Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Topik öldü kasigim. Yeni topik acin da geleyim. Kasikgiller :) L Live_Your_Life

Nefs seni etiketleyecektim. Dun unutmusum. Topik öldü diye sana demistim. C cranial hastaligindan spora devam ediyor mu bilmiyorum ama.. yeni bir baslangic yaparsaniz gelirim

havalar sıcak oldugu ıcın sanırım kımse devam etmıyor. ne zaman baslanırsa ben de elımden geldıgınce burada olurum

hadi arkadaşlar daha fazla ertelemeyelim baslayalim bugün ben basliyorum

Nefs seni etiketleyecektim. Dun unutmusum. Topik öldü diye sana demistim. C cranial hastaligindan spora devam ediyor mu bilmiyorum ama.. yeni bir baslangic yaparsaniz gelirim

Kuzummm burdan devam edelim yine kızlar musait oldukça gelirler...
Sen naptin bu arada kilo durumun nasıl...
Çok şükür ben almadım hiç ama hareket de yapamadım...
Sadece bayramda yediğim 4 baklava için 2500 ip atladım kii yağa dönüşmesin diye
C cranial geçmiş olsun canım neyin var telden giriyorum çok eskilere bakamadım...
Bende azcık rahatsızim iyileşince başlayacağım...

Canım benim bir seyim yok şükür yeni gördüm mesaji bir karışıklik olmus sanirim :)
senin neyin var canim cok gecmis olsunn aynen burdan devam edelim kizlar elbet gelir biz topigi ayakta tutalimm )

Canım benim bir seyim yok şükür yeni gördüm mesaji bir karışıklik olmus sanirim :)
senin neyin var canim cok gecmis olsunn aynen burdan devam edelim kizlar elbet gelir biz topigi ayakta tutalimm )

Sağol tatlım küçük bir rahatsızlık kulak iltihabı ilaç kullanıyorum ağrı yapiyooo...
Tabiî tabii topik canlanır canlandiralimm ramazan bayram arkasından tatil olur diğer topiklerinde aktifligi azalmış...
Ben inşallah ptesi başlarım diyorum..
Görüşmek üzere. ..

Anladım. Adres ne acaba? Ufak tefek de olsa spor yapıp buradan yazmaya devam mı edilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…