- 13 Temmuz 2022
- 571
- 163
Bende beklemeyi düşünüyordum ama kistten de korkuyorum ovitrelle kist de yapabiliyorBende regl tarihimi bekleyeyim dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende beklemeyi düşünüyordum ama kistten de korkuyorum ovitrelle kist de yapabiliyorBende regl tarihimi bekleyeyim dedim
Ben 1 dera ovitrelle hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım , sonra 2 defa ovitrelle kullandım iğnenin 14. Günü adet oldumBende beklemeyi düşünüyordum ama kistten de korkuyorum ovitrelle kist de yapabiliyor
Peki aşılama günü progesteron kaçtı canım senin ?Ben 1 dera ovitrelle hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım , sonra 2 defa ovitrelle kullandım iğnenin 14. Günü adet oldum
Ona bakmadılar canım bendePeki aşılama günü progesteron kaçtı canım senin ?
Hmm anladım bakalım ya hayırlısıOna bakmadılar canım bende
Aynen ya hayırlısı olsunHmm anladım bakalım ya hayırlısı
Adet olmadığımız sürece umut varAynen ya hayırlısı olsun
Evet tek umudum o zaten ama belirti olmaması moduöu düşürüyorAdet olmadığımız sürece umut var
Belirtilere çok da takılmamak gerekiyor çünkü çoğu kişi belirtisiz gebe kalmış modunu düşürme İnşaallah gönlündekini Rabbim nasip eder sanaEvet tek umudum o zaten ama belirti olmaması moduöu düşürüyor
Amin inşallah isteyen herkese en hayırlı şekildeBelirtilere çok da takılmamak gerekiyor çünkü çoğu kişi belirtisiz gebe kalmış modunu düşürme İnşaallah gönlündekini Rabbim nasip eder sana
İnşallah senin kaçıncı günün pekiKızlar ne yaptınız bende akşam kan vereceğim sonuçlarınız pozitiftir umarım
Bugün 13. gün aslında yarın istemişti testi. Belkide yarın veririm bilemedim. Sabrım kalmadıAmin inşallah isteyen herkese en hayırlı şekilde
Herhangi belirtin var mı pekiBugün 13. gün aslında yarın istemişti testi. Belkide yarın veririm bilemedim. Sabrım kalmadı
Yok maalesef öyle değişik birşey hissetmiyorum. Gerçi böyle erkenden belirti görmek imkansız.Herhangi belirtin var mı peki
Bugün 13. gün aslında yarın istemişti testi. Belkide yarın veririm bilemedim. Sabrım kalmadı
Benimde progestan bugün bitti ama hala test yapmadımNaptınız kızlar? Bugün beni doktorum aradı progestan bittiyse kullanma dedi. Bende hamileliğimde hep kullandırdığı için elimde kalanlardan kullanıyordum. Progestan adetini baskıladığı için adet görmüyor olabilirsin. Kendisi pozitif olduğu için adet görmediğimi düşünüyor ama benim ümidim hiç kalmadı. Adet olacak gibiyim.
Bitince kullanmaman gerekiyormuş. Bittikten sonra adet görebiliyormuşsun. Ben kullandım muhtemelen adetimi baskıladım. Çünkü adet ağrısı gibi bir ağrım var. Hayırlısı olsun inşallahBenimde progestan bugün bitti ama hala test yapmadım
Aynen bitti benim ,normalde yarın regl günüm bakalım ama hiçbir şekilde belirtim yokBitince kullanmaman gerekiyormuş. Bittikten sonra adet görebiliyormuşsun. Ben kullandım muhtemelen adetimi baskıladım. Çünkü adet ağrısı gibi bir ağrım var. Hayırlısı olsun inşallah