Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Evi temizliyorum dün güya temizlik niyetine eşyalarını yerini değiştirmeye çalıştım olmadı bugün hala evle uğraıyorum ama
sabah 16 dk jesica ile yürüdüm,birde bölgesel çalıştım ama asıl egzersizlerimi akşama yapacağım birde plankım var
Kolay gelsin canım sana ben bitirdim o işi :KK73::KK73:

Öyle değil işte
problem göbek değil :eek:
herkez çekiyor da ben niye beceremiyorum :KK45:
Hink diye yarıda kalıyorum :KK53:
bi yerlerimi yirtsam da cık olmuyo:p
Ben de pek beceremiyorum ancak ayaklarımı koltuğun altına sıkıştırıyorum yada çocukları ayaklarımın üzerine oturtup öyle yapıyorum . Desteksiz bir garip oluyor tam doğrulamıyorum zaten ben mekik çekmeyi sevmiyorum o nedenle dert değil .
:lülülü: :confused::confused::confused:

Ben de pek beceremiyorum ancak ayaklarımı koltuğun altına sıkıştırıyorum yada çocukları ayaklarımın üzerine oturtup öyle yapıyorum . Desteksiz bir garip oluyor tam doğrulamıyorum zaten ben mekik çekmeyi sevmiyorum o nedenle dert değil .
:lülülü: :confused::confused::confused:

Ben de sevmiyorum pis mekik :KK62:

Yaşasın mari winsor :KK73::KK73::KK73:

Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi 750 makas+ 500 iç bacak+ 200 köprü+ 75 dankey kick+ beyonce butt
C cranial
Safir Taht Safir Taht 600 makas + 400 iç bacak + 180 sn plank + 100 sopa çevirme + 25 dk yürüyüş
TanGO TanGO Hamiş:anneadayı: Günlük yürüyüş
Ni5AN Ni5AN
@rise_rainbow
rose7634 rose7634 jessica 1 mil+500 makas+500 iç bacak+350 fire hyrans+mari winsör pilates+180 sn.plank
chentiq chentiq
serapozcan3343 serapozcan3343 100 makas +mari winsor + plates topu ile 100 basen eritme hareketi + 50 squats + 30 köprü +çeşitli basen eritme hareketi
Nefs Nefs 100 makas+30 squats.
kubik denen yer pelviks (kalça iskeleti) neyse zaten plank mekikten daha etkili arkadaşlar.

Off. Cay icip kitap okuyup serilmek istiyorum sadece :KK51:.. gel motivasyooo nnnnn gelllll

Kızlar ben yürüyüşe başlayalı tam bir ay oldu.
60.400 ile başladım
58.500 e indim şu anda.
Basen hareketlerine başlayalı da 13 gün oldu.
Ölçme yapmadım daha...
Şimdi ben yarından itibaren pazara kadar misafirlige gidiyorum :KK43: :KK43:
Tabi kii spor yapamayacağım.
Veee inşallah verdiğimi de almadan dönerim.
Umudum varr tabi kii az yiyeceğim.
Sguat yaparım diye düşünüyorum çünkü biraz daha alıştı vücudum.
Yazmaya çalışacağım takipte olacağım yine de. :KK36::KK36::KK36::KK36:

Off. Cay icip kitap okuyup serilmek istiyorum sadece :KK51:.. gel motivasyooo nnnnn gelllll
Aynaya bak chentiq , sonra asıl olman gereken sana yakışan , istediğin kiloyu , fiziği düşün motivasyonun alası orda .
20-30 kilo verenler var , biz neden yapamayalım . Anahtar kelime kararlı olmak . Önce sporunu yap sonra keyif çayı eşliğinde , uzan kitabını oku ... Yorgun ama daha mutlu olacaksın emin ol .

X