- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
Siteye giremedim ki girince gördüm hemen yazdım sizeKız kaç kere etiketledim seni nasıl unutursun Yoksam memnun musun basenlerinden
Yok olasicalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siteye giremedim ki girince gördüm hemen yazdım sizeKız kaç kere etiketledim seni nasıl unutursun Yoksam memnun musun basenlerinden
Yok olasicalar
Haha inşAllah daha guzellerine kavusursun canım:)Kız senin fazlalıģin yok ki
Senin ölçülerine insem yeter bana
Bence de bir sure sonra olcelim tekrar. Ama farketmezse moral bozmak yok bu basenler bir anda oluşmadı öyle kolay gitmeyebilirler yılların birikimiYagmurun_kizi 75
C cranial
Safir Taht
@tantanis
@irva34
@rise_rainbow
@cocoo_
Selenofil 30
@Helcin10
@nazlma
Zynpnz666
M Mrtays
TanGO 100
@flz9035
Evet arkadaşlar kimler kaçar tane yaptı söylesin bakalım. Kaytarmaca yok yaza kadar o basenler gidecek
Hanımlar 15-20 günde bir tekrar ölçüm yapıp bildirelim ne dersiniz.
300 ic bacak 300 basen hareketi kayitlara gecsin canım :))Yagmurun_kizi 75
C cranial
Safir Taht
@tantanis
@irva34
@rise_rainbow
@cocoo_
Selenofil
@Helcin10
@nazlma
Zynpnz666
M Mrtays
TanGO 100
@flz9035
Evet arkadaşlar kimler kaçar tane yaptı söylesin bakalım. Kaytarmaca yok yaza kadar o basenler gidecek
tabi ki moral bozmak yok ben 3 aya yakindir yapıyorum 3 cm inceldi daha...Bence de bir sure sonra olcelim tekrar. Ama farketmezse moral bozmak yok bu basenler bir anda oluşmadı öyle kolay gitmeyebilirler yılların birikimi
Canim üst bacak 59 ölçtüm
Ama sanki iki bacagim esit değil gibi yada bana mi öyle geldi
Maşallah , süpersin 3 ay uzun bir zaman devam etmen çok güzel ve daha da inceleceksin eminim . Arada vücunu şaşırtmalısin bence yani bende çok bilmem ama öyle derlertabi ki moral bozmak yok ben 3 aya yakindir yapıyorum 3 cm inceldi daha...
amaa aldigim tepkiler cok hos kuzenim bacaklarin incelmis dedi yillardir aldigim ilk bacaklarin incelmis tepkisi:))
bu hareket kesinlikle ise yarayacakk kesinlikle yilmak yoook
Ay evet ya niye böyle acaba bende kendimden korktuydum.Bende de aynısı oldu ya ölçüyorum
ölçüyorum arada 1 cm fark var sonra dedim boşver bir de bunu sıkıntı yapma , bıraktım sırf sağın ölçünü aldım
Yapısal herhalde , malum iki kaş , göz arasında bile azda olsa fark oluyor . Önce bir inceltelim de sonra ikisini eşitlemeye çalışırız ya da kalın olanı her seferinde 10 tane fazla yapalım . Bir ihtimal dengelenir . Umut fakirin ekmeği napalımAy evet ya niye böyle acaba bende kendimden korktuydum.
Niye böyle sence canım ay diger bacagim daha zayif gibi korktum.
Benim önceden ayniydi kendi kafamca spora basladimYapısal herhalde , malum iki kaş , göz arasında bile azda olsa fark oluyor . Önce bir inceltelim de sonra ikisini eşitlemeye çalışırız ya da kalın olanı her seferinde 10 tane fazla yapalım . Bir ihtimal dengelenir . Umut fakirin ekmeği napalım
Sen daha önce ölçmüşmüydün , ben ilk kez ölçtüm . 1 cm çok farkedilmez herhalde . Düşünmeyelim bence , yeni bir kompleks çıkarmayalım kendimize yok yok yine de 5 fazla yapalım ne olur ne olmazBenim önceden ayniydi kendi kafamca spora basladim
Yok şekerim 10:çok olmaz mi Kiz ben 1 eksik yapyodum
Gerçi 1 cm fark var diyoz 5 mi olsa.
insallah incelecegiz canimm :))Maşallah , süpersin 3 ay uzun bir zaman devam etmen çok güzel ve daha da inceleceksin eminim . Arada vücunu şaşırtmalısin bence yani bende çok bilmem ama öyle derler
Başlama tarihi benimde 15.02 olsun. Teşekkürler.İşte tablomuz
Nick Başlama tarihi Eski Basen cm Yesi Basen cm Eski kalça cm Yeni Kalça cm Eski Üst Bacak Cm Yeni üst Bacak Cm Yagmurun_kizi 15.02.2016 106 . 104 . 60 . C cranial . 101 . 102 . 59 . Safir Taht . 98 . 100 . 58 . @tantanis . 97 . 97 . 53 . @irva34 . 102 . 95 . 56 . @rise_rainbow . 98 . 99 . 60 . @cocoo_ 14.02.2016 97 . 101 . 59 . @Helcin10 15.02.2016 90 . 90 . 50 . @nazlma 15.02.2016 90 . 92 . 53 . TanGO 15.02.2016 103.5 . 102 . 55 . Selenofil 15.02.2016 92 . 95 . 59 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Dün 100 tane yaptım. Eline sağlık.Yagmurun_kizi 75
C cranial
Safir Taht
@tantanis
@irva34
@rise_rainbow
@cocoo_
Selenofil
@Helcin10
@nazlma
Zynpnz666
M Mrtays
TanGO 100
@flz9035
Ölçülerini hala bekliyorum canimSiteye giremedim ki girince gördüm hemen yazdım size
İnşallah canım hepimiz yaza fit girecegiz Kaytarmaca yok amaHaha inşAllah daha guzellerine kavusursun canım:)
Yok ya basen çok cirkin duruyo 93 falan olsa o zaman süper
Artık oda senin programinla olacak
Oo hızlı açılış olmuş bugün daha fazla bekliyorum o zaman150 bir bacak 150 diger bacak bugun kendimi aştım:))))
300 mu 1.mız sensin herhalde300 ic bacak 300 basen hareketi kayitlara gecsin canım :))
Daha da arttırarak devamBugün 100 adet yaptım .
Hızlısın canım o dediğin haraket videomuzda 10.dk dan sonra var canım benimGünaydın kızlar. Sabah sabah gaza geldim hareketleri yaptım. 100er basen 50 iç bacak. Bi de benim eskiden yaptığım kalça kaldırma hareketi vardı. Kalçayı kaldırmak isteyenlere squat yerine öneririm squat bacak kalinlastiriyor çünkü. Bende bu hareket baya etkili olmuştu. Sırt üstü uzanıp dizleri kiriyorsunuz kalçayı yukarı kaldırıp indiriyorsunuz hareket çok kolay. Bunu da 20 adet yaptım bu sabah