Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Evet bu hareketi duymustum bunuda ekliyorum listeye 300 u zorlayacagim gun gectikce alisiyor insan 150de zorlanmadim hic...50 ile basladim hadi kizlar yaza cokmu cok guzel olalım
Bugünün birincisi olarak seni görelim canım yarin

İnşallah yaza güzel popiklerler girecegiz

İstediğimiz herseyi rahat rahat giyebiliiz

kac tane yapmaliyiz canim o dedigin hareketten ben de cok etkili oldugunu duydum gercekten kalca kaldiriyor mu

Teşekkürler canim :))) yanlis etiketlemissin ama ben anladim :)))

ama canlar bu hareketi ben yaklasik 3 aydan beri yapiyorum 30lardan basladim sakin pes etmeyin zamanla zorlanmadan 300 yapacaksiniz....

kac tane yapmaliyiz canim o dedigin hareketten ben de cok etkili oldugunu duydum gercekten kalca kaldiriyor mu
Canım ben o zaman 50 tane yapıyordum etkili oldu popomu kaldırdı fazla yapamıyorum tembellikten hareketi bıraktıktan sonra da uzun sure formunu korudu

Sen daha önce ölçmüşmüydün , ben ilk kez ölçtüm . 1 cm çok farkedilmez herhalde . Düşünmeyelim bence , yeni bir kompleks çıkarmayalım kendimize yok yok yine de 5 fazla yapalım ne olur ne olmaz
Ahaha kız ayni ben gibisin sende paranoya yaptirdin.
Çok pis paranoya yaparım
Su an ikilemdeyim

Kızlar sizi görünce buraya yazmaktan vazgectim.
Bu arada 60 60 yaptım hayatim kenara köşeye yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…