Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

mekık hareketlerının gercekten etkısı var yanı ben mesela aynadan baktıgımda sıkılaştıgımı gorebılıyorum bunu gorunce basen ıcın de gaza gelıyorum umarım etkısını gorurum ben de burda ogrenıp uyguladıklarımın:KK70:

mekık hareketlerının gercekten etkısı var yanı ben mesela aynadan baktıgımda sıkılaştıgımı gorebılıyorum bunu gorunce basen ıcın de gaza gelıyorum umarım etkısını gorurum ben de burda ogrenıp uyguladıklarımın:KK70:
Görürsün inşallah , bildirimlerini düzenli yaparsan bu senin için itekleyici bir güç olabilir , bazen sırf hiçbirşey yazmadan geçmesin günüm bir şeyler yapayım da yazayım diye spor yaptığım günler oldu .

yenı mı basladınız sız ? mekık de ben cok zorlanıyordum nefesım daralıyordu yavas yavas yapa yapa alısıyorum. bu arada gobek de vardı evet su an bel ve gobekten yana sıkıntı yok sadece basenden dolayı armut tıpten cıkamadım :KK70:
Yok yeni başlamadım , 3 aydan fazla Zaman oldu herhalde . :olamaz: :KK48:

Görürsün inşallah , bildirimlerini düzenli yaparsan bu senin için itekleyici bir güç olabilir , bazen sırf hiçbirşey yazmadan geçmesin günüm bir şeyler yapayım da yazayım diye spor yaptığım günler oldu .
oyle paranoyak gıbı hıssedıyorum kendımı :KK70: habıre olcmek ıstıyorum kendımı bu da yoruyor benı..ılk ay hep baktım o yuzden strese gırdım nıye ıse yaramıyo dıye :KK70: bu sebeple mezurayı ablamın evınde bıraktım oraya gıttıkce yada o bıze geldıkce getırıyor oyle olcuyorum :)

kızlar beni merak etmişsiniz ama ben aynıyım dün ölçtüm ama aynıyım 25 inde başlamıştım:KK45::KK45: birde regl oldum.
:mad::mad::mad:
Safir Taht Safir Taht 'cım bu sabah bende aynı şeyi düşündüm çok hareket isteksizleştiriyor galiba etkili olduğunu düşündüğümüz 2-3 hareketi 1 ay yapıp değiştirmek gerek vücut şaşırsın.
Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi canım sen emzirdiğin için ekstradan kalori yakıyorsun hemde bayağı fazla koşuyla eşdeğer canım ikili rakamlara eminim yakında ulaşırsın.

Bu aydan çok umutluydum ama beklediğim gibi olmadı :skandal:
Geçen ay ile aynı çıktı ölçülerim :olamaz:
O kadar spora nasıl bişey olmaz anlamıyorum. Sanırım diyetsiz olmayacak. :KK51:

O kadar spora nasıl hiç birşey olmaz anlamıyorum yaa.
Sen son zamanlarda iyice asılmıştın Oysaki. İnşallah bir dahaki ay daha iyi sonuçlar alırsın tatlım ❤

kızlar beni merak etmişsiniz ama ben aynıyım dün ölçtüm ama aynıyım 25 inde başlamıştım:KK45::KK45: birde regl oldum.
:mad::mad::mad:
Safir Taht Safir Taht 'cım bu sabah bende aynı şeyi düşündüm çok hareket isteksizleştiriyor galiba etkili olduğunu düşündüğümüz 2-3 hareketi 1 ay yapıp değiştirmek gerek vücut şaşırsın.
Yagmurun_kizi Yagmurun_kizi canım sen emzirdiğin için ekstradan kalori yakıyorsun hemde bayağı fazla koşuyla eşdeğer canım ikili rakamlara eminim yakında ulaşırsın.
Hem Emzirdiğin için olabilir hem de gün içinde inan dinlenmeye zamanim yok evin içinde kosturmaca halindeyim

Bu aydan çok umutluydum ama beklediğim gibi olmadı :skandal:
Geçen ay ile aynı çıktı ölçülerim :olamaz:
O kadar spora nasıl bişey olmaz anlamıyorum. Sanırım diyetsiz olmayacak. :KK51:

Bende aynı fikirdeyim spor tek yeterli gelmiyor bir süre sonra o nedenle , şeker orucu konusuna da gel . Tango ve ben yarından itibaren şeker + un orucuna giriyoruz .

Yalnız sende şöyle bir durum olabilir , vücut bazen bir noktada takılı kalıyor , o direnç noktasını kırınca daha hızlı erime oluyor . Belki sende o durumdasındır . Çünkü ciddi spor yapıyorsun .:KK64:

Bende aynı fikirdeyim spor tek yeterli gelmiyor bir süre sonra o nedenle , şeker orucu konusuna da gel . Tango ve ben yarından itibaren şeker + un orucuna giriyoruz .

Yalnız sende şöyle bir durum olabilir , vücut bazen bir noktada takılı kalıyor , o direnç noktasını kırınca daha hızlı erime oluyor . Belki sende o durumdasındır . Çünkü ciddi spor yapıyorsun .:KK64:
Bugün yemekte un kullandım nasılsa yarın baslıycaz diye :KK70:

X