- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Merhabalar, gördügüm kadarıyla başlamışsınız ama sonradan katılabiliyor muyuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki canım isteyen istediği zaman katılabilir kapılarımiz herkese açıkMerhabalar, gördügüm kadarıyla başlamışsınız ama sonradan katılabiliyor muyuz?
Sabah kontrol amaçlı ölcü almıstım, başka egzersizler de yapıyorum cunku :) Kalça ve basen problemim oldugu icin konuyu görünce katılmak istedim. Teşekkürler aranıza aldıgınız icin :)Tabiki canım isteyen istediği zaman katılabilir kapılarımiz herkese açık
Sen basen kalça ve üst bacak ölçülerini ver bana ekliyeyim listeye istersen hemen başla Egzersizlere
Sabah kontrol amaçlı ölcü almıstım, başka egzersizler de yapıyorum cunku :) Kalça ve basen problemim oldugu icin konuyu görünce katılmak istedim. Teşekkürler aranıza aldıgınız icin :)
22 Şubat ölcülerim:
Kalca: 99
Basen: 101
Sag bacak: 56
Sol bacak: 57
Egzersiz olarak ilk sayfadaki egzersizleri mi yapıyoruz? :)
Yagmurun_kizi 200 basen+200 iç bacak 50 köprü
C cranial
Safir Taht
I irva34
@rise_rainbow150 basen 300 ic bacak
C cocoo_
nazlma
TanGO
@Hazal 80 makas 60 squat
Zynpnz666
M Mrtays
@avucdolusudua
@BahaRaslan99 750 ip atlama, 120 tane basen 10 köprü
Arkadaslar bildirimler nerde
bayanlar yeni egzersizler ekliyorum lütfen bunları da düzenli bir şekilde yapalım.
15 martta yeni ölçüm yapalım diyorum ben
bakalım incelmemiz olmuş mu
Benim minikte 8 aylık. Benim gibi sizde de göbüş vardır o zaman. Göbeği nasıl eriteceğiz?Biri 8 yaşında diğeri 6 aylık ablası
Yok kız doğumla alakası falan ben oldum olası basenliyim zaten
Hazal squat popoyu dikleştirir ve şekillendirir ama bacakta kas yapar diye biliyorum ama farkli sekillerde farklı etkileri varsa bilemem tabii . Sen de , ben gibi kas istemiyorsan biraz araştır istersen tabii yine sen bilirsin .Yagmurun_kizi
Canim 80 makas 60 squat yaptım akşama dogruda yapmayi düşünüyorum yapabilirsem yazarım
Bu arada sen gelmeyince aksatasim geldi yalniz koyma burayi
Şaka bi yana bıraktın sandım bu kız nerde diyorum
plank göbek için mi?:))
İnşallah canim benim
Benimde boy uzun değil
Göbek için plank yapiyom ben çok iyi geldi
Sanada tavsiye ederim
Canım bende göbek kalmadı ya az birsey var oda zamanla geçer ben onu problem etmiyorum da basenle kalçam bir eriseydiBenim minikte 8 aylık. Benim gibi sizde de göbüş vardır o zaman. Göbeği nasıl eriteceğiz?
Yapannlar kas yapmaz diyor. Squat gerçekten şekle sokup artış sağlamıştı bende. Ama o zamanlar bcağı ölçmek aklıma gelmemişti. 2 cm fark etmiştim 2 ayda.Şimdi ben toto kalsın basen ve göbek incelsin istiyorum.Hazal squat popoyu dikleştirir ve şekillendirir ama bacakta kas yapar diye biliyorum ama farkli sekillerde farklı etkileri varsa bilemem tabii . Sen de ben gibi kas istemiyorsan biraz araştır istersen tabii yine sen bilirsin .
Olur, sevinirim.Canım bende göbek kalmadı ya az birsey var oda zamanla geçer ben onu problem etmiyorum da basenle kalçam bir eriseydi
Ama istersen göbek içinde sana bir kaç resim atayim :)
Ben squat yapıyorum ama kalça ölçüsünü azaltıyor mu artırıyor mu emin degilim :) Azaltsın diye başladım ama yanlış mı yaptım nedir kalça ölcüm arttıTeşekkür ne demek canım birbirimizi motive ederiz.
Kendi halimize bıraksak oo ömür boyu yaşarız bunlarla
Şimdilik evet canim onlar seninde eğer varsa bildiğin ise yarayan egzersizler zamanla onlari da ekleriz
750 ip mi ? süpersin750 ip atlama, 120 tane basen 10 köprü bu kadar yapabildim.
Canım plank bircok yeri calıstırıyor ama göbege etkisi baya var. Aşağıya resim koydumplank göbek için mi?
Nasıl artti yanlış bişey mi yaptinBen squat yapıyorum ama kalça ölçüsünü azaltıyor mu artırıyor mu emin degilim :) Azaltsın diye başladım ama yanlış mı yaptım nedir kalça ölcüm arttı
Size de sormak istedim durumumu anlamak acısından :)Hazal squat popoyu dikleştirir ve şekillendirir ama bacakta kas yapar diye biliyorum ama farkli sekillerde farklı etkileri varsa bilemem tabii . Sen de , ben gibi kas istemiyorsan biraz araştır istersen tabii yine sen bilirsin .
Senin bildirim nerde hemen spora hadi750 ip mi ? süpersin
Ne kadar zamanda beri atlıyorsun ?
İnsallah ya :) Ben yanlıs da yapmıs olabilirim ya da ölcüyü yanlıs aldım belki de Neyse basen hareketlerini de bugunden itibaren yapmaya başlayayım umarım azalır ölcülerNasıl artti yanlış bişey mi yaptin
Normalde artmaması lazım en kötü ihtimalle aynı ölçüde kalman gerek
İnşallah beraber çözecez problemimizi