Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Aman benim herifte de tık yokki. Bi fark etse göbek atacam.

Evet sen egzersizleri az yaptın şu son bir hafta asıl bari
Yediklerime bende dikkat etmiyorum ki maşallah boğaz saglam

Bu arada sende çocuk falan var mi
Çocuk yok maalesef 2 ay önce düşük yaptım depresyonumun en büyük sebebi o. Tekrar denemeyi dusunuyoruz hamile kalmadan bu basenlerden kurtulmak istiyorum hamileyken daha da buyuyecekler yediklerime dikkat etmeye başlıyorum ben sen de et bence yoksa basen belasindan kurtulmak zor

Yağ aldirmani hiç tavsiye etmem para tuzakları onlar vücut normal şekilde yağ kaybetmediği orda olması gereken yağlar bir anda yok olduğu için tekrar yerine depolama ihtiyacı duyuyor

basen ve göbek için aldıran 3-5 kişi oldu çevremde biri 4 senedir henüz bir kilo alma durumu olmadı, bacakta ne olur bilemem
bilmiyorum kafam çok karışık

Hm. Gecmis olsun canım. Rabbim hayırlısını versin. Pek fazla takma kafana her şer de vardır bir hayır.

Benim hamilelikte büyüdü zaten bu kadar tamam eskiden çıta gibi değildim ama bu kadar çok basen yoktu.

Canım bn çok fazla yemem ki zaten. 6 ay önce doğum yaptım göbek möbek kalmadı ama basenler maşallah olduğu gibi duruyo

basen ve göbek için aldıran 3-5 kişi oldu çevremde biri 4 senedir henüz bir kilo alma durumu olmadı, bacakta ne olur bilemem
bilmiyorum kafam çok karışık
Herkesin bünyesi farklı herkese aynı sonuç olmaz ama ben olsam aldirmazdim diyet ve spor çok daha sağlıklı bence

Allah bağışlasın canım ben bu gidişle hamileyken gulazer gibi olurum

EgzersizlerE devam o zaman o kadar parayi benim koca hayatta vermez

malesef benim alt bacak ne yaparsam yapayım incelmiyor
mecbur bundan başka çare kalmıyor bNa
boyumda kısa o alt bacakla tam bastı bacak görünüyorum
uzun etekten ve geniş paca pantolondan yoruldum
geniş paca pantolon giyince illa topuklu giymek gerekiyor o da her yerde olmuyor

Herkesin bünyesi farklı herkese aynı sonuç olmaz ama ben olsam aldirmazdim diyet ve spor çok daha sağlıklı bence

evet kesinlikle çok sağlıklı ama benim alt bacapım gitmiyor ve çok kalınlar 50 cm
boyumda kısa
bundan başka yol kalmıyor
çok uğraştım sporlar yürüyüşler diyet vs vs gitmiyor
bu düşündüğümde klasik liposection değil smartlipo son teknoloji

Anladım alt bacakları eritmek imkansız olsa gerek orayı dediğin gibi mecbur aldırman gerek.
Benim sonum da bu olacak yeşil şalvar giyerim ben de :)

O kadar olmak için bir fırın ekmek Yemen lazim

Genel olarak mi kilolusun yoksa sadece alt bölge mi

Genel olarak mi kilolusun yoksa sadece alt bölge mi
kilom yok 55 kg yim, üst beden s yada xs giyiyorum bel incecik oyuklu karın kaslarım bile çıkıyor fZla spor yapınca ama aşağı bölge çok fena, sporla azda olsa basen kalça düzeliyor ama iç bacak ve alt bacak facia

Benimde üst beden ince belim falan incecik basen kalça var alt bacakta fazla değil şu basen bir gitse başka bir şey istemem.

Anladım canım haklisin o zaman ama ben yine de iyi arastir derim kliniklerin söylediklerine çok inanma müşteri cekmek için yalan söylüyorlar daha önce yaptiranlari falan arastir. Vücut la oynamak cok doğru değil bi hasar birakiyor ben kasima kontur yaptirdim 2 sene geçti hala elimle bastırınca sizliyor hassaslığı gecmedi

Günaydın kader ortaklarım can yoldaşlarım

Yagmurun_kizi 375 basen+375 iç bacak 50 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
@Lenay
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma
TanGO
@Hazal
Zynpnz666
M Mrtays
@BahaRaslan99
morordek
sdktm

Bildirimlerinizi bekliyorum

Bildirim yapmayanlar
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal

kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.

C cocoo_
Zynpnz666
M Mrtays
@BahaRaslan99
morordek

Bayanlar çarşambaya kadar bildirim Yapmazsanız listeden çıkaracağım bilginize. Bize listede öylece duran nickler lazım değil. Birbirimizi motive edecek arkadaşlar lazım

Benimde üst beden ince belim falan incecik basen kalça var alt bacakta fazla değil şu basen bir gitse başka bir şey istemem.
Sen de benim gibisin aynı basen takıntısı sanki bütün guzelligim basenden ibaret gibi goruyorum diğer kadınlara bakıyorum kalça basen guzelse ne giysiler güzel gorunuyor gözüme sanki başka özellikleri önemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…