• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Aynennnn ben de benim başka şansım yok özel sektörde çalışıyordum evlenince bırakmak zorunda kaldım bu gidişle ev kadını olarak kalicam
Ben ev hanimi olsam herhalde hiç girismem bubise :D
Ben bu halimle calisamiyorum sen evlisin bide valla seni anlamak lazım da ya ben.:)
Hiç basladin mi canim yoksa yenimi basliycan

Günaydın hayırlı cumalar olsun canin:KK60:

İnşallah hedeflerimize ulaşacağız yaza bişey kalmadı zaten:eek::eek:

10 saat uyku ne demek ya:eek: ben aralıksız 4 saat uyusam dua ediyorum valla :KK53::KK53:
Hee valla günün yarısı. Benim de parça parça. 10 kere de uyanmışımdır. Neyse hafta sonu yeterince uyuduk.
Günaydın herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ev hanimi olsam herhalde hiç girismem bubise :KK70:
Ben bu halimle calisamiyorum sen evlisin bide valla seni anlamak lazım da ya ben.:)
Hiç basladin mi canim yoksa yenimi basliycan
Bi ara başlamıştım kendime ders programı çıkardım internetten videolar buldum kitaplar aldım bi sure ara vermek zorunda kaldım tabi bütün motivasyon gitti bir daha baslayamadim 3 hafta annemde kaldım dedim burda calisirim ev işi yok yemek yapma derdi yok bütün kitapları bilgisayarı getirdim posetlerinden çıkarmadan geri goturuyorum :)

Günaydın canlar:KK200:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 275 basen+275 iç bacak 50 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma nazlma
TanGO TanGO
Selenofil Selenofil
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
@avucdolusudua
@BahaRaslan99
morordek morordek

Bildirimlerinizi bekliyorum :KK36:

Bildirim yapmayanlar

koca popiklerinizden memnunsunuz herhal:KK8:

Arkadaslar I irva34 nickli arkadaşı kendi istedi dogrultusunda listeden sildim bilginize:KK49::KK49:
KV mevlute gidicem 10da demişti o yokken yaparım diye planladım bi kalktim evde hala. kalktinmi dedi yok dedim wcye kalktim geri yattım bekliyorum gidergitmez kalkıp yapıcam :)

Bi ara başlamıştım kendime ders programı çıkardım internetten videolar buldum kitaplar aldım bi sure ara vermek zorunda kaldım tabi bütün motivasyon gitti bir daha baslayamadim 3 hafta annemde kaldım dedim burda calisirim ev işi yok yemek yapma derdi yok bütün kitapları bilgisayarı getirdim posetlerinden çıkarmadan geri goturuyorum :)
Ahahha.:D Allah seni
Bende üniversitedeyken memlekete gidince öyle yapardım valizden çıkarmadan geri götür.:D
Ben programla calisamiyorum canim ama mesela şu gün şu konu bitsin diyorum ama cok saatli calisamiyorum

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 275 basen+275 iç bacak 50 köprü+ videodaki hareketler
C cranial
Safir Taht Safir Taht 175 basen + 175 iç bacak + 40 sn plank + 350 ipsiz atlama
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma nazlma
TanGO TanGO 150 basen + 50 kalça + 50 iç bacak
Selenofil Selenofil
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
@avucdolusudua
@BahaRaslan99
morordek morordek

Bildirim yapmayanlar

Arkadaslar I irva34 nickli arkadaşı kendi istedi dogrultusunda listeden sildim bilginize:KK49::KK49:
Selam canlaar 300 basen 50 ic bacak 35 köprü

C cranial 300 basen + 50 iç bacak + 35 köprü
Safir Taht Safir Taht 175 basen + 175 iç bacak + 40 sn plank + 350 ipsiz atlama
@rise_rainbow
C cocoo_
nazlma nazlma
TanGO TanGO 150 basen + 50 kalça + 50 iç bacak
Selenofil Selenofil 100 makas + 100 squat + 50 iç bacak + video karışık
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
@avucdolusudua
@BahaRaslan99
morordek morordek

Bildirim yapmayanlar

Back