• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Yine 50şer adet yaptım
ptesi allah kısmet ederse kendi evime geçeceğim burda yediklerime de dikkat edemedim daha beter kilo aldım :confused: ptesiden itibaren hem sporu arttiricam hem rejim yapıcam

images.jpg

Kizlar olculerini alan değişiklik var mi? Bende baslamak istiyorum. Hangi spora başlayacağımi sasirdim artik.
Canım martın 15 de yapacaz ölçümü. Erken ölçmedikki eğer bir incelme olmamişsa motivasyon kaybı olmasın diye.

Elbet biraz incelme olmuştur helhalde:)))

Canım martın 15 de yapacaz ölçümü. Erken ölçmedikki eğer bir incelme olmamişsa motivasyon kaybı olmasın diye.

Elbet biraz incelme olmuştur helhalde:)))
Ben daha önce plates yaptim incelmemisti. Cok guzel sekil kazandi ama incelmedi. Iste bende o yuzden bıraktım. Incelmeyecek gibi geliyor sanki.

Ben daha önce plates yaptim incelmemisti. Cok guzel sekil kazandi ama incelmedi. Iste bende o yuzden bıraktım. Incelmeyecek gibi geliyor sanki.
Valla bu hareketlerle bir arkadas incelmiş hatta konusu da var burada bakabilirsin. Ondan cesaret alarak başladık bizde. :))

Günaydın hanımlar. .

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 325 basen+325 iç bacak 50 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma nazlma
TanGO TanGO
Selenofil Selenofil
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
@BahaRaslan99
morordek morordek
sdktm sdktm

Bildirimlerinizi bekliyorum :KK36:

Bildirim yapmayanlar:KK53:
koca popiklerinizden memnunsunuz herhal:KK8:

kızlar marttın 15inde tekrar ölçüm yapacaz.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kendi isteği ile @avucdolusudua arkadaşı listeden çıkardım kızlar bilginize:KK12:

sabah 7 gibi 20 dk lık hareketler yaptım sizin hareketler ve benim ordan burdan arakladığım hareketler ama beni sayım 50 şer tane
akşam yine yapacağım daha uzun süreli

Back