- 10 Nisan 2014
- 3.759
- 10.144
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
- #1.901
merhaba, trabzonda kime gidiyorsunuz?Bakalm belki ben de oyle yaparim :)) aslinda doktork trabzonun en iyi doktoru ama . Bahceci de cok iyi doktorlari aile gibi cok kararsizm
merhaba, trabzonda kime gidiyors
Merhaba canim Hasan Tahsin Sanisoglumerhaba, trabzonda kime gidiyorsunuz?
ilk kez duydum ama ben rizedeyim tabi :)H
Merhaba canim Hasan Tahsin Sanisoglu
Dün bahçeci hakkında biraz araştırma yaptım, artık onda da kararsızım malesefBakalm belki ben de oyle yaparim :)) aslinda doktork trabzonun en iyi doktoru ama . Bahceci de cok iyi doktorlari aile gibi cok kararsizm
Canım ben şubat 1 de yaptırdım Doktor 14-15 Şubat gibi hcg baktır dedi Bugün test verdim sonuç 10.80 e malum pazar Bugün de hocaya da danışamadım var mı yok mu bilemiyorum yarın görüşücem Çok fenalardayımMerhaba arkadaşlar 4 gün önce aşılama yaptırdım. Hağla devam eden kasık ağrılarım var bel ağrısıda cabası merak ediyorum aşılama yaptırıp hamile kalanlar carmı tek gebelik veya çoğul gebelik gibi eğer aşılama yaptıranlar cevap verirse burdan bu sürecimizi birlikte geçire biliriz isterseniz inşallah bebişlerimiz olur. Hayırlısı ile cevaplarınızı bekliyorum.
2 gun de bir kan vermen lazım canım eğer değerin düzenli bir şekilde yükselirse meleğin seninle demektirCanım ben şubat 1 de yaptırdım Doktor 14-15 Şubat gibi hcg baktır dedi Bugün test verdim sonuç 10.80 e malum pazar Bugün de hocaya da danışamadım var mı yok mu bilemiyorum yarın görüşücem Çok fenalardayım
O 2 gün nasıl geçicek hiç bilmiyorum canım şuan sabah bile olmuyor2 gun de bir kan vermen lazım canım eğer değerin düzenli bir şekilde yükselirse meleğin seninle demektirsevindim senin adına
İnsallah meleğin seninledir kuzumO 2 gün nasıl geçicek hiç bilmiyorum canım şuan sabah bile olmuyor
İnşallahİnsallah meleğin seninledir kuzum
Ayy ben deeee gordummmm napacaz biz kime guvenecezzz :)Dün bahçeci hakkında biraz araştırma yaptım, artık onda da kararsızım malesef
Valla bilmiyorum , forumlarda kızların paylaşımlarına yönelicem ayrıntılı hafta sonu bakalim kim nerden memnun kalmışAyy ben deeee gordummmm napacaz biz kime guvenecezzz :)
Tamam canimValla bilmiyorum , forumlarda kızların paylaşımlarına yönelicem ayrıntılı hafta sonu bakalim kim nerden memnun kalmış❣