Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah kuzum ya umudum yok demek istemiyorum ama gerçekten umudum yok nedense olsa hissetmez miydim hiç varmış gibi hissetmiyorum 😔
Hayır oyle düşünme lütfen hiç belirtiler olmadan hamile kalanlar var biz bilemeyiz ki her zman hissedemeyiz çaktırmadan içinde büyüyordur belki annesi strese girme üzülme sakın

Hayır oyle düşünme lütfen hiç belirtiler olmadan hamile kalanlar var biz bilemeyiz ki her zman hissedemeyiz çaktırmadan içinde büyüyordur belki annesi strese girme üzülme sakın
Ne güzel konuştun öyle ya inşallah canım ya cuma günü gelmek bilmez artık 🤦‍♀️ 18 temmuz adet günüm bakalım neler olacak 🤲

İnsallah kırmızılari görmeyiz ozmaan kadar canim
Kiminle konuşsam öyle diyor ama bilmiyorum inşallah pozitiftirde yanılmışım derim daha farklı biseyler olmasını bekliyorum galiba 🤷‍♀️
Amin tugçecim inşallah 🤲🤲
Evaa seni anlıyorum ama biz suan araftayı oldu mu olmadı mı diye ama sonuc ne olursa olsun on tabiyiz olumlu düşünmekte lazım ki herşeyi iyiye çevirelim

Belkide skalanıyor biyerlerde belkide uslu bir bebektir hic hissettirmiyor kendini Allah'dan umut kesilmezmiş canim

Ben sürekli yattıgım için evde rahatlıkla giriyorum aynı dili konusmak cok iyi geliyormuş onu anladım yaşayan yaşayanın halinden anlıyormuş yazın kızlar burda aklınıza geldikçe birbirimize ortak olalım bu süreçte inşallah

Ben sürekli yattıgım için evde rahatlıkla giriyorum aynı dili konusmak cok iyi geliyormuş onu anladım yaşayan yaşayanın halinden anlıyormuş yazın kızlar burda aklınıza geldikçe birbirimize ortak olalım bu süreçte inşallah
Aynen kızlar bu konuyu açarken sizinle karşılaşacağımi nerden bilbilirdim kader bence birbirimize dert ortağı olcaz insallah 🙂

Aynen yasadigimiz ufakta olsa belirtileri de yazalım 🤗

X