- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #2.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabıkı yapıyorum screenshot aldım spordan sonra mınderde yapıyorum hareketlerı :) ama su sıkıstırma hareketını ben kırlentle yapıyorum evdeyken.pılates topu alamadım bıde en fazla 300 defa yaptım daha cok yapmam gerekıyor demek kıyaptığım her hareketi ilk sayfaya ekliyorum ki herkez yararlansın. 1. sayfanın dışında hareket yapmıyorum.
iç bacak için top sıkıstırma hareketini yapıyorum en fazla 500 kez. birde mari var tabıkı.
sende yapıyor musun bizim hareketlerden
12 subat ve 12 mayıs arasındakı olculerımı vereyım ben de.tam 3 ay oldu
bel:79-71
kalça:105-100
iç bacak:59-57
bel ve kalça bekledıgımden ıyı ancak ıc bacak da sarkmalar var.basen kısmında yanlar da şişmiş gibi görünüyor pantalon giyince.toparlayıp ınceltmem lazım... :/
aynen bunu ben de soylemıstım burda.sureklı aynı hareketlerı yapınca vucut alısıyor ve tepkı vermıyor o yuzden baska hareketler deneyıp sonra tekrar daha once yaptıklarımıza donmek gerekDeğişiklik yapıyoruz aslında ama yeterli gelmiyor demek ki
Bende merak ediyorum kızları gelselerde yazsalar
bir de rose çok spor yapıyor , onu da aynı şekilde merak ediyorum .
Değişiklik yapıyoruz aslında ama yeterli gelmiyor demek ki
Bende merak ediyorum kızları gelselerde yazsalar
bir de rose çok spor yapıyor , onu da aynı şekilde merak ediyorum .
tabıkı yapıyorum screenshot aldım spordan sonra mınderde yapıyorum hareketlerı :) ama su sıkıstırma hareketını ben kırlentle yapıyorum evdeyken.pılates topu alamadım bıde en fazla 300 defa yaptım daha cok yapmam gerekıyor demek kı
Fazla mi inceyim yeni topikte mutlaka olmam lazim
aranızdayım zaten sadece bellı bır duzende gıtmedıgımden bıldırımlere uyamam :) bır de telden gırınce dellenıyorum reklamlar yuzunden bı turlu ıstedıgım sayfaya gelemıyorum benı ekleyebılırsınız lısteye. haftada uc gun yapıyorum ben.gerı kalan gunlerde yuruyus yapıyorum yarım saat bır saat. gırebıldıkce yazacagım ben de buraya.canım sende harika gidiyorsun
basen maalesef aynı problemı yaşıyoruzz istersen sende katıl aramıza beraber yok edelim o basenleri..
aranızdayım zaten sadece bellı bır duzende gıtmedıgımden bıldırımlere uyamam :) bır de telden gırınce dellenıyorum reklamlar yuzunden bı turlu ıstedıgım sayfaya gelemıyorum benı ekleyebılırsınız lısteye. haftada uc gun yapıyorum ben.gerı kalan gunlerde yuruyus yapıyorum yarım saat bır saat. gırebıldıkce yazacagım ben de buraya.
bel ıncecık oldu ama ıc bacak ve yanlar olduruyor benı
onu ıkı sekılde not almısım hangısı basen olcum bılemedım bı yerde 98 yazmısım bı yerde 80. mezura ablamda.ona gıdınce yenıden olcup yazarım.buyuk ıhtımal 98 olandırtmm ekleyeyim de basen ölçünü de yazar mısın..
iç bacak ve basen için mariyi her gun mutlaka yap şiddetle tavsiye ederim yanii
Galiba öyle . Yalnız hareket çeşitleri arttıkça benim spor yapma isteğim gidiyor , kafadan zor ve uzun sürecek hissi oluşuyor .aynen bunu ben de soylemıstım burda.sureklı aynı hareketlerı yapınca vucut alısıyor ve tepkı vermıyor o yuzden baska hareketler deneyıp sonra tekrar daha once yaptıklarımıza donmek gerek
Olabilir bence deneyelim .acaba düzenli 1 ay mı yapsak ki
bir ay mari diğer ay helen falan..
ayy roseyi sorma ya ben en çok onu merak ediyorum zatenn
ben spor salonundakı hareketler bıtınce kendımce mınderde hareketler yapıyorum o hareketlerı de burdan ve baska platformlardan baktıklarımla bırlestırıp yapıyorum.her zaman aynı hareketlerı yapmıyorum araya farklı farklı hareketler kouyuyorum.gercekten bel ve kalçadakı etkısı guzel.kılo vermedım ama ınceldıgımı hıssedıyorum sadece ıc bacak ve yanlar hala aynı gıbıGaliba öyle . Yalnız hareket çeşitleri arttıkça benim spor yapma isteğim gidiyor , kafadan zor be üzüm sürecek hissi oluşuyor .
oluo mu oyle ya aklıma geldıydı yemın ederım alayım barıkız plates topuna para vermene gerek yokkı ben oglumun topuyla yapıyorum
aranızdayım zaten sadece bellı bır duzende gıtmedıgımden bıldırımlere uyamam :) bır de telden gırınce dellenıyorum reklamlar yuzunden bı turlu ıstedıgım sayfaya gelemıyorum benı ekleyebılırsınız lısteye. haftada uc gun yapıyorum ben.gerı kalan gunlerde yuruyus yapıyorum yarım saat bır saat. gırebıldıkce yazacagım ben de buraya.
bel ıncecık oldu ama ıc bacak ve yanlar olduruyor benı
Çok aşırı spor yapılmadığı taktirde , sırf sporla verilmiyor kilo bence .ben spor salonundakı hareketler bıtınce kendımce mınderde hareketler yapıyorum o hareketlerı de burdan ve baska platformlardan baktıklarımla bırlestırıp yapıyorum.her zaman aynı hareketlerı yapmıyorum araya farklı farklı hareketler kouyuyorum.gercekten bel ve kalçadakı etkısı guzel.kılo vermedım ama ınceldıgımı hıssedıyorum sadece ıc bacak ve yanlar hala aynı gıbı
mekık cektım hem yatarak hem de egık mekık sehpasında bı de mıde aletı var agırlıkla karnına cekıyorsun eglıp duzelıp vs. sımıtler vardı hala da var bıraz onlar ıcın yarın ıtıbarıyle agırlıkla saga sola egılıp hareketler yapacagım sımıtler oyle gıdıyormus.Bel için neler yaptın peki , göbek , simitler de var mıydı gittiler mi ?
Hımmm anladım , mekik fazla yapamıyorum . Sopa çeviriyorum bir süredir , umarım etkili olur .mekık cektım hem yatarak hem de egık mekık sehpasında bı de mıde aletı var agırlıkla karnına cekıyorsun eglıp duzelıp vs. sımıtler vardı hala da var bıraz onlar ıcın yarın ıtıbarıyle agırlıkla saga sola egılıp hareketler yapacagım sımıtler oyle gıdıyormus.
aşırı yapmıyorum ben de orta hızda yuruyup az surelı bısıklet kurek ve eklıptık bısıklet kullanıyorumÇok aşırı spor yapılmadığı taktirde , sırf sporla verilmiyor kilo bence .
Bende mesela kıyafette neredeyse 1 neden değiştim ama kilom aynı .