- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Hafta sonu unutmazsam aktardan alıp başlayayım . Belki beni de zayıflatır .Yediklerine de dikkat ediyor ama öyle sıkı rejim falan yapmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafta sonu unutmazsam aktardan alıp başlayayım . Belki beni de zayıflatır .Yediklerine de dikkat ediyor ama öyle sıkı rejim falan yapmıyor
kilo Alman normal bende spora başladığım da şişmiştim ilk bir kaç hafta kilo alınabiliyor moral bozmak yok :)Mekiği oğlumu salladığım yerde sırtımı biraz yükseltip yapmaya çalışıyorum iki gündür. Ne derece doğru oluyor bilmiyorum.
Sonra düz zemine geçeceğim.
Kızlar, 5-6 gündür kendi çapımda spor yapıp( leslie ve bu hareketler )ve az yemeğe çalışıyorum. 300gr kilo almışım ayoolll. Öğlen eşimde bana kilolu olduğumu söyleyerek gururumu incitti.
Acil, çok uğraşmadan yapabileceğim diyet listesi lazım. çok fazla topik var. Önerebileceğiniz listelerin olduğu topic var mı?
selaam kizlaaar masallah cok iyi gidiyorsunuzz :)))Yagmurun_kizi 150 makas +150 sandalye +30 videodaki kalça hareketi(köprü)
C cranial
Safir Taht
I irva34
@rise_rainbow200 makas + 50 squat + 50 mekik
C cocoo_
@Helcin10 90 squat , ebru şallı göbek çalışma videosu yarım saat , köprü hareketi 90 , mekik 90 ..
nazlma
TanGO
Selenofil
Zynpnz666 200 makas+ 200 iç bacak + 30 köprü
O o bi gucuk hanfendu
M Mrtays
flz9035
Berf0o0o
A aydogdu06 100er tane kaldırıp indirme 20 tane falanda top sıkıştırma.1,5 km koşma ve 100 ip
hanımlar haydi başlayalım mı egzersizlerimizi yapmaya
Arkadaslar yarında bildirim yapmayan maalesef listeden silecegim bilginize
Yagmurun_kizi 40 tane yaptim canim.10 tane artirdim.yarina 50 planliyorum
canım ben bir ay sonra diye düşünmüştüm 1. sayfaya öyle eklemiştimhanımlar ne zaman ölçülüyoruzz :)
Canim dün yapamdim annem hastaydi.ekliyorum bilgilerini.
demekki isteyince oluyormus demi
sana kocamanından bir helal
bugun yaparsın
Canim plank çok iyi ben bugün yaptim ama o karin egzersizi kalça değilkızlar başka hareket tavsiye edecek olan var mı aranız da?
annene gecmış olsun canım Rabbim acil şifalar versin umarım biraz iyi olmuşturCanim plank çok iyi ben bugün yaptim ama o karin egzersizi kalça değil
Ben bugün 55 squat
35 sn plank
50 de yan yatıp açıp kapatmayi yaptim ama aksama dogru onu cogaltcam dün hiç yapamadim