- 6 Şubat 2020
- 417
- 189
- 27
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Esinin spermleri nasıl canım çok mu kötuSebepsiz degil ne yazık ki canim pco var bende eşimde de ileri hızlı hareketli sorunu var
Bende de pco var evlenmeden öncede vardı bi tedavisi olmadığı için zor bi durum ama aşılamayacak bişi degil haftaya burada güzel haberler vereceğiz birbirimize bakın görünSebepsiz degil ne yazık ki canim pco var bende eşimde de ileri hızlı hareketli sorunu var
Yok çok kötü değil kuzum çok şükür yıkama sonrası 28.5 milyon ileri hızlı %100 yavaş hareketli %100 şeklinde sonuç çıktıEsinin spermleri nasıl canım çok mu kötu
Ay kızlarr guzel bi haber olsa nasil vercez birbirimize bu haberi allah korusun birimizin ki olmazsa çok üzülcezBende de pco var evlenmeden öncede vardı bi tedavisi olmadığı için zor bi durum ama aşılamayacak bişi degil haftaya burada güzel haberler vereceğiz birbirimize bakın görün
İnşallah canım inşallahBende de pco var evlenmeden öncede vardı bi tedavisi olmadığı için zor bi durum ama aşılamayacak bişi degil haftaya burada güzel haberler vereceğiz birbirimize bakın görün
Herkes kendi kismetini yaşar kuzum zamanı gelen pozitifi görecek zamanı gelmeyen biraz daha uğraşacakAy kızlarr guzel bi haber olsa nasil vercez birbirimize bu haberi allah korusun birimizin ki olmazsa çok üzülcez
Olmazsa hangimiz olursa ona daha fazla dua edecegiz ki öbür ay aynı sevinci yine yaşayalım diyeAy kızlarr guzel bi haber olsa nasil vercez birbirimize bu haberi allah korusun birimizin ki olmazsa çok üzülcez
Anladim canim hayırlısıYok çok kötü değil kuzum çok şükür yıkama sonrası 28.5 milyon ileri hızlı %100 yavaş hareketli %100 şeklinde sonuç çıktı
İnşallah hiç gerek kalmazdı hepimiz güzel haberi veririzOlmazsa hangimiz olursa ona daha fazla dua edecegiz ki öbür ay aynı sevinci yine yaşayalım diye
Herkes kendi kismetini yaşar kuzum zamanı gelen pozitifi görecek zamanı gelmeyen biraz daha uğraşacak
3umuzde pozitifi görüyormuşuz bide ne guzel olurdu yaOlmazsa hangimiz olursa ona daha fazla dua edecegiz ki öbür ay aynı sevinci yine yaşayalım diye
Gögüslerimde hic bir ağrı yok sadece dokununca biraz hassas gibi ama acimiyor canimKızlar çatlatma ignesinden sonra illa ki göğüsler acıyor normalde önceki ignlerimde sadece uç kısımlarına dokunamazdım simdi cevreside acıyor sizde nasıl suan
Çok güzel olur hiç unutmam sizi o zman3umuzde pozitifi görüyormuşuz bide ne guzel ol
Ayy bende hiç unutamam Allah'ım yüzümüzü güldürsün insallah şimdi hangimiz en önce test yapacak genimki gelecek ayın dokuzunda olacakÇok güzel olur hiç unutmam sizi o zman
Benimkiler bayağı ağrıyor ya sadece ucu değil etrafi da sanki sertleşti gibi de ve kol altıma doğru da ağrı var 2 ay önce de çatlatma iğnesi kullanmıştım sadece uçlarda ağrı olmuştu bu sefer biraz daha farklıKızlar çatlatma ignesinden sonra illa ki göğüsler acıyor normalde önceki ignlerimde sadece uç kısımlarına dokunamazdım simdi cevreside acıyor sizde nasıl suan
Çok çok güzel olur ya ömür boyu hatıra kalır hepimize3umuzde pozitifi görüyormuşuz bide ne guzel olurdu ya
Hadi insallahBenimkiler bayağı ağrıyor ya sadece ucu değil etrafi da sanki sertleşti gibi de ve kol altıma doğru da ağrı var 2 ay önce de çatlatma iğnesi kullanmıştım sadece uçlarda ağrı olmuştu bu sefer biraz daha farklı
Benim ki cuma günü 4 gün kaldıAyy bende hiç unutamam Allah'ım yüzümüzü güldürsün insallah şimdi hangimiz en önce test yapacak genimki gelecek ayın dokuzunda olacak
AminnnÇok çok güzel olur ya ömür boyu hatıra kalır hepimize
Benimki gibi seninki de demek ki bekleyecegiz artık güzel haberiBenimkiler bayağı ağrıyor ya sadece ucu değil etrafi da sanki sertleşti gibi de ve kol altıma doğru da ağrı var 2 ay önce de çatlatma iğnesi kullanmıştım sadece uçlarda ağrı olmuştu bu sefer biraz daha farklı