Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde ilaçlar igneler 1000 aşılama 1500 tuttu gElsinlerde giden paraya acımaz yine bi yerde insan ama bahçeciyi duydunuz cok kişi ve tanııdıklarımda orda hamile kaldı olmazsa sansımı direk orada deniyeceğim
Evet bende olmazsa oraya mi gitsem diye düşünüyorum Ankara bahçeciye ama sürekli kontrol olduğu için kararsızım berfu hocayla görüştüm çok başarılı bir doktor olmazsa belki ona giderim direk ama biraz daha pahalı orası

Mesajı görmedim canım dün ilk defa girip yazmaya başladım onceden hep okur geçerdim bi cesaret yazayım diyerek girdim tabi daha ögrenme aşamasındayım bizim 5 sene oldu evleneli o yuzden maddi olarak ne kadar zorlayacak olsa da tüp bebek ve bi önceki mesajda yazdım bahçecide cok istiyorum cok buyuk sorunu olan insanlarda bile cok etkili oluyor tabi yine rabbim bilir ama aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum başarı sansı yüksek degil sadece tüp bebek öncesi aracı gibi olanda oluyor ama umarım gerek kalmaz

Valla canım daha para verecek gücüm kalmadı buda olmazsa biraz zamanina bırakcam ne yapayım

Devlet hastanesine gitmeyi hiç istemiyorum ama tüp bebek icin galiba oraya giderim baya pahalı bildiğim kadarı ile

Bahcecinin namıni bende duydum geçen ay direk aradım hocayla görüştüm muayene ücreti 600 lira aşılama 3150 TL ve sperm testi 370 TL diye fiyat aldım önden hazırlıklı olalım diye ama tüp bebek konusunda bilmiyorum hangi şehirde kine gitmeyi düşünüyorsun?

Ben telefonda görüşme sagladım cok ilgililer gerçekten Herşeyi detaylı anlatıyorlar her soruya cevap veriyorlar ve ilk muayene ücretsiz tahliller elindeyse daha kolay oluyır hersey ben sakarya da yaşıyorum eşimin görev sebebiyle istanbuldaki bana daha yakın oldugu için mehmet raşit hoca var insgt. Felan hep takip ediyorum ve profesör olması daha güven veriyor kendısı ile yazışmamda oldu ve 7 8 senelik hamile kalamayan arkadasım orda ilk denemede kaldı 40 yaş üstü olanlarda bile cok etkili oldugunu gördüm

Konuya soyle bakıyorum 3 aşılamadan sonratüp bebek öneriliyore ben zaten 3 aşılama yaptırdığımda aşşagı yukarı masraflarla yeme içmeyle 10.000 geçer başarı sansım %80 olacak ama asılama da %15 20 gözümü karartıp ya direk tüp bebek yada beklemeye gireceğim aşılama tekrar yaptırmak istemiyorum ben

Evet doğrudur başarılı oldukları İnternette tüp bebek merkezi yazar yazmaz bahceci çıkmasından belli zaten tup bebek için fiyat aldin mi peki ben sadece aşılama için aldım ama merak ettim ne kadara yapıyorlar tup bebeği?

İnsallah aşılamalarımız tutar da böyle seylere hiç gerek kalmaz kızlar

Bana söyle soylediler fiyat belirleyemiyorlar cunku o birazda kişiye gore degısıyor dediler mesela yumurta az olusur bekletir bu ay donduralım diger ay başlayalım gibi durumlardan fiyat vermediler tam bide hocadan hocaya değişiyor ama ortalama ilaçlar cok fazla tutuyor tüp bebekte 20 .000 i bulur devlet hastanesinden raporlu oldugun zman ve yaşa gore yarıya düşüyormuş tabi biz hiç devlet hastanesine gitmediğim için rapor şansım yok direk ne denirse o olacak

Devlet hastanesine bende gitmem canim doktorlar çok sorumsuz davranıyorlar diye çok fazla yorum yapılmış çünkü bu süreçte yorucu bir süreç ve bastan savma doktorlarla uğraşamam

Devlet hastanesine bende gitmem canim doktorlar çok sorumsuz davranıyorlar diye çok fazla yorum yapılmış çünkü bu süreçte yorucu bir süreç ve bastan savma doktorlarla uğraşamam
Canim ben ilk gebeligimde doktorlar sayesinde düştü antibiyotiği pratisyen hekim yuksek dozda yazmış ve 5 gun kullanmam gerekiyordu 4 gun kullandim 5. Gun sabah bi baktm kanamam var hastaneye gittim devlete yaptiklariı tek sey serum takmak ve çok asırı pıhtılı bir sekilde kanamam olmuştu sonra ozele gittim iste odayi hazırladilar filan ama o zamana kadar cocuk rahimden coktan sarkmıştı ilacla da kurtaramadilar

Kıyamam ya çok geçmiş olsun canım Allahım tez vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…