-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #3.221
+1 bu grupla basenlerim baya inceldi yeniden yazissaydik eskisi gibicanlaaar nerdesiniz ya hepiniz kayboldunuz birden
heheh:)Topik öldü kasigim. Yeni topik acin da geleyim. Kasikgiller :) L Live_Your_Life
Yagmurun_kizi [/USER]
C cranial [/USER][/USER ]
Safir Taht
TanGO
Ni5AN
@rise_rainbow
rose7634
chentiq
serapozcan3343
Nefs
L Live_Your_Life
Topik öldü kasigim. Yeni topik acin da geleyim. Kasikgiller :) L Live_Your_Life
heheh:)
havalar sıcak oldugu ıcın sanırım kımse devam etmıyor. ne zaman baslanırsa ben de elımden geldıgınce burada olurum
basla canım ben de yarından baslarım bugun kına gecesıne gıdıcem de oynarım o da spordurhadi arkadaşlar daha fazla ertelemeyelim baslayalim bugün ben basliyorum
Canım benim bir seyim yok şükür yeni gördüm mesaji bir karışıklik olmus sanirim :)Kuzummm burdan devam edelim yine kızlar musait oldukça gelirler...
Sen naptin bu arada kilo durumun nasıl...
Çok şükür ben almadım hiç ama hareket de yapamadım...
Sadece bayramda yediğim 4 baklava için 2500 ip atladım kii yağa dönüşmesin diye
C cranial geçmiş olsun canım neyin var telden giriyorum çok eskilere bakamadım...
Bende azcık rahatsızim iyileşince başlayacağım...
Canım benim bir seyim yok şükür yeni gördüm mesaji bir karışıklik olmus sanirim :)
senin neyin var canim cok gecmis olsunn aynen burdan devam edelim kizlar elbet gelir biz topigi ayakta tutalimm)
Ooooo maşallah maşallah baslamissin bilee..22 TEMMUZ CUMA
Yagmurun_kizi [/USER]
C cranial [/USER] callanetics +45 dakika yürüyüş
Safir Taht
TanGO
Ni5AN
@rise_rainbow
rose7634
chentiq
serapozcan3343
Nefs
L Live_Your_Life
canim benimm cok gecmis olsun aynen başladım hazir tatildeyim her ani degerlendirecegim insallah.Ooooo maşallah maşallah baslamissin bilee..
Ayyy özledim ip atlamayii....
Gelicem az kaldı...
Yagmurun_kizi
C cranial
TanGO
Ni5AN
@rise_rainbow
rose7634
chentiq
serapozcan3343
Nefs
@guzoie
Nasılsınız? Spora ara mı verildi?
Yagmurun_kizi ' ndan bilgisi olan var mı?[/USER]
Anladım. Adres ne acaba? Ufak tefek de olsa spor yapıp buradan yazmaya devam mı edilse.