- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 29
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
istemiyoruz canimTüp bebek denemeyi düşünmedin mi hic canım
Anladım canım hayırlısıistemiyoruz canim
Bende sabah 1 aksam 1 Progestan fitil kullanıyorum bende ilaçtan olduğunu düşünüyorum ama çok fazla olunca icimde şüphe uyandırdıCanım aşılamadan sonra doktorum progestan verdi onu kullaniyorum fitil seklinde her gece 1 kere 30 gun boyunca o yüzden sabah kalktığımda akıntım oluyo gün icerisinde de galiba ilacın etkisiyle beyaz akıntılarım oluyo bazende su gibi saydam oluyor anlamış değilim az önce doktorum ile konuştum ağrılar için ama aşılamadan kaynaklı değildir deyip bol su ic dedi bide ilac verdi
Bende sabah 1 aksam 1 Progestan fitil kullanıyorum bende ilaçtan olduğunu düşünüyorum ama çok fazla olunca icimde şüphe uyandırdıbol bol su iç ve uzanmaya özen göster ilk 2 gün benimde kasik ağrım oldu hep uzandim su içtim bol bol 4 günde hiç bir agrim kalmamıştı. Eşinin değerleri kaç çıkmıştı yıkama sonrası az önce yazmışsın da bizde de ileri hızda sorun var merak ettim
Anladım canım inşallah tutar ikimizindeYıkama sonrası sperm sayısı 11 milyon
İleri hızlı hareketlilik %95
Yikama önceside
Sperm sayısı 21 milyon
İleri hızlı hareketlilik %32
Boyle yazıyor aşılamadan sonra verdikleri kağıtta
Kaçıncı günün bugün canım?Belirti aradıkça insan daha cok sitrese giriyor bende sahsen durum öyle ama benim akıntım yok denecek kadar az bakalım bekleyip gorecegiz ama adet gecikmesi olmadan yapmayı düşünmüyorum bende bide eger tutmazsa bende tüp bebek istiyorum çünkü başarı sansı cok yuksek rabbim aratmadan bu maddi manevi zorluga girmeden nasip etsin hepimize kızlar
İnşallah canım 2021 anneleride biz oluruz inşallah sağlıklı olsunlarda başka birşey istemiyorumAnladım canım inşallah tutar ikimizinde
Yok aşılamanın 14.gününden sonra kan testinde belli oluyor bide eger adetün 17. Veya daha fazla gün kaldiysa adetini bekle derimİnşallah tutar canım ya çok istiyorum artıkben 30 gün bekleyip öyle test yapacakmışım sen kaç gün bekleyeceksin
5. Günüm canımKaçıncı günün bugün canım?
İnşallah canım sağlık herseyden önce geliyor tabi ki hem sağlıklı olsunlar hemde çok yıpratmadan gelsinler hem maddi maneviİnşallah canım 2021 anneleride biz oluruz inşallah sağlıklı olsunlarda başka birşey istemiyorum
Doktor galiba bu yüzden bana 30 gün sonra yaptır dedi canım de galiba 14 gün sonra bi idrar testi yaparım ama negatif görmekten yoruldum artıkYok aşılamanın 14.gününden sonra kan testinde belli oluyor bide eger adetün 17. Veya daha fazla gün kaldiysa adetini bekle derim
8 canım adaetime de 8 gün var zaten bekliyoruz bakalım senin?Kaçıncı günün bugün canım?
Benim 10. Günüm adetime 5 gün var benim de neler hissediyorsun?8 canım adaetime de 8 gün var zaten bekliyoruz bakalım senin?
30 gun sonra biraz uzun değil mi zaten 15 gun sonra falan adet oluyorsunDoktor galiba bu yüzden bana 30 gün sonra yaptır dedi canım de galiba 14 gün sonra bi idrar testi yaparım ama negatif görmekten yoruldum artık
Aynen aynen valla ilaçlar igneler özel hastene ücretleri baya yıprattı bide hep olumsuz unca insanda pskoloji diye birsey kalmıyor malesefİnşallah canım sağlık herseyden önce geliyor tabi ki hem sağlıklı olsunlar hemde çok yıpratmadan gelsinler hem maddi manevi
Ben de aynı şeyi diyorum ama tabi insanın aklı acaba oldu mu ki diyip umutlanmaya da giriyor kızlar sadece tek inandığım su rabbim kabul etmeyeceği duayı insanın dilinde tekrarlattırmazmış ki biz hep Rabbimden istiyoruz olacakta biz sadece vaktini bilmedigimiz için bu denli olacak mı diye takılıyoruzDoktor galiba bu yüzden bana 30 gün sonra yaptır dedi canım de galiba 14 gün sonra bi idrar testi yaparım ama negatif görmekten yoruldum artık
Tezgaha yaslanamıyorum biseyler batıyor gibi ama hiç hamile gibi hissedemiyorum malesef umudum kalmadi galiba hiçBenim 10. Günüm adetime 5 gün var benim de neler hissediyorsun?
Bi sonraki adetime 16 günüm kaldi canım simdilik beklemedeyim30 gun sonra biraz uzun değil mi zaten 15 gun sonra falan adet oluyorsun