Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sebepsiz degil ne yazık ki canim pco var bende eşimde de ileri hızlı hareketli sorunu var
Bende de pco var evlenmeden öncede vardı bi tedavisi olmadığı için zor bi durum ama aşılamayacak bişi degil haftaya burada güzel haberler vereceğiz birbirimize bakın görün

Bende de pco var evlenmeden öncede vardı bi tedavisi olmadığı için zor bi durum ama aşılamayacak bişi degil haftaya burada güzel haberler vereceğiz birbirimize bakın görün
Ay kızlarr guzel bi haber olsa nasil vercez birbirimize bu haberi allah korusun birimizin ki olmazsa çok üzülcez

İnşallah canım inşallah ben evlenmeden önce bilmiyordum çünkü hiç bir zaman adetim gecikmedi kilom yok asiri bir tuylenmem yok doktor pco deyince çok şaşırdım inanmadım basta sonra bana ultrasonda gösterdi öyle inandım

Kızlar çatlatma ignesinden sonra illa ki göğüsler acıyor normalde önceki ignlerimde sadece uç kısımlarına dokunamazdım simdi cevreside acıyor sizde nasıl suan

Kızlar çatlatma ignesinden sonra illa ki göğüsler acıyor normalde önceki ignlerimde sadece uç kısımlarına dokunamazdım simdi cevreside acıyor sizde nasıl suan
Benimkiler bayağı ağrıyor ya sadece ucu değil etrafi da sanki sertleşti gibi de ve kol altıma doğru da ağrı var 2 ay önce de çatlatma iğnesi kullanmıştım sadece uçlarda ağrı olmuştu bu sefer biraz daha farklı

Benimki gibi seninki de demek ki bekleyecegiz artık güzel haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…