- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yeter ki bekle şekerim yapmam miiiiii.Tamam yazarım canım. Kimi görünce vazgeçtin ben var anlamamak ben var fransız kalmak
Bu arada yarın 100 bekliyorum senden kalça bölgesini baya yakıyor.
Sende demiştin aynı değil diyeSen yeter ki bekle şekerim yapmam miiiiii.
Safir Taht adli arkadasinda bacaklari esit değilmiş ona güldük sastik kaldik vallahi.
Ne olacak halimizSen yeter ki bekle şekerim yapmam miiiiii.
Safir Taht adli arkadasinda bacaklari esit değilmiş ona güldük sastik kaldik vallahi.
Sende demiştin aynı değil diye
Ne olacak halimiz
Ben dün gece ripped yaptım ama bildiğin pert oldum ilk gundu ter içinde kaldım bu gece de yapıcam başka şey yapamadim maalesef disardayim iki gundur :)
Selam kizlar nasilsiniz ? Ben 60 tane yaptim toplamda.30 biri 30 digeri cok agriyor.aksama bir 60 da yapicam.alistirmam lazim vucudu.siz ne guzel 100 filan yapiyorsunuzyaaaa imrendim
Hayatim sen 60 yapmamissin.Selam kizlar nasilsiniz ? Ben 60 tane yaptim toplamda.30 biri 30 digeri cok agriyor.aksama bir 60 da yapicam.alistirmam lazim vucudu.siz ne guzel 100 filan yapiyorsunuzyaaaa imrendim
yok Canım malesef o kadar cabuk erimiyor brn coktandir 300 yapiyorum 3 cm inceldi yani ordaki yaglar cok inatci..mHayatim sen 60 yapmamissin.
Dün bende sen gibi yaptim o 30 oluyo
Valla bende öyle kaldım yok artık nasil yapiyolar e o yağ durur mu 1 haftaya kalmaz erirdim ben olsam.
Hadi yaa (yok Canım malesef o kadar cabuk erimiyor brn coktandir 300 yapiyorum 3 cm inceldi yani ordaki yaglar cok inatci..m
Canım ben de hemen arttirmadim azar azar arttirdim sen de oyle yap ama cm olarak cokfark etmese de gorunusu baya duzeltiyo birakma sakin :)Hadi yaa (
300 e 3 cm hmm
Valla canim Benim 30 lar 60 lar havada kalir o zaman yediklerime yağ yaptirmasin yeter diyim o zaman.
Evet haklisin hayatim sikilasmak bile çok iyi gelir banaCanım ben de hemen arttirmadim azar azar arttirdim sen de oyle yap ama cm olarak cokfark etmese de gorunusu baya duzeltiyo birakma sakin :)
asla bırakmayacağım inşallah o kadar emek ettim )Evet haklisin hayatim sikilasmak bile çok iyi gelir bana
İnşAllah sagolasin canim
Sende biraka.:)
zamanla olacak canim her gun arttir setler halinde yapSelam kizlar nasilsiniz ? Ben 60 tane yaptim toplamda.30 biri 30 digeri cok agriyor.aksama bir 60 da yapicam.alistirmam lazim vucudu.siz ne guzel 100 filan yapiyorsunuzyaaaa imrendim
Selam canim 300 basen 300 ic bacak :))
Listeye ekleyeyim mi Seni beraber yapariz egzersizleri