• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Öyle deme ya boy uzun olmayınca ve kilonun çoğu göbek altı - diz üstü bölgede toplanınca :mad::mad::mad:oldukca kötü ve kilolu duruyor insan ya Hedefim eski kilom insallah ulaşırız hepimiz hedeflerimize :KK68:
Hareketleri aksatmıyorum şimdilik , bu konu biraz daha tetikliyor beni , iyi oldu burada bildirim yapmak . İştahı da dizginleyebilsem faydasını daha net görebilirim diye umut ediyorum .

amacımızda birbirimizi motive etmek değil mi zaten:KK28:
yoksa ben dün başlasam bugun bırakmıstım yüzde yüz:KK70::KK70:
ama böyle bildirim olayı olunca zorunda hissediyorsun kendini:KK53::KK53:
inşallah yaza faydasını görürüz:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ben artık ekstra bir durum çıkmazsa düzenli bildirim yaparım yoğun bir hafta geçirdiğim için pek ilgilenememiştim
Bugün de adet olduğum için sadece bacak hareketi yapabildim çok ağrım olur benim

ben artık ekstra bir durum çıkmazsa düzenli bildirim yaparım yoğun bir hafta geçirdiğim için pek ilgilenememiştim
Bugün de adet olduğum için sadece bacak hareketi yapabildim çok ağrım olur benim
Geçmiş olsun benim de çok ağrılı geçer. :( sıcak su falan koy kasiklarina Biraz hafifletir ağrılarını.

Hastalığın geçsin düzenli bildirimlerini bekliyorum. Yaza kadar hep beraber inceliriz inşallah.

Geçmiş olsun benim de çok ağrılı geçer. :KK43: sıcak su falan koy kasiklarina Biraz hafifletir ağrılarını.

Hastalığın geçsin düzenli bildirimlerini bekliyorum. Yaza kadar hep beraber inceliriz inşallah.
İnşallah ya yürüyüşe falan da başlayacağım amA bir türlü başlayamadım

Öyle deme ya boy uzun olmayınca ve kilonun çoğu göbek altı - diz üstü bölgede toplanınca :mad::mad::mad:oldukca kötü ve kilolu duruyor insan ya Hedefim eski kilom insallah ulaşırız hepimiz hedeflerimize :KK68:
Hareketleri aksatmıyorum şimdilik , bu konu biraz daha tetikliyor beni , iyi oldu burada bildirim yapmak . İştahı da dizginleyebilsem faydasını daha net görebilirim diye umut ediyorum .
:))
İnşallah canim benim
Benimde boy uzun değil:(
Göbek için plank yapiyom ben çok iyi geldi
Sanada tavsiye ederim ;)

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi
Canim 80 makas 60 squat yaptım akşama dogruda yapmayi düşünüyorum yapabilirsem yazarım

Bu arada sen gelmeyince aksatasim geldi yalniz koyma burayi :63:
Şaka bi yana bıraktın sandım bu kız nerde diyorum :KK48:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi
Canim 80 makas 60 squat yaptım akşama dogruda yapmayi düşünüyorum yapabilirsem yazarım

Bu arada sen gelmeyince aksatasim geldi yalniz koyma burayi :63:
Şaka bi yana bıraktın sandım bu kız nerde diyorum :KK48:
Hiç bırakır miyim tatlım haftasonu oğlum evde koca da evde e birde bebiş nete girmeye zamanım olmuyor ki. :63:

Aksatmak yok:KK67:
Direnç direne kazanacağız :KK62::KK62:
Basenlere ölüm :KK70::KK70::KK70:

Haha.:KK70:
Sen yaparsin zaten sendeki azim sende olsa
Tamam canim akşama kadar zorluycam inşallah 200 e gelirim :KK60:
Bıktım yıllardır bu iğrenç basenler den artık ayrılık vakti geldi :KK45:

İnşallah yaparsın canım ne kadar yaparsak bizim için iyi :KK49:

Yeni bir video ekledim ona da bir bak yapabilirsen sonuna kadar yap çok bişiy değil zaten:KK53:

Hiç bırakır miyim tatlım haftasonu oğlum evde koca da evde e birde bebiş nete girmeye zamanım olmuyor ki. :63:

Aksatmak yok:KK67:
Direnç direne kazanacağız :KK62::KK62:
Basenlere ölüm :KK70::KK70::KK70:

Bıktım yıllardır bu iğrenç basenler den artık ayrılık vakti geldi :KK45:

İnşallah yaparsın canım ne kadar yaparsak bizim için iyi :KK49:

Yeni bir video ekledim ona da bir bak yapabilirsen sonuna kadar yap çok bişiy değil zaten:KK53:
Oo senin bebisler mi var yaa severim ben onlarii :KK74:
Evet canim gördüm videoyu onada bakcam Aynen valla bende bıktım hadi senin mazeretin var 2 tane bebeğin varmış hamilelikti falan aslında çok normal
Ya been :KK62:

Oo senin bebisler mi var yaa severim ben onlarii :KK74:
Evet canim gördüm videoyu onada bakcam Aynen valla bende bıktım hadi senin mazeretin var 2 tane bebeğin varmış hamilelikti falan aslında çok normal
Ya been :KK62:
Biri 8 yaşında diğeri 6 aylık ablası :nazar::nazar:
Yok kız doğumla alakası falan ben oldum olası basenliyim zaten:63:

Back