Arkadaşlar basen belasından hep beraber kurtuluyoruz...

Cok tesekkur ederim canım bırakmam devam edecem motive için teşekür ederim

o muhabbeti tekrar anlat nolurrrrr

kola çikolata kahve vazgeçilmezlerimdi benım de
ama uzun zamandır kola içmiyorum
çikolatayı arada
ama kahveyi hergun içiyorum. ve düzenli sporumu yapıyorum canımss
bak bak dalga geciiii...

Kola eve sokmuyorum ama dışarıda yerken gelirse hayir demiyorum. Kahve gun asiri mutlaka. Çikolata da neredeyse her gun hatta simdi bile canim cekti.. bakalim hem spor hem o nasil olur. Bu ay daha da asilacagim. Belden ust icin iyi de bana lazim olan asil armutun alt kisimlari

Ayyyy ne güzel kız acisinlar işte eriyooo yağlar eriyooo.
Geçer canım geçer...
Geçer Geçer Neler geçmedi kii bu da geçer dermisim şarkıya bağladım
Cok tatlisin yaaa ınsallh canım 18 ölçüm günü benim de heyecan var .
Havuzda esim keyif yapıyor ben de basen eritme hareketi her seferinde yarım saat kaliyorduk bu kez 1 saat olunca fazla geldi sanırım ondan tatlim o basenler gidecek ınsallh

bu ay da asılacağım derken geçen ay çok mu asıldın ki

Maşallah canim çok iyi sonuçlar almışsın , tebrik ederim

super olmuş sizin maşallah devamı gelır umarım.yazamasam da takıpteyım ben de aynen devam. iç bacak ıcın ılk sayfadakı hareketı mı yaptınız ? gunde en az kac defa ?

super olmuş sizin maşallah devamı gelır umarım.yazamasam da takıpteyım ben de aynen devam. iç bacak ıcın ılk sayfadakı hareketı mı yaptınız ? gunde en az kac defa ?

yaptığım her hareketi ilk sayfaya ekliyorum ki herkez yararlansın. 1. sayfanın dışında hareket yapmıyorum.

iç bacak için top sıkıstırma hareketini yapıyorum en fazla 500 kez. birde mari var tabıkı.

sende yapıyor musun bizim hareketlerden

ben bu azmi sizin sayenizde alıyorum canım bunu en iyi bilenlerdensin

sen hedefine ulaştığında ben de senin şu anki ölçülerinde olacam gibi

inşallah hep beraberce kurtulup parti yaparızz
Kısa zamanda beraber ulaşalım hedefe , incecik olalım ya , fazla mı inceyim diye bir sohbet konumuz olacak mı acaba ? İnşallah diyeyim

12 subat ve 12 mayıs arasındakı olculerımı vereyım ben de.tam 3 ay oldu
bel:79-71
kalça:105-100
iç bacak:59-57
bel ve kalça bekledıgımden ıyı ancak ıc bacak da sarkmalar var.basen kısmında yanlar da şişmiş gibi görünüyor pantalon giyince.toparlayıp ınceltmem lazım... :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…