- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
- #2.601
bunu üzerime aliniyorum. Ben de zorlaniyor ve sıkılıyorum. Bu arada ben dayanamadim bugun olcum yaptim. Bildirim yapsam olur mu simdiden....????
Ben de seninle ayni anda basladim sayilir. 2 hafta oldu ama bi hafta hastaydim. Haberler cok kotu. Ihtiyacim olmayan yerlerden gitmis...O zaman güzel haber var demektir...
Hadi Paylaş...
Ben de seninle ayni anda basladim sayilir. 2 hafta oldu ama bi hafta hastaydim. Haberler cok kotu. Ihtiyacim olmayan yerlerden gitmis...
küçük pilates topu olabilir yoda yoksa yastık olur canım
canım çembersiz hareketleri dene onlarda etkili iç bacak için veya videolar varPlates topum yokk
Yastıkla denedimm olmuyor...
Sağol tatlım teşekkür ederim
canım çembersiz hareketleri dene onlarda etkili iç bacak için veya videolar var
rica ederimBakayım canım benim teşekkür ederim...
Buldum canım bi tane paylaşayım hemen....rica ederim
küçük pilates topu olabilir yoda yoksa yastık olur canım
canım iyi de bu daha çok dediğin gibi karın ve bacak için iç bacak için yeterli değilBuldum canım bi tane paylaşayım hemen....
Amanin yaptım azcık daaa felaket yanıyoooo..
Göbek ve bacaklar için iç bacak için yana olan tekme daha iyi (casey ho 3,18 dk.daki hareket) en beğendiğim iç bacak çalışmalarını ekliyorum canım
canım iyi de bu daha çok dediğin gibi karın ve bacak için iç bacak için yeterli değil
Aşağıdaki videoda müthiş zor dış bacakda yani basen çalıştırıyor
ben kirlent kullanmistim. Bir de balon. Onun haricinde birkac havluyu icice sarip da kullanabilirsin.Kızlar bi şey sorayım iç bacak için çember dışında başka bir şey kullanan var mı?
Dedimm bizim kk 'nın zeki hatunlarinda vardır çözüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?