- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Evet bu hareketi duymustum bunuda ekliyorum listeye 300 u zorlayacagim gun gectikce alisiyor insan 150de zorlanmadim hic...50 ile basladim hadi kizlar yaza cokmu cok guzel olalımHızlısın canım o dediğin haraket videomuzda 10.dk dan sonra var canım benim
Bugünün birincisi olarak seni görelim canım yarinEvet bu hareketi duymustum bunuda ekliyorum listeye 300 u zorlayacagim gun gectikce alisiyor insan 150de zorlanmadim hic...50 ile basladim hadi kizlar yaza cokmu cok guzel olalım
Videonun tamamını izlememistim evet bahsettiğim hareket bu ben sadece kalcami kaldırıp indiriyorumHızlısın canım o dediğin haraket videomuzda 10.dk dan sonra var canım benim
Bildiğim kadarıyla tek bacak
Evet kalçayı baya zorluyorVideonun tamamını izlememistim evet bahsettiğim hareket bu ben sadece kalcami kaldırıp indiriyorum
Arkadaşlar bu sadece basen için mi? Ben doğum yapalı on ay oluyor eğer öyleyse göbeğim kalır...
kac tane yapmaliyiz canim o dedigin hareketten ben de cok etkili oldugunu duydum gercekten kalca kaldiriyor muGünaydın kızlar. Sabah sabah gaza geldim hareketleri yaptım. 100er basen 50 iç bacak. Bi de benim eskiden yaptığım kalça kaldırma hareketi vardı. Kalçayı kaldırmak isteyenlere squat yerine öneririm squat bacak kalinlastiriyor çünkü. Bende bu hareket baya etkili olmuştu. Sırt üstü uzanıp dizleri kiriyorsunuz kalçayı yukarı kaldırıp indiriyorsunuz hareket çok kolay. Bunu da 20 adet yaptım bu sabah
Teşekkürler canim :))) yanlis etiketlemissin ama ben anladim :)))15.02.2016
Yagmurun_kizi 75
C cranial 300
@Nurlum100
tantanis
I irva34
@rise_rainbow
C cocoo_
Selenofil 30
@Helcin10
nazlma
Zynpnz666 150
M Mrtays
TanGO 100
flz9035
Evet arkadaşlar Dünün birincisi yani en fazla egzersiz imiz yapan arkadaşımız C criminal Tebrikler canim
Hadi bakalım kızlar bizde elimizden gelenin fazlasını yapalim
Bakalim bugünün birincisi kim olacak
Kız ebrunun videosun da var o hareket 10. Dkda falankac tane yapmaliyiz canim o dedigin hareketten ben de cok etkili oldugunu duydum gercekten kalca kaldiriyor mu
300 tek bacak canım
gördüm canim günde kac tane yaparak etkisini görmüştünKız ebrunun videosun da var o hareket 10. Dkda falan
Canım ben o zaman 50 tane yapıyordum etkili oldu popomu kaldırdı fazla yapamıyorum tembelliktenkac tane yapmaliyiz canim o dedigin hareketten ben de cok etkili oldugunu duydum gercekten kalca kaldiriyor mu
Tembellik zamanı geçti hanim şimdi çalışma zamanıCanım ben o zaman 50 tane yapıyordum etkili oldu popomu kaldırdı fazla yapamıyorum tembelliktenhareketi bıraktıktan sonra da uzun sure formunu korudu
Ahaha kız ayni ben gibisin sende paranoya yaptirdin.Sen daha önce ölçmüşmüydün , ben ilk kez ölçtüm . 1 cm çok farkedilmez herhalde . Düşünmeyelim bence , yeni bir kompleks çıkarmayalım kendimize yok yok yine de 5 fazla yapalım ne olur ne olmaz
Kızlar sizi görünce buraya yazmaktan vazgectim.Öncelikle hepinize Günaydın canlar
Ölçülerini hala bekliyorum canim
İnşallah canım hepimiz yaza fit girecegiz Kaytarmaca yok ama
Oo hızlı açılış olmuş bugün daha fazla bekliyorum o zaman
300 mu1.mız sensin herhalde
Daha da arttırarak devam
Tamam yazarım canım. Kimi görünce vazgeçtin ben var anlamamak ben var fransız kalmakKızlar sizi görünce buraya yazmaktan vazgectim.
Bu arada 60 60 yaptım hayatim kenara köşeye yaz