- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #2.761
Süpersin ya maşallah ... Sakın sakın bırakma kendini , ortama kaptırma . Ne zorluklarla verdin o kiloları 3-5 günlük arada emeklerini ziyan etme . Yaz buraya , okumaya çalış ki hep aklında olalım , frenlesin seni .Kızlar ben yürüyüşe başlayalı tam bir ay oldu.
60.400 ile başladım
58.500 e indim şu anda.
Basen hareketlerine başlayalı da 13 gün oldu.
Ölçme yapmadım daha...
Şimdi ben yarından itibaren pazara kadar misafirlige gidiyorum
Tabi kii spor yapamayacağım.
Veee inşallah verdiğimi de almadan dönerim.
Umudum varr tabi kii az yiyeceğim.
Sguat yaparım diye düşünüyorum çünkü biraz daha alıştı vücudum.
Yazmaya çalışacağım takipte olacağım yine de.
Kızlar ben yürüyüşe başlayalı tam bir ay oldu.
60.400 ile başladım
58.500 e indim şu anda.
Basen hareketlerine başlayalı da 13 gün oldu.
Ölçme yapmadım daha...
Şimdi ben yarından itibaren pazara kadar misafirlige gidiyorum
Tabi kii spor yapamayacağım.
Veee inşallah verdiğimi de almadan dönerim.
Umudum varr tabi kii az yiyeceğim.
Sguat yaparım diye düşünüyorum çünkü biraz daha alıştı vücudum.
Yazmaya çalışacağım takipte olacağım yine de.
Yaaa Canlar çok tatlisiniz çok teşekkür ederim.Süpersin ya maşallah ... Sakın sakın bırakma kendini , ortama kaptırma . Ne zorluklarla verdin o kiloları 3-5 günlük arada emeklerini ziyan etme . Yaz buraya , okumaya çalış ki hep aklında olalım , frenlesin seni .
Güzel bir misafirlik olur umarım ...
maşallah sana fırsat buldukça tuvalette ,diş fırçalarken bile bir fırsatı bulup squat falan yapmaya çalış ve devamını dilerim
Tebrikler canım ...Slm kizlarrr valla beni kimse merak etmemiş bugün ölçüm gunumdu
Bel=73 _70
Göbek =94 _90
Kalça =109_108
Basen=106_104
İç bacak=64_63
Ve kilooooo 70.9==》69.0
Kızlar diyet te yaptığım için üst baya bir gitti ama alt kısım 1 2 santim yinede çok şükür 15 gün için iyiii kendimi tebrik ediyorum
INSALLH canim yeni başladık ya ondan bende üst u problem etmiyorum ama alt az gidiyir yinede çok şükür cm cm olacak kimse sihirli deynekle fit olmuyor dimiTebrikler canım ...
Yaa benim de üst değil alt sıkıntı.
Olcak ama olacakk başka yolu yokk.
Aaaa ben de basenliyim ayol.heytt be çekilin yoldan basensiz hatun gelmiş
mariye devam canımmari candır can
motivasyonun kırılır tabı sık sık ugramıyorsun ki sayfamıza
Maşallah.bi maşallahınızı alayım
dıger yorumlarda da belırttıgım gıbı her sporda mekık cektım hem yatarak hem egık sehpa va spor salonunda oyle yaptım.ve mıde aletı var karna cekıs yapılıyor agırlıkla.o sekılde ınceldıgını dusunuyorum
canım benide zorladı hele son saniyeler bacağım bile ağrıdı düşün ama sınırlarımı zorladım .Sana tavsiyem sakın bırakma son rahat yapabildiğin kadar devam et canım.İlk plank challangede öyle yapmıştım 3 gün yapıp 1 gün ara verip 3 dk ya çıkardım normaldir bu program ağır zaten yapabildiğin kadar devam et bende öyle yapmaya devam edeceğim bakalım bırakmayıp yapabildiğim kadar yapacağım.Program bittiğinde faydasını fazlasıyla göreceğiz canım eminim bundanrose7634 bugün plank yaparken çok çok zorlandım . Yarın ne kadar dayanırım bilemiyorum . Programı yarıda kesebilirim o derece bitirdi beni .
Sen de durumlar nasıl ?
İkisi de 30 günlük bir program. Gösterilen hareketleri her gün arttırarak belli sayıya ulaşıyorsun.arkadaşlar posture challange ve thigh challenge ne demek netten baktım tam anlayamadım