- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Akşamları falan yatmak için odana girdiginde yap hareketleri. 1 hafta uzun bir sürü soğuyunca yapmak istemeyebilirsinBasen 150
Kalça 50
İç bacak 50
Yarın yine k.validenin evine gidiyoruz bu sefer 1hafta kalicaz.orda pek hareket yapamıyorum KK ne de giremiyorum fırsat bulursam bildirim yaparım savsakladigimi dusunmeyin hafta evimdeyim inşallah aksatmadan yapıcam
Eşimden gizli yapıyorum çabami değildir sonucu gorsun istiyorumAkşamları falan yatmak için odana girdiginde yap hareketleri. 1 hafta uzun bir sürü soğuyunca yapmak istemeyebilirsin
Eşimden gizli yapıyorum çabami değildir sonucu gorsun istiyorum
Bende eşim işteyken yapıyorum.Fırsat buldukca yapıyorum ama sayı olarak az oluyor
Ben de o yokken yapıyorum hepBende eşim işteyken yapıyorum.
Sabah kalkar kalmaz yapıyorum hemen hem daha enerjik oluyorum
Hayalim de şu zayifladigimi farkedip sorucak ben de yediklerimi dikkat ediyorum diycemBende eşim işteyken yapıyorum.
Sabah kalkar kalmaz yapıyorum hemen hem daha enerjik oluyorum
Kız senle ne kadar çok ortak düşüncelerimız var. Bende aynini diyecemHayalim de şu zayifladigimi farkedip sorucak ben de yediklerimi dikkat ediyorum diycemo kadar basit sanki
Harikasın vazgeçmek yok o günün hayaliyle gaza gelelimKız senle ne kadar çok ortak düşüncelerimız var. Bende aynini diyecem
Benim düşüncelerimi mi okuyorsun ney
AynenHarikasın vazgeçmek yok o günün hayaliyle gaza gelelim
Ben önlisans canim hiç calisamiyom yaa bi gr çalışma şevki yok.:)Benim lisans canım senin ne
dun için 300 basenYagmurun_kizi 275 basen+275 iç bacak 75 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht 175 basen +175 iç bacak + 350 ipsiz atlama + 30 sn plank+ videodaki bazı hareketler
I irva34
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma
TanGO 150 basen 50 İç bacak 50 köprü
Selenofil
Zynpnz666
M Mrtays
@avucdolusudua
@BahaRaslan99
morordek
Bildirimlerinizi bekliyorum canlar
Yaza çok birşey kalmadı. Çok çalışmamız lazım çok
ay canim haklisin valla kaca cikariyim senceA slm canım :)
300 den fazla yapmaya çalışana neden hep 300 :)))
Yagmurun_kizi kuşum bu aralar çok yogundum kusura bakma
Dün 100 makas yaptım
120 squat
50 plank
Videodan karışık takıldım
Bugünde 150 maks
170 squat
30 sn plank
35 köprü
Begendin mi beni
350 falan çıkartman lazım 300 alismissindir biraz zorlanan lazım kalça ve bacaklarınıay canim haklisin valla kaca cikariyim sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?