• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Tabiki canım isteyen istediği zaman katılabilir kapılarımiz herkese açık :KK52:

Sen basen kalça ve üst bacak ölçülerini ver bana ekliyeyim listeye istersen hemen başla Egzersizlere :KK49:
Sabah kontrol amaçlı ölcü almıstım, başka egzersizler de yapıyorum cunku :) Kalça ve basen problemim oldugu icin konuyu görünce katılmak istedim. Teşekkürler aranıza aldıgınız icin :)

22 Şubat ölcülerim:
Kalca: 99
Basen: 101
Sag bacak: 56
Sol bacak: 57

Egzersiz olarak ilk sayfadaki egzersizleri mi yapıyoruz? :)

Sabah kontrol amaçlı ölcü almıstım, başka egzersizler de yapıyorum cunku :) Kalça ve basen problemim oldugu icin konuyu görünce katılmak istedim. Teşekkürler aranıza aldıgınız icin :)

22 Şubat ölcülerim:
Kalca: 99
Basen: 101
Sag bacak: 56
Sol bacak: 57

Egzersiz olarak ilk sayfadaki egzersizleri mi yapıyoruz? :)

Teşekkür ne demek canım birbirimizi motive ederiz. :KK19:

Kendi halimize bıraksak oo ömür boyu yaşarız bunlarla:63:
Şimdilik evet canim onlar seninde eğer varsa bildiğin ise yarayan egzersizler zamanla onlari da ekleriz:KK76:

150 basen 300 ic bacak
Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 200 basen+200 iç bacak 50 köprü
C cranial
Safir Taht Safir Taht
I irva34
@rise_rainbow150 basen 300 ic bacak
C cocoo_
nazlma nazlma
TanGO TanGO
@Hazal 80 makas 60 squat
Zynpnz666 Zynpnz666
M Mrtays
@avucdolusudua
@BahaRaslan99 750 ip atlama, 120 tane basen 10 köprü

Arkadaslar bildirimler nerde:KK49::KK49:

bayanlar yeni egzersizler ekliyorum lütfen bunları da düzenli bir şekilde yapalım.
15 martta yeni ölçüm yapalım diyorum ben
bakalım incelmemiz olmuş mu

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi
Canim 80 makas 60 squat yaptım akşama dogruda yapmayi düşünüyorum yapabilirsem yazarım

Bu arada sen gelmeyince aksatasim geldi yalniz koyma burayi :63:
Şaka bi yana bıraktın sandım bu kız nerde diyorum :KK48:
Hazal squat popoyu dikleştirir ve şekillendirir ama bacakta kas yapar diye biliyorum ama farkli sekillerde farklı etkileri varsa bilemem tabii . Sen de , ben gibi kas istemiyorsan biraz araştır istersen tabii yine sen bilirsin . :KK36:

Benim minikte 8 aylık. Benim gibi sizde de göbüş vardır o zaman. Göbeği nasıl eriteceğiz?
Canım bende göbek kalmadı ya az birsey var oda zamanla geçer ben onu problem etmiyorum da basenle kalçam bir eriseydi

Ama istersen göbek içinde sana bir kaç resim atayim :)

Hazal squat popoyu dikleştirir ve şekillendirir ama bacakta kas yapar diye biliyorum ama farkli sekillerde farklı etkileri varsa bilemem tabii . Sen de ben gibi kas istemiyorsan biraz araştır istersen tabii yine sen bilirsin . :KK36:
Yapannlar kas yapmaz diyor. Squat gerçekten şekle sokup artış sağlamıştı bende. Ama o zamanlar bcağı ölçmek aklıma gelmemişti. 2 cm fark etmiştim 2 ayda.Şimdi ben toto kalsın basen ve göbek incelsin istiyorum.

Teşekkür ne demek canım birbirimizi motive ederiz. :KK19:

Kendi halimize bıraksak oo ömür boyu yaşarız bunlarla:63:
Şimdilik evet canim onlar seninde eğer varsa bildiğin ise yarayan egzersizler zamanla onlari da ekleriz:KK76:
Ben squat yapıyorum ama kalça ölçüsünü azaltıyor mu artırıyor mu emin degilim :) Azaltsın diye başladım ama yanlış mı yaptım nedir kalça ölcüm arttı :KK48:

plank göbek için mi?
Canım plank bircok yeri calıstırıyor ama göbege etkisi baya var. Aşağıya resim koydum ;)
plank-hangi-b%C3%B6lgeyi-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r%C4%B1r.jpg

Ben squat yapıyorum ama kalça ölçüsünü azaltıyor mu artırıyor mu emin degilim :) Azaltsın diye başladım ama yanlış mı yaptım nedir kalça ölcüm arttı :KK48:
Nasıl artti:KK48: yanlış bişey mi yaptin :KK48:

Normalde artmaması lazım en kötü ihtimalle aynı ölçüde kalman gerek:KK48:

İnşallah beraber çözecez problemimizi:KK19:

Hazal squat popoyu dikleştirir ve şekillendirir ama bacakta kas yapar diye biliyorum ama farkli sekillerde farklı etkileri varsa bilemem tabii . Sen de , ben gibi kas istemiyorsan biraz araştır istersen tabii yine sen bilirsin . :KK36:
Size de sormak istedim durumumu anlamak acısından :)
Squat hareketi popoyu diklestirdigi icin kalca ölcüsünün artması normal midir? :)

Göbek çok fena imiş yaaa. Bağırsaklar düzenli çalışmıyor sanki hamilelikte ve emzirme döneminde, böylece şişkinlik oluyor. Bakalım onun için düzenli leslie yapıyorum artık.

Nasıl artti:KK48: yanlış bişey mi yaptin :KK48:

Normalde artmaması lazım en kötü ihtimalle aynı ölçüde kalman gerek:KK48:

İnşallah beraber çözecez problemimizi:KK19:
İnsallah ya :) Ben yanlıs da yapmıs olabilirim ya da ölcüyü yanlıs aldım belki de :KK48: Neyse basen hareketlerini de bugunden itibaren yapmaya başlayayım umarım azalır ölcüler :KK48::KK48:

Back