- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Ben bir ara niyetlenmiştim fakat netten araştırınca bir çok yerde öyle yazdığını okuyunca vazgeçtim . Kişisel tecrübem yok okuduklarımdan aklımda öyle kaldı . İnşallah kısa sürede fazlalıklara elveda deriz .Yapannlar kas yapmaz diyor. Squat gerçekten şekle sokup artış sağlamıştı bende. Ama o zamanlar bcağı ölçmek aklıma gelmemişti. 2 cm fark etmiştim 2 ayda.Şimdi ben toto kalsın basen ve göbek incelsin istiyorum.
canım ben 2,5 aydır diyetisyen kontrolünde hem diyet hem spor yapıyorum.750 ip mi ? süpersin
Ne kadar zamanda beri atlıyorsun ?
Gögüs ölçüsü gibi düşünecek olursak bence 1-2 cm normal çünkü dikleştiriyor :)Size de sormak istedim durumumu anlamak acısından :)
Squat hareketi popoyu diklestirdigi icin kalca ölcüsünün artması normal midir? :)
Maşallah kilo kaybı da çok iyi cidden .canım ben 2,5 aydır diyetisyen kontrolünde hem diyet hem spor yapıyorum.
kadın bana günlük 1000 ip artı 3 km koşu verdiği için alıştım sankı:)
spor salonu üyeliğimi dondurmuştum haftasonu başlıyor, ipe ara verebilirim.ev dubleks olunca rahatça atladım...
bu sürede verdiğim kiloyu söyleyim 65ten 58 oldum.ama sanki daha fazla vermiş gibi duruyorum.yan yağlarım gitti özellikle.
Elim olmuyor telden ama çıkayimda başlıyım artık
Hadi gülüm gitsin o popikler
hiç yapmamaktan iyidir.Maşallah kilo kaybı da çok iyi cidden .
Spor yapınca vücut kendini toparlıyor , şekle giriyor kesinlikle . Tebrik ederim .
Apartman dairesinde oturuyoruz ip çok ses çıkarıyor . Şimdi antrede halinin üzerinde ipsiz atlıyorum ses olmuyor . İp kadar etkili olmaz belki ama yine de devam ediyorum .
Başla bakalimElim olmuyor telden ama çıkayimda başlıyım artık
Öyle çok iyiymiş o zaman , ben tek seferde yoruldukça 10 saniyelik molalarla yapıyorum . O zaman aklıma estikçe atlıyım ben 40-50 ne kadar olursa artık .hiç yapmamaktan iyidir.
koşu bandında koşuyorum sıkılınca ,birde şöyle mutfağa kettlea su koymaya gidiyorum o ısınana kadar elli tane atlıyorum.
aşağıda bir işim var inmeden 50 atlıyorum. tv izliycem dur 100 atlayım öyle diyorum:) bir bakmışım 1000 olmuş.
diyetısyen öyle demişti ayna anda atlamana gerek yok demişti. gerçi önce aynı anda yapıyordum. ölüyordum resmen...
Haklısın hayatim ben arastirdim agirlikla çalışınca oluyormusHazal squat popoyu dikleştirir ve şekillendirir ama bacakta kas yapar diye biliyorum ama farkli sekillerde farklı etkileri varsa bilemem tabii . Sen de , ben gibi kas istemiyorsan biraz araştır istersen tabii yine sen bilirsin .
Ya bende ipsiz atlamak istiyorum ama apartman olduğu için ses gider saçmalama diyorum.Yan bacak 150 şer , iç bacak 100 , ipsiz atlama 300 .
Videodaki bazı ateistler hareketler 15 .
Evet canim kas yapmadı bendede selulitede iyi geliyoYapannlar kas yapmaz diyor. Squat gerçekten şekle sokup artış sağlamıştı bende. Ama o zamanlar bcağı ölçmek aklıma gelmemişti. 2 cm fark etmiştim 2 ayda.Şimdi ben toto kalsın basen ve göbek incelsin istiyorum.
Evet canim bele de iyi geliyo 1 ay yaptim düzenli 78 den 66 67 belimplank göbek için mi?
Haha inşAllah kurtulcaz canim bide ben balik etliyim offBiri 8 yaşında diğeri 6 aylık ablası
Yok kız doğumla alakası falan ben oldum olası basenliyim zaten
Parkede yapınca ses yapıyor . Bizim antrede parke yok halinin üzerinde atlıyorum sorun olmuyor , mutfakta aynı şekilde .Ya bende ipsiz atlamak istiyorum ama apartman olduğu için ses gider saçmalama diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?