1.389
- 83
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Çocuk yok maalesef 2 ay önce düşük yaptım depresyonumun en büyük sebebi o. Tekrar denemeyi dusunuyoruz hamile kalmadan bu basenlerden kurtulmak istiyorum hamileyken daha da buyuyecekler yediklerime dikkat etmeye başlıyorum ben sen de et bence yoksa basen belasindan kurtulmak zorAman benim herifte de tık yokki. Bi fark etse göbek atacam.
Evet sen egzersizleri az yaptın şu son bir hafta asıl bari
Yediklerime bende dikkat etmiyorum ki maşallah boğaz saglam
Bu arada sende çocuk falan var mi
Yağ aldirmani hiç tavsiye etmem para tuzakları onlar vücut normal şekilde yağ kaybetmediği orda olması gereken yağlar bir anda yok olduğu için tekrar yerine depolama ihtiyacı duyuyor
6 bin fazla değil mi ya.
Çocuk yok maalesef 2 ay önce düşük yaptım depresyonumun en büyük sebebi o. Tekrar denemeyi dusunuyoruz hamile kalmadan bu basenlerden kurtulmak istiyorum hamileyken daha da buyuyecekler yediklerime dikkat etmeye başlıyorum ben sen de et bence yoksa basen belasindan kurtulmak zor
Herkesin bünyesi farklı herkese aynı sonuç olmaz ama ben olsam aldirmazdim diyet ve spor çok daha sağlıklı bencebasen ve göbek için aldıran 3-5 kişi oldu çevremde biri 4 senedir henüz bir kilo alma durumu olmadı, bacakta ne olur bilemem
bilmiyorum kafam çok karışık
EgzersizlerE devam o zamanforumu inceledim 4000 den başlıyor fiyatlar, biraz fazla gerçekten
Allah bağışlasın canım ben bu gidişle hamileyken gulazer gibi olurumHm. Gecmis olsun canım. Rabbim hayırlısını versin. Pek fazla takma kafana her şer de vardır bir hayır.
Benim hamilelikte büyüdü zaten bu kadar tamam eskiden çıta gibi değildim ama bu kadar çok basen yoktu.
Canım bn çok fazla yemem ki zaten. 6 ay önce doğum yaptım göbek möbek kalmadı ama basenler maşallah olduğu gibi duruyo
Yok kizz ilk başlarda insan çok kilo veriyor mide bulantısı mahvediyor insanıAllah bağışlasın canım ben bu gidişle hamileyken gulazer gibi olurum
Benim sonum da bu olacak
Yeşil salvarina gurban olduğum
EgzersizlerE devam o zamano kadar parayi benim koca hayatta vermez
Herkesin bünyesi farklı herkese aynı sonuç olmaz ama ben olsam aldirmazdim diyet ve spor çok daha sağlıklı bence
Anladım alt bacakları eritmek imkansız olsa gerek orayı dediğin gibi mecbur aldırman gerek.malesef benim alt bacak ne yaparsam yapayım incelmiyor
mecbur bundan başka çare kalmıyor bNa
boyumda kısa o alt bacakla tam bastı bacak görünüyorum
uzun etekten ve geniş paca pantolondan yoruldum
geniş paca pantolon giyince illa topuklu giymek gerekiyor o da her yerde olmuyor
Benim sonum da bu olacakyeşil şalvar giyerim ben de :)
Genel olarak mi kilolusun yoksa sadece alt bölge mievet kesinlikle çok sağlıklı ama benim alt bacapım gitmiyor ve çok kalınlar 50 cm
boyumda kısa
bundan başka yol kalmıyor
çok uğraştım sporlar yürüyüşler diyet vs vs gitmiyor
bu düşündüğümde klasik liposection değil smartlipo son teknoloji
kilom yok 55 kg yim, üst beden s yada xs giyiyorum bel incecik oyuklu karın kaslarım bile çıkıyor fZla spor yapınca ama aşağı bölge çok fena, sporla azda olsa basen kalça düzeliyor ama iç bacak ve alt bacak faciaGenel olarak mi kilolusun yoksa sadece alt bölge mi
Benimde üst beden ince belim falan incecik basen kalça var alt bacakta fazla değil şu basen bir gitse başka bir şey istemem.kilom yok 55 kg yim, üst beden s yada xs giyiyorum bel incecik oyuklu karın kaslarım bile çıkıyor fZla spor yapınca ama aşağı bölge çok fena, sporla azda olsa basen kalça düzeliyor ama iç bacak ve alt bacak facia
Anladım canım haklisin o zaman ama ben yine de iyi arastir derim kliniklerin söylediklerine çok inanma müşteri cekmek için yalan söylüyorlar daha önce yaptiranlari falan arastir. Vücut la oynamak cok doğru değil bi hasar birakiyor ben kasima kontur yaptirdim 2 sene geçti hala elimle bastırınca sizliyor hassaslığı gecmedikilom yok 55 kg yim, üst beden s yada xs giyiyorum bel incecik oyuklu karın kaslarım bile çıkıyor fZla spor yapınca ama aşağı bölge çok fena, sporla azda olsa basen kalça düzeliyor ama iç bacak ve alt bacak facia
Sen de benim gibisin aynı basen takıntısıBenimde üst beden ince belim falan incecik basen kalça var alt bacakta fazla değil şu basen bir gitse başka bir şey istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?