- 6 Şubat 2020
- 417
- 189
- 27
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Fatmanurun ki de 8 gunvardı galiba hadi bakalim ilk müjdemizi sen ver evaaBenim ki cuma günü 4 gün kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fatmanurun ki de 8 gunvardı galiba hadi bakalim ilk müjdemizi sen ver evaaBenim ki cuma günü 4 gün kaldı
İnşallah ilaçların etkisi değildirBenimki gibi seninki de demek ki bekleyecegiz artık güzel haberi
İnşallah kuzum ya umudum yok demek istemiyorum ama gerçekten umudum yok nedense olsa hissetmez miydim hiç varmış gibi hissetmiyorumFatmanurun ki de 8 gunvardı galiba hadi bakalim ilk müjdemizi sen ver evaa
Canım oyle deme ben 4 hafta 2 gundül hamileymişim ikincisinde ve hic bir sekilde hissetmedim sonra aldırdim tabikiİnşallah kuzum ya umudum yok demek istemiyorum ama gerçekten umudum yok nedense olsa hissetmez miydim hiç varmış gibi hissetmiyorum
Hayır oyle düşünme lütfen hiç belirtiler olmadan hamile kalanlar var biz bilemeyiz ki her zman hissedemeyiz çaktırmadan içinde büyüyordur belki annesi strese girme üzülme sakınİnşallah kuzum ya umudum yok demek istemiyorum ama gerçekten umudum yok nedense olsa hissetmez miydim hiç varmış gibi hissetmiyorum
İnsallah kırmızılari görmeyiz ozmaan kadar canimHafta sonu adet günüm ama bende pazartesiyi bekleyeceğim 20 temmuz kan tahlili yaptıracagım adet olmazsam
Kiminle konuşsam öyle diyor ama bilmiyorum inşallah pozitiftirde yanılmışım derim daha farklı biseyler olmasını bekliyorum galibaCanım oyle deme ben 4 hafta 2 gundül hamileymişim ikincisinde ve hic bir sekilde hissetmedim sonra aldırdim tabiki
Ne güzel konuştun öyle ya inşallah canım ya cuma günü gelmek bilmez artık 18 temmuz adet günüm bakalım neler olacakHayır oyle düşünme lütfen hiç belirtiler olmadan hamile kalanlar var biz bilemeyiz ki her zman hissedemeyiz çaktırmadan içinde büyüyordur belki annesi strese girme üzülme sakın
İnsallah kırmızılari görmeyiz ozmaan kadar canim
Amin tugçecim inşallahKiminle konuşsam öyle diyor ama bilmiyorum inşallah pozitiftirde yanılmışım derim daha farklı biseyler olmasını bekliyorum galiba
Belkide skalanıyor biyerlerde belkide uslu bir bebektir hic hissettirmiyor kendini Allah'dan umut kesilmezmiş canimHayır oyle düşünme lütfen hiç belirtiler olmadan hamile kalanlar var biz bilemeyiz ki her zman hissedemeyiz çaktırmadan içinde büyüyordur belki annesi strese girme üzülme sakın
Düşünmemeye çalış diyeceğim ama imkansız gibi birsey canım o yuzden hayirlısın kucaklarimız boş kalmasın insallahKiminle konuşsam öyle diyor ama bilmiyorum inşallah pozitiftirde yanılmışım derim daha farklı biseyler olmasını bekliyorum galiba
Aynen kızlar bu konuyu açarken sizinle karşılaşacağımi nerden bilbilirdim kader bence birbirimize dert ortağı olcaz insallahBen sürekli yattıgım için evde rahatlıkla giriyorum aynı dili konusmak cok iyi geliyormuş onu anladım yaşayan yaşayanın halinden anlıyormuş yazın kızlar burda aklınıza geldikçe birbirimize ortak olalım bu süreçte inşallah
Belkide skalanıyor biyerlerde belkide uslu bir bebektir hic hissettirmiyor kendini Allah'dan umut kesilmezmiş canim
İnşallah canlarım bol bol dua edelim inşallah güzel haberleri vereceğizDüşünmemeye çalış diyeceğim ama imkansız gibi birsey canım o yuzden hayirlısın kucaklarimız boş kalmasın insallah
Aynen yasadigimiz ufakta olsa belirtileri de yazalımBen sürekli yattıgım için evde rahatlıkla giriyorum aynı dili konusmak cok iyi geliyormuş onu anladım yaşayan yaşayanın halinden anlıyormuş yazın kızlar burda aklınıza geldikçe birbirimize ortak olalım bu süreçte inşallah
İnsallah canimİnşallah canlarım bol bol dua edelim inşallah güzel haberleri vereceğiz
Ayyy inşallah evet güzel haber kapımızda ve cok mutlu olacagızAynen kızlar bu konuyu açarken sizinle karşılaşacağımi nerden bilbilirdim kader bence birbirimize dert ortağı olcaz insallah
Tamamdir canimAynen yasadigimiz ufakta olsa belirtileri de yazalım
Bugun kaçıncı gününüz ve belirtiniz var mı bide ateş ölçümü yapıyor musunuzAynen yasadigimiz ufakta olsa belirtileri de yazalım