- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #2.741
Kolay gelsin canım sana ben bitirdim o işiEvi temizliyorum dün güya temizlik niyetine eşyalarını yerini değiştirmeye çalıştım olmadı bugün hala evle uğraıyorum ama
sabah 16 dk jesica ile yürüdüm,birde bölgesel çalıştım ama asıl egzersizlerimi akşama yapacağım birde plankım var
yanlış yapıyorsundur yada bel sırt zayıfdır .Kubik yukarda bel yere yapışık yarım çekersin sendeÖyle değil işte
problem göbek değil
herkez çekiyor da ben niye beceremiyorum
Hink diye yarıda kalıyorum
bi yerlerimi yirtsam da cık olmuyo
saağol canım neyse ben devam edim lak lak ederek bitmiyorKolay gelsin canım sana ben bitirdim o işi
Ben de pek beceremiyorum ancak ayaklarımı koltuğun altına sıkıştırıyorum yada çocukları ayaklarımın üzerine oturtup öyle yapıyorum . Desteksiz bir garip oluyor tam doğrulamıyorum zaten ben mekik çekmeyi sevmiyorum o nedenle dert değil .Öyle değil işte
problem göbek değil
herkez çekiyor da ben niye beceremiyorum
Hink diye yarıda kalıyorum
bi yerlerimi yirtsam da cık olmuyo
Yok kız yanlış yapmaktan değil.yanlış yapıyorsundur yada bel sırt zayıfdır .Kubik yukarda bel yere yapışık yarım çekersin sende
Evi temizliyorum dün güya temizlik niyetine eşyalarını yerini değiştirmeye çalıştım olmadı bugün hala evle uğraıyorum ama
sabah 16 dk jesica ile yürüdüm,birde bölgesel çalıştım ama asıl egzersizlerimi akşama yapacağım birde plankım var
Kolay gelsin canım sana ben bitirdim o işi
Ben de pek beceremiyorum ancak ayaklarımı koltuğun altına sıkıştırıyorum yada çocukları ayaklarımın üzerine oturtup öyle yapıyorum . Desteksiz bir garip oluyor tam doğrulamıyorum zaten ben mekik çekmeyi sevmiyorum o nedenle dert değil .
Bizde seni arıyordukAranan en tembel benim
Ben de sevmiyorum pis mekik
Yaşasın mari winsor
Haklısın nasil yapacaksın , zor olur .Bizde seni arıyorduk
Sen nirde kaldın
Ben üstten yaptım canım yoksa bebisle nasıl yapayım. Haziranda kız kardeşim gelecek yanıma anca o zamana benim temizlik
KesinlikleAynen ya mari candır
İstediğimiz ölçülere bir gelebilsek , mari yi koruma amaçlı hafta da 3-4 gün yaparız .
Derinlemesine daha başlamadımAranan en tembel benim
Sen niyetlenmişsin en azından benim planlarım arasında yok şimdilikDerinlemesine daha başlamadım
Aynaya bak chentiq , sonra asıl olman gereken sana yakışan , istediğin kiloyu , fiziği düşün motivasyonun alası orda .Off. Cay icip kitap okuyup serilmek istiyorum sadece.. gel motivasyooo nnnnn gelllll