- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
-
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #2.701
Ölmeyiz canım , karbonhidratı bir süre kesmem gerek , kontrolsüz tüketiyorum çünkü , aç olmasamda keyfi yiyorum . Bi de böyle denemek istiyorum inşallah başarabiliriz . Tango nun arada kaçamak hakları olacak tabii , malum ama benim mazeretim yok , olmamalı
Asılmaya devam canım. Pes etmek yok. İnşallah gelecek ay hepimiz için daha iyi olacak.O kadar spora nasıl hiç birşey olmaz anlamıyorum yaa.
Sen son zamanlarda iyice asılmıştın Oysaki. İnşallah bir dahaki ay daha iyi sonuçlar alırsın tatlım ❤
Bu yemeyle sanmıyorum o noktada olduğumaBende aynı fikirdeyim spor tek yeterli gelmiyor bir süre sonra o nedenle , şeker orucu konusuna da gel . Tango ve ben yarından itibaren şeker + un orucuna giriyoruz .
Yalnız sende şöyle bir durum olabilir , vücut bazen bir noktada takılı kalıyor , o direnç noktasını kırınca daha hızlı erime oluyor . Belki sende o durumdasındır . Çünkü ciddi spor yapıyorsun .
Ölmeyiz canım , karbonhidratı bir süre kesmem gerek , kontrolsüz tüketiyorum çünkü , aç olmasamda keyfi yiyorum . Bi de böyle denemek istiyorum inşallah başarabiliriz . Tango nun arada kaçamak hakları olacak tabii , malum ama benim mazeretim yok , olmamalı
Sonuçta sebze , meyve , şarküteri vs serbest , sınır yok . Sıkı bir diyet değil sadece şeker ve karbonhidratsız besleneceğiz bir süre ama sürüne sürüne mi olacak göreceğiz .
Düşüncem bu yönde , bakalım başarı oranım ve sonuç nasıl olacak , kendime çok güvenmesem de , şu anda kararlıyım . Zaman ne gösterecek yaşayıp göreceğiz kısmetse ...Makarna pilav falan da mı yemiycenz yav nasıl doycaniz siz
Makarna pilav falan da mı yemiycenz yav nasıl doycaniz siz
Evet makarna pilav da yok.o sorun değil de çorbaları yapıcam ben onu düşünüyorum. Hadi un koymadan yaparım da şehriye de olmaz o da karbonhidrat.yayla çorbasında da pirinç var biz her gün çorba içeriz ne yapıcam benDüşüncem bu yönde , bakalım başarı oranım ve sonuç nasıl olacak , kendime çok güvenmesem de , şu anda kararlıyım . Zaman ne gösterecek yaşayıp göreceğiz kısmetse ...
Ben de haftasonu pasta yaptım çoğunu eşime yedirsem de ben de yedim tabikiBen haftasonu beri dibine vurdum desem yeridir , vedalaşma faslım zor olacak
Düşüncem bu yönde , bakalım başarı oranım ve sonuç nasıl olacak , kendime çok güvenmesem de , şu anda kararlıyım . Zaman ne gösterecek yaşayıp göreceğiz kısmetse ...
Evet makarna pilav da yok.o sorun değil de çorbaları yapıcam ben onu düşünüyorum. Hadi un koymadan yaparım da şehriye de olmaz o da karbonhidrat.yayla çorbasında da pirinç var biz her gün çorba içeriz ne yapıcam ben
Safir Taht Yagmurun_kizi ben bir süredir ekmek yemiyorum zaten ekmeksiz kahvaltıya alıştım onda sıkıntı çekmem.dün kendime şekersiz reçel yaptım hazırlık olarak.çok güzel olduğunu iddia edemem ama beni idare eder normalde çok reçel yemem de seçenekler azalınca çeşit olsun diye ihtiyaç duyuyorum hep aynı şeyleri yemekten bıkıyor insan
Safir Taht Yagmurun_kizi ben bir süredir ekmek yemiyorum zaten ekmeksiz kahvaltıya alıştım onda sıkıntı çekmem.dün kendime şekersiz reçel yaptım hazırlık olarak.çok güzel olduğunu iddia edemem ama beni idare eder normalde çok reçel yemem de seçenekler azalınca çeşit olsun diye ihtiyaç duyuyorum hep aynı şeyleri yemekten bıkıyor insan
Belli bir süre belirledik , bu süre zarfında uymaya çalışıcaz . İftar diye birşey yok çünkü herşey serbest ve sınırlama koymadık sadece karbonhidrat ve şekerli gıdalar yasak .Gunaydin kizlar.
Dun 4 sayfa gecmise gittim ama listeyi bulamadim. Bir kac basen hareketi yaptim ben. Onun raporunu vereyim.
Bir de aeker ve un orucu konusulmus ama orucun iftarindanbahsetmemissiniz. Hic mi olmayacak iftar neyin. Nasil dayanacalsiniz. Hiiiccccc yapamam ben ya. Iradenizi ayakta alkosliyorum
Kıyamam sana ne kadan da düşüncelisin böyleyürü be lenay arkandayım ben
bakarsın size destek olmak için haftada bir yemem bende un
Kıyamam sana ne kadan da düşüncelisin böyle
Sen geç dalganı canım geç
Bende haddinden fazla tükettiğimden kısmak istiyorum , inşallah yapabilirizSafir Taht sadece dediğin şeyler benim her öğünüm de olanlar
inşallah yaparsınız
ben destek olurum size